• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda bakireliğini evlenmeden kaybeden oldu mu?

ben ondan baskasıyla evlenmeyi düşünmedğim için aman bişey olsaydı bakire olmayacam baskasıyla nasıl evlencem diye düşünmedim . bunu kocişimle yani o zamanlar nişanlımla yasamak istedim. bence bu düşünce saçma zaten nişanlıyken beraber uyuyoduk gönlümüzce sevişiyoduk sadece bekaret gitmedi diye baskasıyla hiçç birşey olmamıs gibi mi evlenilecek ... yasadım cok ta mutluyum düğün gecesi onun stresini çekmedim balayında yara bereyle ugrasmadım . kocamla ayrılsaydık ta allah korusun baskasıyla zaten evlenmezdm .
allah mutlulugunuzu artırsın...

gölünü başkasına kaptırsaydın evlenırdın...

yav yapmayin Allah askinda..dini nikah diyoruz..Allah katinda caiz hatta sevap bile dusun yani esinle birlikte olmak :-)

haaa ama bunu duyan olursa catladin mi simdiden verdin derler adam :-) hihaho

aynen annemn bana dediği gibi allah katında zaten kocamdı düğünden önce de bedenen kocam oldu cok mutlu oldu kocam tabi ben acıdan cok agladım :KK34:

Bence bu düşünce saçma zaten nişanlıyken beraber uyuyoduk gönlümüzce sevişiyoduk sadece bekaret gitmedi diye baskasıyla hiçç birşey olmamıs gibi mi evlenilecek ...

Zaten işte en önemli sorun bu işi sadece zara indirgeyip aman günah aman yasak diyoruz ama onun dışındaki her şeyi herkes yapıyor. Bakire olmayanlar hiç olmazsa dürüst; onla bunla her şeyi yapıp ben namus abidesiyim bak zarım duruyor demiyor.

İlk paragraf alıntı idi ama becerememişim; anlamsız olmuş

şimdi din le alakalı bişi yazsam gene uyarı gelecek bana.. ama hocalar ne dior bilioınmu imam nikahı olsada o iş yapılmaması gerekıor.. hadi bide o 1 ay içerisinde kocana birsey olsaydı yada allah korusun aranız acolsaydı ozaman nolacaktı..
Şu yazdıklarınızı açıklayın yeter laf kalabalığı yapmayın.

eskiden insanlar bukadar azgınmıydıkı hmm
abooo kiz sen hangi devirde yasiyorsun (: eskiden diye birsey mi var bu konuda..oyle olsaydi Allah eski zamanda yasayanlara daha az sex hakki verirdi (:

azginlik her donem ayniydi, ama bastirilmislik nedir bilir misin (: iste ondan dolayi biz insanlar azmiyor sanardik..insanoglunda azginlik donem donem degisir...yani ergenlige dogru libido tavan yapabilir, sonra gecer...asik olunca artar gene.. (:

Ya Allah aşkına ne alakası var şimdi?
Sen dedin ya imam nikahı olsa bile yapılmaması gerekiyor ben de nedenini soruyorum.
düğün olmadan önce imam nikahı yapılıorya.. sonra bagzıları nasılsa imam nıkahım var düğünden önce olsada olur diolarya... işte o düşünce yanlışş...

Bekaret kaybetmek ifadesi cok komik geliyor bana, biyere koymus da unutmussun, iyice ararsan bulurmussun gibi :KK70:
valla erkekler bizim kadin milleti kadar kafa yormuyor bu bekaret isine, bizim kadin kismi acayip anlamlar yukluyor, en degerli hazine, kutsal zar falan insanin en değerli seyi kukusunda olur mu yahu :-)
Bekaret olmayinca kadinin drgersizlestigini soyleyen de kadin, anan da degersiz o zaman, meryem ananin evladi degilsen :KK59:
yani gecin bunlari, dert diye konu acmaya bile degmez:KK14:

Hiç evlilik yapmayan bir erkek için Bekarette önem vermiyorum diyorsa evliliği o kişiyle düşünmüyor dur.. maksat o kişiyle hoş vakit geçirmek..erkekler için önemli bir namus kavamı

Sizene bundan. Ne yani anket istediğiniz gibi sonuçlanırsa vicdanınız dahamı rahat edecek. Sonuçlarına katlanamayacağınız işlere kalkışmayın. Allah beyin vermiş. Düşünün biraz. Sonra yapın.

Back
X