Aranızda kullanan var mı?

Ben hiçbir şey kullanmıyorum, 5 buçuk aylığız biz de ama korkuyorum deriden geçer diye. Varsın vücudum çatlasın, razıyım :)
Sen de vazelin kullan kuzum, hiç bir zararı olmayacak sana Kılıç sözü... Sürülen şeyler cilt tarafından emilebilmesi için özel işlemlerden geçer ve kana eser miktarda(neredeyse hiç) karışır, bu miktarın ne normal bir kişiye, ne bir hamişe ne bebeğe zararı olmaz.Bu yüzden kullannnnnn!

Ben hamileyken aci badem yagi zeytin yagi corekotu yagi biraz da yasemin yagi karistirip kullaniyordum...ve arada bebe yagi da suruyordum dustayken hic catlamadim sade gobek deliginin etrafini sıkınca elastikyet kaybi belli oluyor biraz ...o da o kadar olur artik :) iyi bile kurtardim pacayı

Mustela kullandım, şimdi lierac devam ediyorum. Bazen de %100 shea yağı sürüyorum. Çok memnunum, bir zararı da yok.tavsiye ederim.

Neler tavsiye edildi yorumlarda bilmiyorum ama sakın badem yağı kullanma kıllanma yapıyor. Bende yaptı çok pişmanım.
Zeytinyağı sürmüştüm ben de ama bi faydası olmadı acayip çatladı göbeğim. Birçok kişi de çatlayacağı varsa çatlıyor zaten diyor bilemedim.

Vazelinin hiç bir zararı yoktur, bebekler için satılanlardan kullandığın sürece bir sorun yaşamazsın. Ek olarak excipial lipo her banyodan sonra tüm vucuda sürülecek.

Beklediğim yorum :))) ama zararlı diyorlar yukarıdaki yorumlarda

Bende zeytinyağı kullanınca resmen kaşınmaya başlıyorum :) sanki daha çok çatlatır gibime geliyor :)

Yaa çok net konuşuyorsunn :)) çok istiyorum şu vazelinden vazgeçmemek! Zararlı diyorlar ama napiym şimdi çok iyi geliyor resmen kurtarıcı gibi bişey :))

Ben ilk hamileliğinde badem yağı ve bebe yağı kullanmıştım ama maalesef çatlaklarım oldu. Ayrıca göbeğimde 1 tek tüy yokken baya tüylenme yaptı bende. Bu sebeple bebe yağı kızımada hiç kullanmadım.Doğumdan sonra bio oil kullandım toparlandi diyemem. Çatlak tam anlamıyla geçmiyor diye düşünüyorum.
Bugün doktor kontrolüm var henüz kilo almadım ama kaşıntım oluyor arada,soracağım bakalım ne önerecek. Ben lierac yada mustela düşünüyordum,bakalım doktor ne önerecek.

Bende
Vazelin de bebeklere kullanılıyor :) ama zararlı diyor yukarıda bir ebe bölümü okuyan arkadaş
Zaten faydalı birşey yok ki hayatta herşeyin zarari var anacim kullanma gitsin kız benim de var son ay oldu benim yirtiklar da olsun kuzumdan hatıra kaldı hiç de sorun etmedim

Madem bugün gidiyorsun sorar mısın vazelin sürmek zararlı mı diye? :) benim daha kontrolüme var çünkü :)
Bu arada tüylenme gebelikle alakalıdır gebelikte tüylenme oluyor :)

Madem bugün gidiyorsun sorar mısın vazelin sürmek zararlı mı ye? :) benim daha kontrolüme var çünkü :)
Bı u arada tüylenme gebelikle alakalıdır gebelikte tüylenme oluyor :)
Sorarım tabi.
Ama başka bir yerimde tüy olmadı,sadece karnımda çoğaldı,ondan böyle düşündüm açıkçası.

Bende

Zaten faydalı birşey yok ki hayatta herşeyin zarari var anacim kullanma gitsin kız benim de var son ay oldu benim yirtiklar da olsun kuzumdan hatıra kaldı hiç de sorun etmedim

Aynen öyle herşey zararlı şu zamanda :) en bitkisel dedikleri ersağ bile tıkıyo beni kullanırken :)

Hmm baktım da 189 tl fiyatı varmış
O kadar para vermeye gerek yok ben karşıyım bu kadarına :)) bide işe yaramazsa ?

Oyyy..
Keske gonderebilsem, burdaki fiyati 30 lira civarina denk geliyor, nasil bi kar koymadir bu
Ben iki hamileligimde de elemis japanese camellia oil kullandim.
Victoria Beckham 4 hamileliginde de onu kullanmis, twitti filan vardi onunla ilgili.
Gercekten harika bir yag, tek cizgim dahi yok cok sukur ki genetigim oldukca yatkin, annem teyzelerim hep cok catlamislar.
Vazelin baya petrol icerir diye biliyorum,sanirim kullanmazdim onu.

2 Hamilelik geçirmiş biri olarak fikrimi paylaşmak isterim.
Hiç böyle kremler kullanmadım.
Hamileliklerimde çok iri karnım oldu, her ikisinde de.
Ancak ilk gebeliğimde ciddi kaşıntılarım oldu, hatta o kadar ki karnım kaşındığında yerimde duramıyordum.
Ve ne zaman kaşıma eyleminde bulunsam "cırt" bir çatlak daha beliriyordu malesef...

Sonrasında doktoruma danıştım tabii ki, meğersem kaşıntılarım sadece kuruluk veya gerginlikten kaynaklı değilmiş.
Tahlil yaparak kaşıntım için gereken cilt kremini verdi ve sonrasında kaşıntılarımın hepsi gitti.

Eğer kaşıntılarınız bu boyutta ise bir doktorunuza danışın derim.
Kana safra karışmasından dolayı bu tarz kaşıntılar oluşabiliyor. (Sadece derinin gerilmesi ve kuruluktan değilse!)

Doğumumdan 4 ay sonra safra kesesi ameliyatı olmuştum.

Kaşıntı hakkında olduğunu görünce bilgiyi paylaşmak istedim.
Umarım faydalı olur.

Bu arada 2. hamileliğimde aynı şeyleri yaşamadım.
Hiç kaşıntısız gayet güzel bir hamilelik geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…