Aranızda fotoğraftaki insanı tanıyan var mı çok önemli lütfen !!!

gizemcim senin bulduğun videodan da anlıyoruz ki arapların kıvanc sevgisi ona benzeyen herkesi o sanmaları tespitimi doğruladı :) ancakk ayışıgının bulduğu video sayesinde youtube da bu videoyu ekleyen kişiyle irtibata gecersen bi sonuca ulaşabilirsin gibi geliyor bana

gizemcim senin bulduğun videodan da anlıyoruz ki arapların kıvanc sevgisi ona benzeyen herkesi o sanmaları tespitimi doğruladı :) ancakk ayışıgının bulduğu video sayesinde youtube da bu videoyu ekleyen kişiyle irtibata gecersen bi sonuca ulaşabilirsin gibi geliyor bana

msj attım bile oda en son yıllar önce girmiş umarım cevp verir allahım ne zor iş yahu çıldırcam :(

e sen geçen hafta da böyle bir konu açmışsın, yine elinde sadece fotograf varmış, benim sana önerdiğim yöntemi daha önce başka kızlar da önermiş, ha fotografla birlkte bir de ana baba adını biliyorum demişsin ve sonunda buldum demişsin. o kimdi acaba merak ettim sen sürekli birilerini mi arıyorsun böyle?

e sen geçen hafta da böyle bir konu açmışsın, yine elinde sadece fotograf varmış, benim sana önerdiğim yöntemi daha önce başka kızlar da önermiş, ha fotografla birlkte bir de ana baba adını biliyorum demişsin ve sonunda buldum demişsin. o kimdi acaba merak ettim sen sürekli birilerini mi arıyorsun böyle?

o konuda bahsettiğim aynı kişi değil ki ilkokul arkadaşımdı ve buldum zaten kızlık soyadını biliyordum

yöntemi söylediler ama ben yapamamıştım

ismini bilmiyorum sadece fotograf ve anne baba adı soyadı var demişsin de o yüzden. facebookta ortak ilkokul arkadaslarınız yardımcı olmadılar mı? neyse ben aynı kişiyle ilgili konu zannedip baktım buldum filan yazınca meraktan sordum, herkesin kendi hayatı sonucta
yöntemi söylediler ama ben yapamamıştım

Telefondan gırıyorum kotu ıcerık butonunu bulamıyorum.
Bu akıllı lınke tıklandıgı kadar para kazananlardan, sız de gece gece yemıssınız yanı , bu forumu takıp edenler anlar zaten bır abukluk oldugunu daha once de defalarca boyle ınsanları kandırdılar.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlğıa taşınmıştır.

ismini bilmiyorum sadece fotograf ve anne baba adı soyadı var demişsin de o yüzden. facebookta ortak ilkokul arkadaslarınız yardımcı olmadılar mı? neyse ben aynı kişiyle ilgili konu zannedip baktım buldum filan yazınca meraktan sordum, herkesin kendi hayatı sonucta

Ortak arkadaşlardan buldum zaten :)

Burası kayıpları bulma yeri değil, insanların isim soyad, fotoğraf gibi kişisel bilgilerini onayları olmadan kullanmanız uygun değil.
Lütfen böyle konular açmayınız...

Back