Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

Bende internetten tanistim ve evlendim... Hemde oyle komik basladiki... Chat sitesinin birinde geyik yapip dalga geciyodum... Hatta yanimda annemde vardi :KK70: Hepsi duz adamlar. Direk konuya giriyolar bende geyik yapip guluyordum... Derken biri yazmaya basladi bunlardan farkliydi duygulu gorunuyordu 10 dk bir bi sarki yolluyordu konusmalari samimi ve ictendi... Derken sohbeti cok hosuma gitti... o zamanlar msn var msn konusmaya devam ettik:KK60: 4 ay falan devam etti... Ama bende ayni senin gibi ayiplarlarmi aman yanlismi dusunurler deyip hic ciddi bisey dusunemedim... Derken gozu kararttik bulusmaya karar verdik o zamanlar lise sondaydim... Bulusmaya kardesimle gittim :21:acayip tuhaf bi duygu oldu... Internettekinden daha eglenceli daha duzgun daha duygulu konusuyor... Çekicide biri... Ama ilk gun bi hata yapti.... Benim esimde memur o zaman... saat 10 gibiydi kardesim esim ben yürürken bir yunus polisi cevirdi bizi. malesef biz kadinlarin cantalarinda kedi enigini kaybetse bulamaz:KK70:ara ara bi turlu cikmadi, esimde kendi gorev kimligini gosterdi bi yumusatti ortaligi o sacma yunusda bizim icin "gec devrem onlarda esantiyon gecsin" demezmi...acayip sinir oldum.. Ben tabi ne eşantiyonu yaa benim kimligim var bakicaksin diye cirkeflik yapiyorum:KK34:keyfim bozuldu eve donduk... 1 ay falan hic yazmadim cokta pisman oldum gorustugume ama bigun durakta rast geldi kacamadimda...bahane buldum yemedi gittik cay icmeye... Adam bi ole bi bole kizdim kizdim ama konustukca yumusadim pamuk oldum... Derken baristim... Biz bu sekilde 2008in son zamanlarinda tanismistik 2013e kadar yari kavgali yari eglenceli yari küs yari barisik devam ettik.. Bu arada 2010da şarka gitti iste o zaman cok ama cok zordu.. Urfadaydi gitsen gidilmez dursan durulmaz... O zaman biseyden cok ciddi kavga ettik ben oyleki "bidaha arama,yanima gelme,sesini duyurma" dedim. 1 ay konusmadim. 1 ay sonra karsimda gorunce yelkenler suya indi tabi.... Boyle kavgali barisik devam ettik. yaninda olup giderse cok zor geliyo insana ama hep uzaktaydida gelip gittimi farkli olur...2011de nisanlandik sarktaydi hala... 2013te bitti dugunumuz oldu. Cok mutluyuz sukur....
Mutlaka yıpratıcı olmuştur. Nasibinizmiş eşiniz ki hep bi şekilde karşınıza çıkmış. :KK51::KK51:Böyle okuyunca hemen geçip gidecekmiş gibi hissediyorum ama günler, haftalar, aylar.. Çok uzun yahu :KK53::KK53: Ama eğer biz bu ilişki olur dersek ben bu zamanın tadını çıkaracağım. Evlendiğimizde zaten hep dipdibe olacağız. :KK53:

Mutlaka yıpratıcı olmuştur. Nasibinizmiş eşiniz ki hep bi şekilde karşınıza çıkmış. :KK51::KK51:Böyle okuyunca hemen geçip gidecekmiş gibi hissediyorum ama günler, haftalar, aylar.. Çok uzun yahu :KK53::KK53: Ama eğer biz bu ilişki olur dersek ben bu zamanın tadını çıkaracağım. Evlendiğimizde zaten hep dipdibe olacağız. :KK53:
Cok zor oluyo... Disari cikiyosun herkes elele dolaniyo... Adam desen senede 1 kere anca gorev cikarsa geliyo.. Coz ozluyorsun cok uzuluyorsun... Zaman zaman sirf bu yuzden hem o seni o sen onu uzuyorsun kiriyorsun ama değiyor...:KK200:

Cok zor oluyo... Disari cikiyosun herkes elele dolaniyo... Adam desen senede 1 kere anca gorev cikarsa geliyo.. Coz ozluyorsun cok uzuluyorsun... Zaman zaman sirf bu yuzden hem o seni o sen onu uzuyorsun kiriyorsun ama değiyor...:KK200:
Az çok tahmin edebiliyorum. Hayırlısı bakalım ne olacak.. Belki birgün burda tanışma hikayemizi anlatıp, çok mutluyum diyeceğim bir evliliğim olur :KK53::KK53:

9 yıl önce msn den tanıştım be evlendik ama meğer aramızda 10 dk varmış yürüme yolu:)) o yüzden sanki hiç netten tanışmış gibi hissetmedim. Çok şükür çok iyi giden bi evlilşğim var

Az çok tahmin edebiliyorum. Hayırlısı bakalım ne olacak.. Belki birgün burda tanışma hikayemizi anlatıp, çok mutluyum diyeceğim bir evliliğim olur :KK53::KK53:
Ins oyle olur... Ins sende mutlu olursun... Ins birlikte guzel anılarınız hikayeleriniz olur arkadasim.....

tanıştığınız yer önemli değil önemli olan yüzyüze görüşene kadar çok yüz göz olmamak bence.. hani sürekli mesajlaşmalar konuşmalar bence gerek yok böyle bi sanal ilişkinin içine girmeye.. en kısa zamanda yüzyüze görüşün ki oluru var mı yok mu asıl o zaman anlarsınız bu şekilde hayal gibi bir şey yani anlatabiliyor muyum.. hani hayalinizde çok büyütüp hayal kırıklığına uğramayın

tanıştığınız yer önemli değil önemli olan yüzyüze görüşene kadar çok yüz göz olmamak bence.. hani sürekli mesajlaşmalar konuşmalar bence gerek yok böyle bi sanal ilişkinin içine girmeye.. en kısa zamanda yüzyüze görüşün ki oluru var mı yok mu asıl o zaman anlarsınız bu şekilde hayal gibi bir şey yani anlatabiliyor muyum.. hani hayalinizde çok büyütüp hayal kırıklığına uğramayın
Bende böyle düşündüğüm için bir an önce görüşmekten yanayım. En kısa zamanda olacak inşallah bu görüşme..

Tanıdıklarım var böyle evlenen ama mesafe uzaksa internetten nasıl tanıyacaksın adamı

evet ben:)
ınternet sadece bır vesile,mutlu olup olmamak,anlaşıp anlaşamamak tamamen karakter meselesı
mesela bız anlasamıyoruz,şöyle elımın tersıyle agzının ortasına patlatmak istiyorum şuan bitane

Nasıl oldu? Yani ne kadar süre yüzyüze görüşmediniz? Nasıl emin oldunuz? Görüştükten sonra mı sevdiğinizi fark ettiniz? Ne zamandır berabersiniz? Mahallenin dedikoducu kadınları gibi hissettim kendimi :KK53:
Bizim ortak noktamiz İngilizceydi, onunla ilgili bir forumda tanıştık. Tabi çok uzun süre sadece forum üzerinden etkileşimdeydik, sonradan iyi arkadaş olduk. Aklımın ucundan geçmezdi böyle olacağı.. 3 yıla yakındir da sevgiliyiz. Görüşmeden önce başladı bizimki, görüşünce de zaten pekişti. 6 aydır da nişanlıyiz. Bu yıl da evleneceğiz inşallah :)

evet ben:)
ınternet sadece bır vesile,mutlu olup olmamak,anlaşıp anlaşamamak tamamen karakter meselesı
mesela bız anlasamıyoruz,şöyle elımın tersıyle agzının ortasına patlatmak istiyorum şuan bitane
anah :KK57: nedeeennn :KK53:

Bizim ortak noktamiz İngilizceydi, onunla ilgili bir forumda tanıştık. Tabi çok uzun süre sadece forum üzerinden etkileşimdeydik, sonradan iyi arkadaş olduk. Aklımın ucundan geçmezdi böyle olacağı.. 3 yıla yakındir da sevgiliyiz. Görüşmeden önce başladı bizimki, görüşünce de zaten pekişti. 6 aydır da nişanlıyiz. Bu yıl da evleneceğiz inşallah :)
Ayyy çok tatlııı :KK51::KK51::KK51: Allah bir yastıkta kocatsın :KK53: Peki görüşmeden önce ilişkiye başlamaktan korkmadın mı? Ya görünce bi şey hissedemezsem diye?

sabah deli etti beni işe gelirken,selpak arıyo beyimiz,kendınde yokmus sende varmı dedı yok dedım zaten bende yoksa kımsede olmaz falan fılan söylenince ya delımısın burnun akıyosa sen taşı dedım..vay efendım o ne demıskı nıye kavga cıkarıyomuşum ki,bide niye radyonun sesını kıs demişim ben delimiymişim neymişim:)
uyuz oldum ama şebeklik yaptı işe bıraktıktan sonra hatasını anlayınca
neyse sinirim geçti:)

sabah deli etti beni işe gelirken,selpak arıyo beyimiz,kendınde yokmus sende varmı dedı yok dedım zaten bende yoksa kımsede olmaz falan fılan söylenince ya delımısın burnun akıyosa sen taşı dedım..vay efendım o ne demıskı nıye kavga cıkarıyomuşum ki,bide niye radyonun sesını kıs demişim ben delimiymişim neymişim:)
uyuz oldum ama şebeklik yaptı işe bıraktıktan sonra hatasını anlayınca
neyse sinirim geçti:)
Tırı vırı sebepler işte :KK53:

5 yıl arkadaşlıktan sonra :KK57: Bu sürede hiç görüşmediniz mi? Hayatınızda kimse olmadı mı?
Görüştük evet sabahlara kadar konuşuyorduk. Arada ayrılıklar kuslukler falan oldu ama yine baristik :)))))

X