- 14 Temmuz 2021
- 404
- 85
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok ilginç üyeler var yukar da diye yazana kadarSorum yukarda hanımlar, eşimden kurtulmak icjn tek seçeneğim bu ama cesaret edemiyorum. Yaşayıp sonrasında düzenini kurmuş olan var mı?
Gerçekten çok ilginç üyeler var yukar da diye yazana kadar
Konu içine yazsanız ya
Kadın sığınma evinde kalmış olan varmı diye
aynen valla bende aynısınl yazcaktım fakat gereksiz tartışma çıkarmak istemedimKonunun başlığını görmeden mi açıyorsunuz anlamadım ki. Kadıncağız belli ki zor durumda, atar yapacak üye/ konu mu kalamdı da iki mesaj birden yazıp yüklendiniz?
Cok teşekkür ederimYukarıda dursun diye yazıyorum umarım yardımcı olanlar çıkar aramızda
Iyide siz bana niye atar yaptınız atar yapacak birini bulamadınız mi cok ilginçKonunun başlığını görmeden mi açıyorsunuz anlamadım ki. Kadıncağız belli ki zor durumda, atar yapacak üye/ konu mu kalmadı da iki mesaj birden yazıp yüklendiniz?
Yukarda deyince anlamadım bu kadar basit ben anket sandım anlamadığım.icin yazdım konu içine de yazabilirsiniz diyeaynen valla bende aynısınl yazcaktım fakat gereksiz tartışma çıkarmak istemedim
Çatacak yer arıyorsunuz galiba… Gareziniz mi var üyeyeGerçekten çok ilginç üyeler var yukar da diye yazana kadar
Konu içine yazsanız ya
Kadın sığınma evinde kalmış olan varmı diye
Hiç bir garezim yok yukarda açıklama yaptım okursanız eğerÇatacak yer arıyorsunuz galiba… Gareziniz mi var üyeye
Sorum yukarda hanımlar, eşimden kurtulmak icjn tek seçeneğim bu, yani kadın sığınma evine gitmek ama cesaret edemiyorum. Orada bı süre yaşayıp sonrasında düzenini kurmuş olan var mı?
Garezi mi var diye yazılmış sizi tanımam etmemSorum yukarda hanımlar, eşimden kurtulmak icjn tek seçeneğim bu, yani kadın sığınma evine gitmek ama cesaret edemiyorum. Orada bı süre yaşayıp sonrasında düzenini kurmuş olan var mı?