Aranızda daha önce kadın sığınma evinde kalmış olan varmı?

Aden02 Aden02 ben sizin yerinizde olsam ailemin evine donme secenegini de dusunurdum. Ailenizin evine donmek istememe sebebiniz cocugumu disliyorlar diye yazmistiniz. Yerinizde olsam bir sure disimi sikar o evde kalir calisir ve birikim yapardim. Sizin bir mesleginiz yok ve bir calisma hayatiniz olmamis anladigim kadari ile. Siginma evinden sonra ise girip hem kira odeyip hem gecinmeniz cok zor olacaktir. Kaldi ki cocugunuz icin de bir bakiciya ihtiyaciniz olacak.
Adam baya psikopat olduğu için konu sahibi çocuğunu kaçırmasından korkuyormuş. O yüzden ben devlet kurumunda kalması daha güvenli olur diye düşünmüştüm.

Adam baya psikopat olduğu için konu sahibi çocuğunu kaçırmasından korkuyormuş. O yüzden ben devlet kurumunda kalması daha güvenli olur diye düşünmüştüm.

Hic bir halt yapamaz. Devlet kurumunda kalmasi elbet guvenli ama bu isin sonrasi da var. Bu insanin bir meslegi, bir is tecrubesi yok. Cocugunu hastaneye goturmekten bile korkan biri. Ya beni taciz ederlerse diyor. Boyle biri siginma evinden cikip asgari ucretli bir ise girip hem kira odeyip, hem evi gecindirip hem cocuguna bakici nasil bulacak? Bunun icin bir cozum oneriniz var mi bilmem ama gunumuzde hayat sartlari cok kolay degil. Anlik degil uzun vadeli dusunmek lazim ortada bir cocuk var. Tek basina olsa bir sekilde hayatta kalir ama cocuklu biri sadece kendini dusunerek hareket edemez.

Hic bir halt yapamaz. Devlet kurumunda kalmasi elbet guvenli ama bu isin sonrasi da var. Bu insanin bir meslegi, bir is tecrubesi yok. Cocugunu hastaneye goturmekten bile korkan biri. Ya beni taciz ederlerse diyor. Boyle biri siginma evinden cikip asgari ucretli bir ise girip hem kira odeyip, hem evi gecindirip hem cocuguna bakici nasil bulacak? Bunun icin bir cozum oneriniz var mi bilmem ama gunumuzde hayat sartlari cok kolay degil. Anlik degil uzun vadeli dusunmek lazim ortada bir cocuk var. Tek basina olsa bir sekilde hayatta kalir ama cocuklu biri sadece kendini dusunerek hareket edemez.
Açıkçası çok şey yapabilir, ortalık kadın cinayetiyle dolu. Devlet güvencesinde rahatsız edemez. İleride dernekler tarafından yatılı bir hasta bakıcılık işi ayarlanır kalacak yer sorunu da kalmaz. Gerçekten kadınlar için çok fazla dernek var her şeye koşturuyolar. Burada bir üye vardı geçenlerde konu açan, aynı sebeplerden annesinin yanına gidiyor ve annesi bir süre sonra kovunca gidecek yeri olmadığından mecburen şiddet uygulayan kocasına geri dönüyor. Konu sahibinin annesinde de o ışığı gördüm ben. Asla destek olacak biri değil.

İnşallah aramızda bilgisi olan vardır yardım eder sana çok sevindim umutsuzluğu üstünden atıp çare arayışına girmene inan bu bile büyük bir adım cesaretin daim olsun kurtulduğunuda görelim inşallah 😊😇
Teşekkür ederim, en çok korktuğum şey oğlum aslında onun iyiliği. Artık beni hiçbir şeye saymayan, yanimdaymis gibi görünüp olmayan annemi ailemi daha az onemsemeye karar verdim. Umarım başarabilirim

Burada boyle konular gormustum. Konulari aratip o konulari da okuyabilirsiniz isterseniz. Cok zor sartlarda bosanip yeniden kendine cok guzel bir hayat kuranlarin hikayelerini de okuduk burada. Yeter ki isteyin ve bir yerden baslayin. Her sey gonlunuzce olsun umarim dayaktan, hakaretten kurtulursunuz ve cok guzel bir hayatiniz olur.
Teşekkür ederim yazıp bakacağım, mutlu bir hayat ve düzen deyince bile iyi hissediyorum, umarım bir gün başarabilirim. Bunu başarirsam ilk önce bu siteye yazacağım..

Teşekkür ederim, en çok korktuğum şey oğlum aslında onun iyiliği. Artık beni hiçbir şeye saymayan, yanimdaymis gibi görünüp olmayan annemi ailemi daha az onemsemeye karar verdim. Umarım başarabilirim
Başaracaksın kendine inan ve sadece kedine güven. Başkalarına umut bağlama dimdik yoluna devam et sonunda seni ve oğlunu daha güzel yarınlar bekliyor inan buna, ayy vallahi çok sevindim rabbim yolunu sana kolay eylesin her daim yardımcın olsun 🌹

İnternet aile ve çocuk sosyal politikalar bakanlığının iletişim hattını arayarak bilgi alabilirsiniz..
Ayrıca belediyelerin de sığınma evleri var oraları da araştırabilirsiniz..
Umarım cevap bulursunuz..
183 ten mi bahsediyorsunuz acaba

Kades ile görüştünüz mü?yada netten araştırdınız mı?
Şuan yaşam şartlarınız çok zor ve kötü.biran önce kendinizi ve çocuğunuzu ordan kurtarmalısınıx
İnternete kades yazınca 183 çıktı aradım orayi

Garezi mi var diye yazılmış sizi tanımam etmem
Açıklama yaptım yukarda deyince ben anket sandım.baktim bir şey yok sildiniz sandım
Konu içine yazın dedim evet sert söylemiş olabilirim kusura bakmayın

Konunuza gelince elbette vardır sitede birileri ama yoksa da sığınma evlerini araştırın kendi geleceğinizi kurun
Mutsuz bir evlilikle yaşamaktansa bir an evvel.kurtulmanin yollarına bakın
Dilerim herşey yolun da gider
Sıkma canını kuzum anlamıştır konu sahibi yanlış anlaşılma olduğunu konu gereksiz yere büyütülmüş iyi niyetini anlayanlarda var misal ben 😄💗

Açıkçası çok şey yapabilir, ortalık kadın cinayetiyle dolu. Devlet güvencesinde rahatsız edemez. İleride dernekler tarafından yatılı bir hasta bakıcılık işi ayarlanır kalacak yer sorunu da kalmaz. Gerçekten kadınlar için çok fazla dernek var her şeye koşturuyolar. Burada bir üye vardı geçenlerde konu açan, aynı sebeplerden annesinin yanına gidiyor ve annesi bir süre sonra kovunca gidecek yeri olmadığından mecburen şiddet uygulayan kocasına geri dönüyor. Konu sahibinin annesinde de o ışığı gördüm ben. Asla destek olacak biri değil.

Her yolu dusunsun bence kadin dernekleri ile gorussun hangi secenegin kendisi icin daha iyi olacagini dusunurse onu yapsin ama yeter ki o adamin yaninda kalmasin.

Bakın devlette hiçbir yer o evden daha kötü olamaz yeterli bir süre barınma imkanı sağlayıp iş de ayarlarlar siz işteyken ücretsiz kreş de ayarlarlar siz yeter ki cesaret edip adım atın. Kocanız telefondaki kades uygulamasını görmesine rağmen size şiddet uygulamaya devam etmiş. Bu şiddet katlanarak devam edecek, bir anlık kavgada mutfaktan bıçağı kapıp saplar bu adam size ve çocuğa. Adım atın ve kurtarın kendinizi.
Aslında gidilebilir , ama ya yapamazsam devlet yeteri kadar ilgilenmeyip çaresiz kalıp geri dönmek zorunda kalırsam diye düşünüyorum, bu ihtimal bile beni korkutuyor. Bı yerde okudum 2 kadın arasında tartışma dahi çıkınca 2. Kez olursa haksız olanı gönderiyorlarmis. Çok cesaretsizim lütfen bunu yüzüme vurmayın. İyi bir anne bile belki değilim anneler cesaretli olur çocuğunu böyle irenc bı ortamda birakmaz ama korkuyorum lanet olsun

Aden02 Aden02 ben sizin yerinizde olsam ailemin evine donme secenegini de dusunurdum. Ailenizin evine donmek istememe sebebiniz cocugumu disliyorlar diye yazmistiniz. Yerinizde olsam bir sure disimi sikar o evde kalir calisir ve birikim yapardim. Sizin bir mesleginiz yok ve bir calisma hayatiniz olmamis anladigim kadari ile. Siginma evinden sonra ise girip hem kira odeyip hem gecinmeniz cok zor olacaktir. Kaldi ki cocugunuz icin de bir bakiciya ihtiyaciniz olacak.
Ailem köyde olduğu için çalışmama izin vermez asla. Köyde de iş imkanu yok calisan tek bir kadın dahi yok orda. Ki tuhaf gelecek ama o kadınların yüzde 80 bin eşi interntten kizlarla konisyor. Ve onlar bunu bildiği halde bosanma fikri de neymiş habire çocuk doğuruyor....

Her yolu dusunsun bence kadin dernekleri ile gorussun hangi secenegin kendisi icin daha iyi olacagini dusunurse onu yapsin ama yeter ki o adamin yaninda kalmasin.
Bizim şehirdeki kadın derneklerini araştırdım Instagram dan mesaj attım. Şehir dışındakilere dahi ama cevap vermediler

Aslında gidilebilir , ama ya yapamazsam devlet yeteri kadar ilgilenmeyip çaresiz kalıp geri dönmek zorunda kalırsam diye düşünüyorum, bu ihtimal bile beni korkutuyor. Bı yerde okudum 2 kadın arasında tartışma dahi çıkınca 2. Kez olursa haksız olanı gönderiyorlarmis. Çok cesaretsizim lütfen bunu yüzüme vurmayın. İyi bir anne bile belki değilim anneler cesaretli olur çocuğunu böyle irenc bı ortamda birakmaz ama korkuyorum lanet olsun
Orayı geçici bir basamak olarak düşünün dediğim gibi önce sizin ve oğlunuzun can güvenliği önemli. 2 kadın arasında tartışma çıksa bile kimse kimseyi dövmez/öldürmez. Dediğim gibi dernekler güzel yatılı bir iş ayarlar bir süre sonra ve kurtulursunuz oradan. Dernek üyeleriyle de iletişim halinde kalırsınız her şey yoluna girer. Ücretsiz avukat dahi sağlıyolar boşanmak için. Cesaretli olun oğlunuzu kurtarın oradan.

Sıkma canını kuzum anlamıştır konu sahibi yanlış anlaşılma olduğunu konu gereksiz yere büyütülmüş iyi niyetini anlayanlarda var misal ben 😄💗
Olsun canım önemli değil ben hatamı da doğrumu da kabul.ederim
Dayatmam ille de ben haklıyım benim.dediğim diye kinci hiç değilim tartışır o konuda.kalir biter
Sadece yukarı da deyince baktım.gözüm anket aradı yok sonra sildi diye düşündüm
Sonrası başlık olduğunu anladım.dalginlik yaptım bir an
Ama burası Bdv dalgınlığı yada başka bir şeyi kabul etmezler heleki tetikte bekleyenler var

Ben konu sahibine açıkladım.kusura bakma dedim ...inşallah geleceği çok ama çok güzel olur
Rabbim ferahlık versin güzel yollar açsın

Dayatmam ille de ben haklıyım benim.dediğim diye kinci hiç değilim tartışır o konuda.kalir biter
Ama burası Bdv dalgınlığı yada başka bir şeyi kabul etmezler heleki tetikte bekleyenler var

Ben konu sahibine açıkladım.kusura bakma dedim ...inşallah geleceği çok ama çok güzel olur
Sorun değil herkesin dalgın olduğu anlar olabilir, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Sizi izliyor bildirimi var sessizce bunu yapanda haklısın 😂😂

türkiye kadın dernekleri federasyonu, mor çatı, kadın meclisleri gibi stk larla iletişime geçtiniz mi? onlar avukat falan ayarlıyorlar, sizi en doğru şekilde yönlendirirler.

X