• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda Kusarak Zayıflayan Var Mı Kızlar?

o zaman sana güzel haber salı gününden beri 1.8 kg :) hoş bunun büyük kısmı sudur ama olsun çok mutlu oldum dedigin gibi sürekli yiyorum yani karnımın acıktığını hissetmeden ve bol bol su :)

Süpeeer...ben de başlıycam valla. Bi aydır inanılmaz yiyiyorum ve çok hareketsiz kaldım. Bayağı aldım kilo...Başladığım zaman haber veririm karşılıklı karşılaştırırız verdiğimiz miktarları. Şimdi 3 beş gün daha deli gibi yemeyi düşünüyorum başlamadan önce :D

-hepyesil verdiğin güzel diyet tarifi için etu sen de bulimik olmaktan vazgeçtiğin için tebrikler.
-etu insülin direnci kilo vermeyi zorlaştırır ama seninki çok da şiddetli değil ki kolayca da kilo verebiliyorsun biraz dikkatle o da düzelir. bu arada insülin direnci tespit edildiğine göre endokrin doktoruna gittin sanırım ilaçtan bahsetmemişsin ama doktor ilaç verecek düzeyde ciddi de görmedi direncini demek ki:44:
-bebek istiyorsun, kilo vermek için bebek istemek çok güzel bi hedef. sağlıklı kilona kavuştuktan sonra missler gibi anne olursun inşallah. bu arada hamileikte alınacak sağlıklı kilo 9-14 kilodur. kişi obezse 7-8 kilo yeter bebek gelişimi için. nettin kız 20 kilo alırım derken:20:, ben ikiz bebek doğurdum 20 kilo alarak (tek bebekte dikkat etneniştim 17 kiloyla tek doğurmuştum dikkat edince ikisini 20 ile doğurdum ve doğumdan sonra bana 5 kilo kaldı) bu arada işine yarayacak bi bilgi daha: hamileliğin ilk 16-20 haftası yaklaşık ilk 4-4,5 ay kilo almasan da oluyor bebek anneden besleniyor. sağlıklı beslen , düzenli ye, ilk aylarda kilo almamaya çalış sonraki aylarda faydasını görürsün.
-kolay gelsin

açmayın böyle başlıklar ya valla yazık günah
buraya bilinçli bilinçsiz her türden insan giriyo yazılanları okuyo
insanları yanlış yönlendirmeyin

sağlıklı beslenme ve sporla 9 ayda 30 kilo verdim
alın size örnek
ne kusmaya gerek var ne de kalıp diyetler yapmaya

yediklerini kısıp hareketi artırmak!! zayıflamak böyle olur

bu arada sözüm başlığı açan arkadaşa değil
burda bi kaç kez daha gördüm bu kusmayla ilgili başlıkları
o yüzden kızıyorum

sen de yapma arkadaşım bünyene yazık
ölümle ve ciddi hasarlarla sonuçlanabilir

ben şahsen 91 kiloydum şimdi 75 kiloyum tamamen doğal yontemlerle zayıfladım ve acıkcası isin adını diyet koyarsanız basarılı olamıyorsunuz . 3 ayda verdim tüm kilolarımı spor yaptım yeme alıskanlıgımı değiştirdim . yemek istediğim hiçbirşeyden kısmadım , porsiyonunu küçülttüm . asla kendimi sıkıntıya sokmadım . Ama şunu söyleyeyim çok çok çok aşırı birşey yediğim zaman dayanamayarak " oburluk " yapatığımda ki bu da açıkçası regl donemlerine yakın zamanda olabiliyor nadiren kendime hakim olamazsam ; o zaman rahatlayacağım miktara kadar yaptıgım olmustur bunu . fakat cok nadirdir . Rahatsız oldugunuzda ciddi anlamda buna basvurabilirsiniz diye dusunuyorum ama dişlere dikkat ..

Son düzenleme:
"KUSMAK" hayatımdaki en korkunc kelımelerden biri :(

evet kusarak 1.5 ayda 18 kılo verdım. hamileliğimin 7.-14. haftaları arasında.
sadece serum takıolardı. gram bısey yıyemıordum. :( 1 tanecik dahi normal bır kan degerım yoktu :(
9 ay hep kustum. dogumdan sonra 2-3 ay kusmadım, bulantılarım oldu tabi. ama o hamileliğimde hep kusmalarımdan mıdır nedir bilmiorum midem artık feci halde. gecen ay endoskopi cektırdım daha sonucunu almadık. kanser falan degılımdır ınsaAllah. iğrencti yaaa

kusarak ınsan nasıl zayıflamayı dusunur, hadi diyelim düşündün nasıl uygular, aklım hafzalam almıyor yahu. Allah o arkadasına akıl fikir ihsan eylesın..

zayıflamak uğruna denemediğim hiç bir yöntem kalmadı (tıbbi müdahale hariç) ilaç - akupunktur- sporun her çeşidi- kusma....

bunlardan en beteriydi kusma yöntemi çünkü bi dönemden sonra kontrol edemiyorsun we istemesende kusuyorsun kasları en çabuk eriten yöntem .. kasların yok olması demek yaşam kalitesinin, bittiği anlamına geliyor...

sağlığını kaybediyorsun.. kiloluyken sağlık kelimesini çok umursamıyoruz biliyorum benim içinde öncelik sağlığı kaybetmek uğruna kilo kaybetmekti.. çünkü asıl sağlıksızlık kilo gibi görüyoruz...

oof inan artık kendimden soguyorum kayınpederim bile lafını etmeye başladı 'senden tek isteğim var zayıfla' diye eşim desen oda çok istiyor baskı yapmıyor rencide etmiyor ama zayıflarsam çok mutlu olucak biliyorum .. diyetisyene de gittim kendim diyetlerde yaptım ama yok geçen sene 12 kg werdim 6sını tekrar geri aldım yediğim yemek değil içtigim içmek değil anlamıyorum eşimde yemiyorsun neden böylesin sen diyor üzülüyorum :( e bebek desen bu kg ile hamile kalmak istemiyorum..
Canim seni cok iyi anliyorum. Ben de bir kisir dongudeydim. Ye, kilo al. Kilo alinca mutsuz ol yine ye....offf cok kotuuydu.akapunktur ,diyetisyen kendi yontemlerim ve olene kadar spor.yok yok yok. Kusmayi da denedim ama kendime olan saygimi yitirdim. Isvec karatay elma lahana. Yok yok. En son care zayiflama ilaci alacaktim. Onlarin zararlarini bilirsin. En sonunda dukan diyetiyle tanistim...ve harika kilo veriyorum..dukan kesin cennetliktir diyorum. Ne olur kendi hatrin icin kitabi al ve oku.hayatin degisecek.ben kaybolan yillarima yaniyorum. 7 yildir gormedigim kilodayim. Bir dene....

Fakat arkadaşlar zaten Etu kusmaktan vazgeçeli çok oluyor. Sağlılı bir beslenme düzenine başladı en son olarak :)) söyleyeyimde ben

oof inan artık kendimden soguyorum kayınpederim bile lafını etmeye başladı 'senden tek isteğim var zayıfla' diye eşim desen oda çok istiyor baskı yapmıyor rencide etmiyor ama zayıflarsam çok mutlu olucak biliyorum .. diyetisyene de gittim kendim diyetlerde yaptım ama yok geçen sene 12 kg werdim 6sını tekrar geri aldım yediğim yemek değil içtigim içmek değil anlamıyorum eşimde yemiyorsun neden böylesin sen diyor üzülüyorum :KK43: e bebek desen bu kg ile hamile kalmak istemiyorum..
Kilo problemini ne yaptiniz verebildiniz mi

bir arkadaşım üniversiteye başladığımız sene kendini kusturarak 25kg vermişti 3 ay gibi kısa bir sürede aranızda bunu yapan var mı? bu arada kızın dişleri çürüdü ve mide kapakçığı bozuldu ama kafamda ciddi ciddi yapmayı planlıyorum artık bunu bu kgla kalmak istemiyorum ne yaptıysam olmadı bu lanet kglardan kurtulamıyorum 44 bedenim 38 olmak istiyorum :KK43:
Canim bunlar hastalıklı düşünceler beni yanlış anlama ama zayıflamak için ilk önce bu düşüncelerden kurtulmalisin başarı hikayelerini okumanın tavsiye ederim özellikle güldemirin başarı hikayesi yaz google a forumda çıkıyor canım kendine bu şekilde eziyet etme lütfen

ben kusmayı deniyorum ama nedense kusamıyorum kendimi parçalıyorum ama midem hiç bir şey çıkmıyor hergün değilde arada kusmayı deniyorum yok yinede kusamıyorum neden acaba :KK43:

Back
X