Aranızda daha önce kadın sığınma evinde kalmış olan varmı?

Aden02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
404
85
26
Sorum yukarda hanımlar, eşimden kurtulmak icjn tek seçeneğim bu, yani kadın sığınma evine gitmek ama cesaret edemiyorum. Orada bı süre yaşayıp sonrasında düzenini kurmuş olan var mı?

Sorum yukarda hanımlar, eşimden kurtulmak icjn tek seçeneğim bu ama cesaret edemiyorum. Yaşayıp sonrasında düzenini kurmuş olan var mı?
Gerçekten çok ilginç üyeler var yukar da diye yazana kadar
Konu içine yazsanız ya

Kadın sığınma evinde kalmış olan varmı diye

Gerçekten çok ilginç üyeler var yukar da diye yazana kadar
Konu içine yazsanız ya

Kadın sığınma evinde kalmış olan varmı diye

Konunun başlığını görmeden mi açıyorsunuz anlamadım ki. Kadıncağız belli ki zor durumda, atar yapacak üye/ konu mu kalmadı da iki mesaj birden yazıp yüklendiniz?

Konunun başlığını görmeden mi açıyorsunuz anlamadım ki. Kadıncağız belli ki zor durumda, atar yapacak üye/ konu mu kalmadı da iki mesaj birden yazıp yüklendiniz?
Iyide siz bana niye atar yaptınız atar yapacak birini bulamadınız mi cok ilginç
konu başlığını gördüm elbette
Konu okuyunca yukar da dediği şeyi anket gibi düşündüm yada sildi dedim degilmis sonradan anladım
O yüzden yazdım konu içine de yazabilirsiniz diye
Ne var bunda
Konu sahibi zor durunda ki konu açtı
Bunla ne alakası var

Son düzenleme:
Bir kez daha yazayım yukarda deyince ben anket yada başka bir şey yazıyor sandım
Başka konu da konu sahibi konuyu sildi hatta Mune uyarı yaptı acaba sildimi diye düşündüm

Sonra başlıkla beraber okuyunca dedim ki konu içine yazabilirsiniz dedim
Yukarıyı okuyun diyene kadar dedim
Olamaz mı yani konu sahipleri siliyorlar yada eksik yazıyorlar ve bende anlamadım.bu kadar basit

Sorum yukarda hanımlar, eşimden kurtulmak icjn tek seçeneğim bu, yani kadın sığınma evine gitmek ama cesaret edemiyorum. Orada bı süre yaşayıp sonrasında düzenini kurmuş olan var mı?

Burada boyle konular gormustum. Konulari aratip o konulari da okuyabilirsiniz isterseniz. Cok zor sartlarda bosanip yeniden kendine cok guzel bir hayat kuranlarin hikayelerini de okuduk burada. Yeter ki isteyin ve bir yerden baslayin. Her sey gonlunuzce olsun umarim dayaktan, hakaretten kurtulursunuz ve cok guzel bir hayatiniz olur.

İnternet aile ve çocuk sosyal politikalar bakanlığının iletişim hattını arayarak bilgi alabilirsiniz..
Ayrıca belediyelerin de sığınma evleri var oraları da araştırabilirsiniz..
Umarım cevap bulursunuz..

Garezi mi var diye yazılmış sizi tanımam etmem
Açıklama yaptım yukarda deyince ben anket sandım.baktim bir şey yok sildiniz sandım
Konu içine yazın dedim evet sert söylemiş olabilirim kusura bakmayın

Konunuza gelince elbette vardır sitede birileri ama yoksa da sığınma evlerini araştırın kendi geleceğinizi kurun
Mutsuz bir evlilikle yaşamaktansa bir an evvel.kurtulmanin yollarına bakın
Dilerim herşey yolun da gider

Bakın devlette hiçbir yer o evden daha kötü olamaz yeterli bir süre barınma imkanı sağlayıp iş de ayarlarlar siz işteyken ücretsiz kreş de ayarlarlar siz yeter ki cesaret edip adım atın. Kocanız telefondaki kades uygulamasını görmesine rağmen size şiddet uygulamaya devam etmiş. Bu şiddet katlanarak devam edecek, bir anlık kavgada mutfaktan bıçağı kapıp saplar bu adam size ve çocuğa. Adım atın ve kurtarın kendinizi.

Aden02 Aden02 ben sizin yerinizde olsam ailemin evine donme secenegini de dusunurdum. Ailenizin evine donmek istememe sebebiniz cocugumu disliyorlar diye yazmistiniz. Yerinizde olsam bir sure disimi sikar o evde kalir calisir ve birikim yapardim. Sizin bir mesleginiz yok ve bir calisma hayatiniz olmamis anladigim kadari ile. Siginma evinden sonra ise girip hem kira odeyip hem gecinmeniz cok zor olacaktir. Kaldi ki cocugunuz icin de bir bakiciya ihtiyaciniz olacak.

X