Bende internetten tanistim ve evlendim... Hemde oyle komik basladiki... Chat sitesinin birinde geyik yapip dalga geciyodum... Hatta yanimda annemde vardi
Hepsi duz adamlar. Direk konuya giriyolar bende geyik yapip guluyordum... Derken biri yazmaya basladi bunlardan farkliydi duygulu gorunuyordu 10 dk bir bi sarki yolluyordu konusmalari samimi ve ictendi... Derken sohbeti cok hosuma gitti... o zamanlar msn var msn konusmaya devam ettik
4 ay falan devam etti... Ama bende ayni senin gibi ayiplarlarmi aman yanlismi dusunurler deyip hic ciddi bisey dusunemedim... Derken gozu kararttik bulusmaya karar verdik o zamanlar lise sondaydim... Bulusmaya kardesimle gittim
acayip tuhaf bi duygu oldu... Internettekinden daha eglenceli daha duzgun daha duygulu konusuyor... Çekicide biri... Ama ilk gun bi hata yapti.... Benim esimde memur o zaman... saat 10 gibiydi kardesim esim ben yürürken bir yunus polisi cevirdi bizi. malesef biz kadinlarin cantalarinda kedi enigini kaybetse bulamaz
ara ara bi turlu cikmadi, esimde kendi gorev kimligini gosterdi bi yumusatti ortaligi o sacma yunusda bizim icin "gec devrem onlarda esantiyon gecsin" demezmi...acayip sinir oldum.. Ben tabi ne eşantiyonu yaa benim kimligim var bakicaksin diye cirkeflik yapiyorum
keyfim bozuldu eve donduk... 1 ay falan hic yazmadim cokta pisman oldum gorustugume ama bigun durakta rast geldi kacamadimda...bahane buldum yemedi gittik cay icmeye... Adam bi ole bi bole kizdim kizdim ama konustukca yumusadim pamuk oldum... Derken baristim... Biz bu sekilde 2008in son zamanlarinda tanismistik 2013e kadar yari kavgali yari eglenceli yari küs yari barisik devam ettik.. Bu arada 2010da şarka gitti iste o zaman cok ama cok zordu.. Urfadaydi gitsen gidilmez dursan durulmaz... O zaman biseyden cok ciddi kavga ettik ben oyleki "bidaha arama,yanima gelme,sesini duyurma" dedim. 1 ay konusmadim. 1 ay sonra karsimda gorunce yelkenler suya indi tabi.... Boyle kavgali barisik devam ettik. yaninda olup giderse cok zor geliyo insana ama hep uzaktaydida gelip gittimi farkli olur...2011de nisanlandik sarktaydi hala... 2013te bitti dugunumuz oldu. Cok mutluyuz sukur....