hey allahım akıl fikir ver
üniversite öğrencisi olacak bi de
az yiyecen, spor yapacan
hala kilo veremiyosan git bi endokrin uzmanına görün şeker hastalığı olabilir
sen o kadar cipsi kolayı çikolatayı ye
sonra da kilo veremiyorum
popnu kaldır da 1 saat yürü günde bak nasıl veriyosun.
Ciddi değilsiniz herhalde???
Bulimia hastalığından haberdar mısınız?Bunun sonuçları ölüme kadar gidiyor biliyor musunuz?Yiyip içip oturcağınıza spor yapın diyet yapın öyle zayıflayın.Kusarak zayıflamak nedir ya!
bir arkadaşım üniversiteye başladığımız sene kendini kusturarak 25kg vermişti 3 ay gibi kısa bir sürede aranızda bunu yapan var mı? bu arada kızın dişleri çürüdü ve mide kapakçığı bozuldu ama kafamda ciddi ciddi yapmayı planlıyorum artık bunu bu kgla kalmak istemiyorum ne yaptıysam olmadı bu lanet kglardan kurtulamıyorum 44 bedenim 38 olmak istiyorum
Blumıye hastası olabılırsın cok yuksek bısı ıhtamal
Cok kılo vermek ıstıyosan soleım sana bır haftada 7 kılo verdım
Gunde uc lıtre su tuket
Meywe ye
Corba tuket
Corbayla salata ve ayran sabah da kavaltıda peynır zeytın her ogunde bır dılım ekmek
ülserim olduğu için ne cips ne çikolatayla ne kolayla işim yok bu azarlar gibi konuşma tarzı nedir anlamadım ?
kusura bakma böyle bi saçmalığa kayıtsız kalamadım, artık nasıl nitelendirirsen.
kusmak yerine günde 1 saat yürümeyi düşün olur mu?
bir arkadaşım üniversiteye başladığımız sene kendini kusturarak 25kg vermişti 3 ay gibi kısa bir sürede aranızda bunu yapan var mı? bu arada kızın dişleri çürüdü ve mide kapakçığı bozuldu ama kafamda ciddi ciddi yapmayı planlıyorum artık bunu bu kgla kalmak istemiyorum ne yaptıysam olmadı bu lanet kglardan kurtulamıyorum 44 bedenim 38 olmak istiyorum
arkadaşım yazdıklarımı okumadın mı yapmadığım diyet spor kalmadı spor salonlarına harcadıgım parada cabası ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?