- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.637
- 823
Sen de vazelin kullan kuzum, hiç bir zararı olmayacak sana Kılıç sözü... Sürülen şeyler cilt tarafından emilebilmesi için özel işlemlerden geçer ve kana eser miktarda(neredeyse hiç) karışır, bu miktarın ne normal bir kişiye, ne bir hamişe ne bebeğe zararı olmaz.Bu yüzden kullannnnnn!Ben hiçbir şey kullanmıyorum, 5 buçuk aylığız biz de ama korkuyorum deriden geçer diye. Varsın vücudum çatlasın, razıyım :)
Bio oil çok güzel gerçekten cilde baya faydasını gördüm. Ama o da zararlıdır kim bilir :) ne faydalı ki şu zamanda
Ilk haftalardan itibaren Bebe yağı kullandım tek bir catlagim bile olmadı maşallah diyim kendime. . Vazelin hiç kullanmadım ama
Vazelinin hiç bir zararı yoktur, bebekler için satılanlardan kullandığın sürece bir sorun yaşamazsın. Ek olarak excipial lipo her banyodan sonra tüm vucuda sürülecek.
Neler tavsiye edildi yorumlarda bilmiyorum ama sakın badem yağı kullanma kıllanma yapıyor. Bende yaptı çok pişmanım.
Zeytinyağı sürmüştüm ben de ama bi faydası olmadı acayip çatladı göbeğim. Birçok kişi de çatlayacağı varsa çatlıyor zaten diyor bilemedim.
Duydum onu evet..Yazan oldu mu bilmiyorum ama "lierac"kullan.sanirın böyle yazılıyordu.
Sen de vazelin kullan kuzum, hiç bir zararı olmayacak sana Kılıç sözü... Sürülen şeyler cilt tarafından emilebilmesi için özel işlemlerden geçer ve kana eser miktarda(neredeyse hiç) karışır, bu miktarın ne normal bir kişiye, ne bir hamişe ne bebeğe zararı olmaz.Bu yüzden kullannnnnn!
Mustela kullandım, şimdi lierac devam ediyorum. Bazen de %100 shea yağı sürüyorum. Çok memnunum, bir zararı da yok.tavsiye ederim.
Zaten faydalı birşey yok ki hayatta herşeyin zarari var anacim kullanma gitsin kız benim de var son ay oldu benim yirtiklar da olsun kuzumdan hatıra kaldı hiç de sorun etmedimVazelin de bebeklere kullanılıyor :) ama zararlı diyor yukarıda bir ebe bölümü okuyan arkadaş
Madem bugün gidiyorsun sorar mısın vazelin sürmek zararlı mı diye? :) benim daha kontrolüme var çünkü :)Ben ilk hamileliğinde badem yağı ve bebe yağı kullanmıştım ama maalesef çatlaklarım oldu. Ayrıca göbeğimde 1 tek tüy yokken baya tüylenme yaptı bende. Bu sebeple bebe yağı kızımada hiç kullanmadım.Doğumdan sonra bio oil kullandım toparlandi diyemem. Çatlak tam anlamıyla geçmiyor diye düşünüyorum.
Bugün doktor kontrolüm var henüz kilo almadım ama kaşıntım oluyor arada,soracağım bakalım ne önerecek. Ben lierac yada mustela düşünüyordum,bakalım doktor ne önerecek.
Sorarım tabi.Madem bugün gidiyorsun sorar mısın vazelin sürmek zararlı mı ye? :) benim daha kontrolüme var çünkü :)
Bı u arada tüylenme gebelikle alakalıdır gebelikte tüylenme oluyor :)
Bende
Zaten faydalı birşey yok ki hayatta herşeyin zarari var anacim kullanma gitsin kız benim de var son ay oldu benim yirtiklar da olsun kuzumdan hatıra kaldı hiç de sorun etmedim
Sorarım tabi.
Ama başka bir yerimde tüy olmadı,sadece karnımda çoğaldı,ondan böyle düşündüm açıkçası.
Hmm baktım da 189 tl fiyatı varmış
O kadar para vermeye gerek yok ben karşıyım bu kadarına :)) bide işe yaramazsa ?
Müne konuyu buraya açıyorum çünkü diğer yerlerde cvp veren olmuyor bir süre konumu taşımazsan sevinirim
Kızlar 6 aylık hamişimbugüne kadar hep bio oil ve vazelin kullandım çatlak için. 2 haftadır vazelini bıraktım bir yerde zararlı olduğunu duydum,zeytinyağı,bebek yağı,hindistan cevizi yağı filan sürüyorum ama sanırım vazelin gibi hiç birşey nemlendirmiyor. Vazelin sürdüğümde hiç kaşıntım olmuyordu şimdi sürekli yağ sürsem de yarım saatte bir kaşınmaya başlıyorum.
Aranızla vazelin kullanan var mı çatlak için?
Birçok yerde okudum vazelin iyi geliyor diye ama bikaç yerde de zararlı yazıyordu. Bilen varsa beni aydınlatın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?