Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

Ayyy çok tatlııı :KK51::KK51::KK51: Allah bir yastıkta kocatsın :KK53: Peki görüşmeden önce ilişkiye başlamaktan korkmadın mı? Ya görünce bi şey hissedemezsem diye?
Tabi ki tereddütlerim oldu ama zaten görüşene kadar 2 ay geçti, o sürede de kendimi birden kaptırmadim. Bizim mesela tam bir başlama tarihimiz yok, zaman içinde gerçekleşti her şey.. Bir gün bir baktım kıskanıyorum ben bu çocuğu, o zaman anladım sevdiğimi :)

Mesela nasıl net den tanışmaktan bahsediyorsunuz?

1. Birileri tavsiye eder ön ayak olur birbirinizi face den veya diğer sosyal paylaşım sitelerinden eklersiniz.
2. Kim olduğunu bilmeden sizi netde gezenirken bulur. Face diyelim mesela ordan ekler güzel kızmış vss. diye
3. forum sitelerinden bir şekilde tanışır bağlantı kurarsınız. vss.
vs....

Sizin ki hangisi ? bence 1. en doğrusu (tabi neyin doğru yanlış olduğunu bilemeyiz)
dışarıda tanıştığımız düzgün görünen insanlar da iyi çıkmayabiliyor. Bu işler hiç belli olmuyor.

Mesela nasıl net den tanışmaktan bahsediyorsunuz?

1. Birileri tavsiye eder ön ayak olur birbirinizi face den veya diğer sosyal paylaşım sitelerinden eklersiniz.
2. Kim olduğunu bilmeden sizi netde gezenirken bulur. Face diyelim mesela ordan ekler güzel kızmış vss. diye
3. forum sitelerinden bir şekilde tanışır bağlantı kurarsınız. vss.
vs....

Sizin ki hangisi ? bence 1. en doğrusu (tabi neyin doğru yanlış olduğunu bilemeyiz)
dışarıda tanıştığımız düzgün görünen insanlar da iyi çıkmayabiliyor. Bu işler hiç belli olmuyor.
Konumu okumadınız sanırım. Bir arkadaş aracılığı ile başka bir şey için tanıştırıldık. Bir konu hakkında bilgi almam gerekiyordu.

Allahım bu kadar olur bende suan benzer bir surec icindeyim ve sizin konunuz cikti onume.
Ben aslinda karsiydim boyle seylere ama konustukca ya iyi birine benziyor dedim bakalim nasil gelisecek olaylaro_O
Bizde farkli illerdeyiz kisa zamanda gormek istiyorum cunku yazismakla olmaz cok uzatmamak lazim diye dusunuyorum allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin:KK200:

Izmirliyim ama suan istanbulda oturuyorum nicin sordunuz ?
Nedense tanidigim birini hatirlattiniz. Onun adida elcindi. Gerci benim tanidigim kiz kasarin biriydi kendisiyle arkadasligim yoktur ama benim birkac arkadasim vasitasiyla biliyorum. Benim bahsettigim kiz kolay kolay evlenmez o birini bulur cocugun elinde ne var ne yoksa yer ondan sonra ki...na tekmeyi atar. Grub da "yedi kocali hurmuzler" diye bilinirler( ablasi da ayniydi erkeklerle gezer tozarlardi, cok afedersiniz yatar kalkarlardi bakdilar o cocuklarda para bitiyor bir sonrakine.

Nedense tanidigim birini hatirlattiniz. Onun adida elcindi. Gerci benim tanidigim kiz kasarin biriydi kendisiyle arkadasligim yoktur ama benim birkac arkadasim vasitasiyla biliyorum. Benim bahsettigim kiz kolay kolay evlenmez o birini bulur cocugun elinde ne var ne yoksa yer ondan sonra ki...na tekmeyi atar. Grub da "yedi kocali hurmuzler" diye bilinirler( ablasi da ayniydi erkeklerle gezer tozarlardi, cok afedersiniz yatar kalkarlardi bakdilar o cocuklarda para bitiyor bir sonrakine.

Bu denli iftira attigina gore sana bayaaa baayyaaa kotu bisey yapmis. O kisi ben olayim veya baskasi kimse hakkinda boyle konusamazsin . Terbiyeni takin bence

Ben esimle 3.5 yıl önce tanıstım internette . :KK66: ve 4 aylık evliyim ..
Bu süreçte çok büyük hastalık atlattim ve eşim tedavi sürecinde hep yanımda oldu . Çok mutluyum başıma gelen en en en en en güzel şey. Bu dünyadaki cennetim eşim :nazar:

BENİMDE izmir gaziemirden anlattığınız özelliklere uyan bir elçin diye tanıdığım vardı hala nefret ediyorum kendisinden

benımde arkadasım öyle evlendı.yuzyuzede elektrıkler tutarsa neden olmasın.bı akrabamada 1 sene boyunca son gune kadar evlılık hayallerı kurdurup sonunda ben hazır deılım die oyaladı damat adayı.dıkkatlı ol yınede canım ıyıce tanı..inşAllah guzel sonuclanır..

Nerelerden tanıştınız arkadaşlar.Ne gibi yerler.?

Ben esimle 3.5 yıl önce tanıstım internette . :KK66: ve 4 aylık evliyim ..
Bu süreçte çok büyük hastalık atlattim ve eşim tedavi sürecinde hep yanımda oldu . Çok mutluyum başıma gelen en en en en en güzel şey. Bu dünyadaki cennetim eşim :nazar:
Ne mutlu size :KK36: Peki farklı şehirlerde miydiniz? Bu arada geçmiş olsun..

Bizimde 8 saat var ve mesafe ciddi anlamda korkutuyor beni. o_O Henüz görüşmedik ama o bu ilişkinin başlayacağından, hatta evlilikle noktalanacağından o kadar emin ki.. Seneye düğün yapabileceğimizi falan söylüyor. Mesafeyi kafana takma diyor. Bilemiyorum.. o_O
canım bence ha dışarda tanışmışsın ha nette. sadece gerçekten tanımak için net yeterli değil görüşmek lazım. biz ayda 2 defa buluşuyoruz. çünkü nette yansıtılan bazen gerçek olmuyor. biz de 2 seneye düşünüyoruz düğünü ama ciddi anlamda tanımak gerek..

canım bence ha dışarda tanışmışsın ha nette. sadece gerçekten tanımak için net yeterli değil görüşmek lazım. biz ayda 2 defa buluşuyoruz. çünkü nette yansıtılan bazen gerçek olmuyor. biz de 2 seneye düşünüyoruz düğünü ama ciddi anlamda tanımak gerek..
Böyle düşündüğüm için ısrarla gelmesi gerektiğini söylüyorum.

bir yakınım tanışıp evlendi .4 sene konuşmuşlardı. kadın evlenip boşanmıştı daha önce dürüstçe adama anlatmıştı bunu ama adam evliyim diyememiş tabi... karısıyla ayrı yaşamaya başlamışlar bir süre sonra boşanma davası açılmış ama bizimkinin bundan haberi yok . nikah yaparız diye kızıı gelinliğiyle çıkarmış evden evli olduğunu da kızın ailesi araştırınca öğrenmişler. adam anlatmış sonrasında herişeyi ama ilk başlarda sakladığı için kadın kendini aptal hissetmiş. ve adamın bir çocğu var. nafaka veriyor çocğuna ve 5 sene oldu hala nikahı olmadı. uzağa evlendi ama pişman. keşke aileme yakın olsaydım diyor. he kötü mü değil eşi ama güvenemiyor artık

benim de en yakın arkadaşım internet vasıtasıyla tanışmıştı,görüşmeye başladıktan 6 ay sonra nikah yaptılar sonra da düğün derken şu an bi buçuk yıllık evliler Allah bağışlasın bir de çocukları var fakat eşinin bilmediği huyları varmış aşırı sinirli,çabuk öfkelenen birisiymiş,evden dışarı çıkartmıyor,perdeyi dahi açtırmıyormuş
diyeceksiniz ki internetten de tanışsa okulda parkta akraba vasıtasıyla da tanışsa böyle tipler var yok değil ama nişanlılık evresini biraz uzun tutun ki tanıma fırsatınız olsun

bir yakınım tanışıp evlendi .4 sene konuşmuşlardı. kadın evlenip boşanmıştı daha önce dürüstçe adama anlatmıştı bunu ama adam evliyim diyememiş tabi... karısıyla ayrı yaşamaya başlamışlar bir süre sonra boşanma davası açılmış ama bizimkinin bundan haberi yok . nikah yaparız diye kızıı gelinliğiyle çıkarmış evden evli olduğunu da kızın ailesi araştırınca öğrenmişler. adam anlatmış sonrasında herişeyi ama ilk başlarda sakladığı için kadın kendini aptal hissetmiş. ve adamın bir çocğu var. nafaka veriyor çocğuna ve 5 sene oldu hala nikahı olmadı. uzağa evlendi ama pişman. keşke aileme yakın olsaydım diyor. he kötü mü değil eşi ama güvenemiyor artık
Zemininde yalan olan bir ilişki/evlilik ne derece sağlam olabilir? Yazık olmuş.

benim de en yakın arkadaşım internet vasıtasıyla tanışmıştı,görüşmeye başladıktan 6 ay sonra nikah yaptılar sonra da düğün derken şu an bi buçuk yıllık evliler Allah bağışlasın bir de çocukları var fakat eşinin bilmediği huyları varmış aşırı sinirli,çabuk öfkelenen birisiymiş,evden dışarı çıkartmıyor,perdeyi dahi açtırmıyormuş
diyeceksiniz ki internetten de tanışsa okulda parkta akraba vasıtasıyla da tanışsa böyle tipler var yok değil ama nişanlılık evresini biraz uzun tutun ki tanıma fırsatınız olsun
Doğru söylüyorsunuz fakat insanlar öyle güzel rol yapıyorki.. İsterseniz 10 yıl nişanlı kalın kendisini ele vermiyorsa anlamanız mümkün olmuyor. Biraz gözü açık olmak ve "ben onu tanıyorum, o asla öyle biri değil" dememek gerekiyor. Biz kadınlar sevdiğimiz zaman gözümüz gerçekleri görmüyor, görsede kabul etmek istemiyoruz.

X