Merhaba kızlar, bundan bir kaç ay evel siğil nedeni ile doktora gittim onun yönlendirmeleri ile simir testi yaptırdım ve cin1-2 çıktı. Doktorum kolposkopi istedi ve kolposkopi de yapıldı onun da sonucu cin3 geldi. Kanserden önceki son evre diye biliyorum.. Doktorum %30 kendiliğinden geçer ama daha da düşük bi oran olabilir geçmesini beklemen çok riskli olur kansere çevirebilir dedi. %70 ihtimal de kansere çevirirmiş.. Leep işlemi uygulayalım dedi ama benim aklım hep hiç bir şey yapmadan geçebilmesi ihtimalinde. Sigarayı bıraktım çünkü çok hızlı ilerliyormuş kullananlarda. Bu konuda bir fikri olan var mı? Cin3 ne kadar sürede kansere çevirir? Çeviren var mı? Ameliyata girmeden iyileşen var mı?? Lütfen yardım edin( Allah hepimizin yardımcısı olsun..
O ilaç cin 3 de işe yaramaz leep şartGerçekten bu ilaç bitirir mi ? Leep işlemine gerek kalmaz mı ben de cin3 var ne yapacağımı bilmiyorum
Benim smear cin 2 çıktı kolposkopi de en kötü ne çıkar sizce? 1 hafta sonra kolposkopi randevum var nasıl beklerim bilmiyorumCin 3 varsa beklemek bence büyük bi risk almaktır cin 2 olsa anlıcam da onda bile leeple bazı kısımlarda cin 3 çıkıyor işlem yaptırın sağlığınız riske atmayın
Siz naptiniz? doktora gittiniz mi bugün.Benim smear cin 2 çıktı kolposkopi de en kötü ne çıkar sizce? 1 hafta sonra kolposkopi randevum var nasıl beklerim bilmiyorum
Ben z kamile gittim bana yakın olduğu için.. kolposkopi yapmamız gerek dediler kolposkopi yapmadan leep yapılmaz dediler kolposkop sonucu belki daha kötü çıkar mı çok korkuyorumSiz naptiniz? doktora gittiniz mi bugün.
Anladım canım...İçini ferah tut en fazla CIN3 cikar onuda temizlerler zaten.Ne zaman kolposkopi olucaksin ?Ben z kamile gittim bana yakın olduğu için.. kolposkopi yapmamız gerek dediler kolposkopi yapmadan leep yapılmaz dediler kolposkop sonucu belki daha kötü çıkar mı çok korkuyorum
Çarşamba sabahı smear de ilk başta cin 1 çıkmıştı 1 ay sonra smear cin 2 çıktı o yüzden çok korkuyorum kanser çıkarım diyeAnladım canım...İçini ferah tut en fazla CIN3 cikar onuda temizlerler zaten.Ne zaman kolposkopi olucaksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?