Zararlı olduğuna dair bilimsel bir kanıt yok, sadece orada burada yazılmış kaynağı belirsiz cümleler var. Sence neden zararlı olduğu ortaya atılıyor? Diğer krem ve yağ üreticisi firmaların içeriğe bilmem kaç zararlı ekledikleri ürünlerini satabilmek için olmasın sakın? Vazelin doğaldır, soğuk sıkım yağlar doğaldır işlenmemiştir bunları harici kullanmanın vucuda zararı olmaz. Tek sorun miktar aşılmamalı yani vıcık vıcık olacak seviyede olmamalı ve dönüşümlü kullanmalı ki cilt hava alabilsin. Net konuşma sebebim bu işin doktorasını yapıyor olmam, bu yüzden kullan tatlım.
Tamam onu araştırıyorum hemen :) zaten vazelin o kadar iyi geliyor ki sabah sürüyorum akşama kadar bikere de bio oil yada bebek yağı sürüyorum hiç kaşıntı yok. Vazelin kullanmayınca kaşınıyordum :)
Onu da araştırırım hemen çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz
Tamam onu araştırıyorum hemen :) zaten vazelin o kadar iyi geliyor ki sabah sürüyorum akşama kadar bikere de bio oil yada bebek yağı sürüyorum hiç kaşıntı yok. Vazelin kullanmayınca kaşınıyordum :)
Onu da araştırırım hemen çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz
Excipial kaşıntıyı toptan kesecek zaten ama unutma bunu tüm vucuduna yedirerek süreceksin, vazelini de ihtiyaç duydukça kullanacaksın. Rica ederim canım. Sağlıklı, mutlu bir hamilelik dilerim sana...