- 9 Şubat 2016
- 50
- 33
- 35
Dedign gibiyse gayet yakisiyorsunuz yolunuz acik ben internettn tanisip vleeye karsi biri degilim cok yakin bi arkadasimda sizin gibi tanismis 4 senedir konusuyolr aralarndada baya mesafe var ama hergun daha cok baglandilr birbirlerne simdide nisan yapcklr Allah kismet ederse:) karsi oldugum tek sey internette evli erkeklerle konusup gorusen bayanlar tanimDigi erkklrle arkadasiz diye biliyolr hemde karisina yani bana arayip senn kocn benim dert ortagim dedilrSorum gayet açık İnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.
Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz.
İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım var Fakat bu durum başka...
Mesleklerimiz aynı onunla. o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor bana Geleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.
Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorum Sadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.
Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ellerinize, yüreğinize sağlık