Aranızda kullanan var mı?

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
Müne konuyu buraya açıyorum çünkü diğer yerlerde cvp veren olmuyor bir süre konumu taşımazsan sevinirim

Kızlar 6 aylık hamişim bugüne kadar hep bio oil ve vazelin kullandım çatlak için. 2 haftadır vazelini bıraktım bir yerde zararlı olduğunu duydum,zeytinyağı,bebek yağı,hindistan cevizi yağı filan sürüyorum ama sanırım vazelin gibi hiç birşey nemlendirmiyor. Vazelin sürdüğümde hiç kaşıntım olmuyordu şimdi sürekli yağ sürsem de yarım saatte bir kaşınmaya başlıyorum.
Aranızla vazelin kullanan var mı çatlak için?
Birçok yerde okudum vazelin iyi geliyor diye ama bikaç yerde de zararlı yazıyordu. Bilen varsa beni aydınlatın lütfen

Herşeyi kullanamadım ben o dönem gerildikçe jaşınıyorsun zaten bazı yağlarda kalıntıyı arttırıyor mesela Kakoa yağı kullandım feci kaşındırdı bıraktım , bir krem kullandım ama adını unuttum sadece 2 kutu sonrasında vazelin kullandım önemli olan vücudu esnek yumuşatmak tutmak değilmi önemli olan, vazelinde bunu en iyi yapanlardan. Hiç çatlağım olmadı 1 tane bile.

İşte ben bugüne kadar hiç kalıntı hissetmedim vazelin kullandığım zamanlar. Şimdi bıraktım sürekli kaşıntı hissediyorum yağlansam bile. Ben vazeline devam edeyim madem herhangi bir zararı olmadıysa :)

Ben hiçbir şey kullanmıyorum, 5 buçuk aylığız biz de ama korkuyorum deriden geçer diye. Varsın vücudum çatlasın, razıyım :)

Senin kaşıntın başlamadı öyleyse :) bebek için bir zararı yok zaten öyle olsa doktorlar yağ önermez.
Benim okuduğum bir yerde kendi vücudun için zararı var yazıyordu ama bilmiyorum en doğal nemlendirici vazelin diye biliyordum aslında

Zararı olduğunu duymadım görmedim, hanileyken de kullandım hala da kullanırım. Kaşıntı oluyor malesef gerildikçe kaşınıyoruz ama geçer benimde böyle 6. Ayımda kaşıntım olmuştu ıyku falan yoktu ama geçer. Kuru kalmasın hiç karnın çatlarsın yoksa sürekli yağlan

ilk hamileligimde sadece gobegime surmustum kakao yagi vs hic catlamadi ama kalca ve gogus catladi.
ikinci hamileligjmde komple bebek yagi kullandim. gobegim catlamadi, digerlerinede yenileri eklenmedi diyim.

ilk hamileligimde sadece gobegime surmustum kakao yagi vs hic catlamadi ama kalca ve gogus catladi.
ikinci hamileligjmde komple bebek yagi kullandim. gobegim catlamadi, digerlerinede yenileri eklenmedi diyim.
Yeterki vücut yağlansın nemli olsun , öyle pahalı kremlere gerek yok çatlamamak için.

Bebeklerde bile kullanılıyor zaten ya şimdi tekrar baktım da nette.
Sürekli yağlanıyorum evet :)
Çok feci bir kaşıntıymış durulucak gibi değil zaten. Devam ederim o zaman en iyi gelen o çünkü. Siz hangi markayı kullandınız peki?

Zaten göğüse ve kalçaya da sürülmeli :) oralar da geriliyor çünkü. Bebek yağı da sürüyorum o da biraz daha nenlendiriyor gibi.
Ama yine de vazelinin yerini hiç birşey tutmuyor :))

Kıvamı yumuşak olduğu için johnson baby kullanırım ben, ama uygun fiyatlı olanlardan da kullanılabilir.

Kati kakao yagi erit sur.Catlaga neme birebir olabilecek super birsey.
Vazelin petrol artigi icerir zararli.Sakin surme.Bebe yagi da sakin surme.O da petrol.

Kıvamı yumuşak olduğu için johnson baby kullanırım ben, ama uygun fiyatlı olanlardan da kullanılabilir.

Bende şunu kullandım ama jhonsons baby ile aynı fiyat zaten

Eklentiler

• IMG_4571.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 193
Kati kakao yagi erit sur.Catlaga neme birebir olabilecek super birsey.
Vazelin petrol artigi icerir zararli.Sakin surme.Bebe yagi da sakin surme.O da petrol.

Bebe yağı bebeklere de sürülüyor ama
Kakao yağı da deniyim bakalım kaşıntım geçer mı

weleda yagsi yok iyi diyorlar? onu dene istersen bende aldim ama hep unuttum sürmeyi sise hala duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…