Aranızda eşine kendini sevdirmek için uğraşan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yld
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu sıkıntının aynısını bizimle burada paylaşan nice kadınlar oldu , hem de henüz 7- 8 aylık evliyken ... Siz 13 yıldan bahsediyorsunuz ... Siz bunca yıl değiştirmeye çalıştınız ve

değişmedi; yahut siz de yenilerde patladınız , ama çok geçmişti.

Bilemiyorum hangisi oldu sizde , ancak şu veya bu şekilde sonuçta 13 yıllık evlisiniz , değişeceğini pek sanmıyorum ben. Belki ilk yıllarda gayet sert tavrınızı koyup ,onu değiştirme yolunda

ufak da olsa gelişme kaydedebilirdiniz ama şimdi :sm_confused:

Ben bir de şöyle düşünüyorum; erkek ailede babasını -annesine ilgi veya sevgi gösterirken görmediyse karısına da bunu göstermeyi akıl edemiyor, işte bu erkek hamurunda potansiyel varsa

değişebilir , çünkü içindeki cevheri ortaya çıkarmak gerek ...

Ama bir de içinde hiç potansiyel olmayan , bizim "sevgisini gösterme özürlü" dediğimiz erkekler var ki ,onlar babadan görmemeyle ilgili değil tamamen kişilik itibariyle böyleler ;

onlara ne yapsan boş kaydirigubbakcemile2

Sizin eşiniz hangisiydi , bilemiyorum CADIARZU

yazdıklarınız çok mantıklı geldi bana hiç o yönden düşünmemiştim. teşekkür ederim.

eşim tamamiyle "sevgisini gösterme özürlü" ne yazıkki. babası annesinin gözünün içine bakar benimkinde nerdeeeeee

Msj cok mantikli bende bu dertten muzdaripim 2 yillik evliyim esim in beni sevmedigini dusunuyordum ama simdi msj attim ve cvp olarak bende seni cokseviyorum yazdi mutluyum.ama bizde devamli sorun olan sey su gecmiste birlikte oldugu kadinlari anlatiyo ve benimde cinlerim tepeme cikiyo tartisiyoruz niye boyle yapiyo.anlatma beni ilgilendirmiyo diyorum ama yinede anlatiyo.acaba hala akli onlarda mi kaldi?

Evliliğimin 2. Yılında eşime bir rehavet gelmişti; iletişimimiz azalmış, eve gelir tv karşısında uyur uyumazsa oyun oynar ben sorardım nasıl geçti günün kısa cevaplar falan derken, bir gün konuştum niye böyle olduk; ee napıcaz evdeyiz işte dinleniyoruz dedi, aradan biraz zaman geçti ben başladım ortak zevkler bulmaya, boks kanalları buldum. Onunla izleyebileceğim filmler getirdim hatta bir dizimiz bile var artık. Her c. Tesi gecesi sabahlara kadar boks izliyoruz, sohbet ediyoruz. O günlerde ne olursa olsun eve erken gelir akşama heyecanla he bizim evimizde sorun yok mu var tabi, hatta 2 gündür eve almıyorum kayınvalide yüzünden :)
Ortak zevk alabileceğiniz meşgaleler bulmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…