• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda bakireliğini evlenmeden kaybeden oldu mu?

Ne yani "ben birini öldürdüm çok pişmanım acaba aranızda başka katil var mı? dünyada benden başka katil varsa içim rahat edecek" der gibi. Sana ne kimin ne olduğundan. Her koyun kendi bacağından asılır.
Sanki burada biri çıkıp ben varım dese tutup kolundan sevdiğin adama gösterip ama bak bu da evlendiğinde bakire değilmiş diyerek içini mi rahatlatacaksın?

Ne yani "ben birini öldürdüm çok pişmanım acaba aranızda başka katil var mı? dünyada benden başka katil varsa içim rahat edecek" der gibi. Sana ne kimin ne olduğundan. Her koyun kendi bacağından asılır.
Sanki burada biri çıkıp ben varım dese tutup kolundan sevdiğin adama gösterip ama bak bu da evlendiğinde bakire değilmiş diyerek içini mi rahatlatacaksın?
ha ha ha ha ha ha ha ha :D :D :D çok güldümmm ha ha ha ha :D :D :D çok mantıklı

cehennem degilde bacim, gunah yani..cok matah birseymis gibide gostermeyin lutfen..dalga gecer gibi soylemeyin rica ederim. Allahla sen ve yaptigin kisi arasinda...

Aynen Allah ve yapan arasında...

Günah olup olmadığına biz karar veremeyiz; Allah değerlendirecek; sen kesin günahkarsın demek şirk koşmaktır bence...

evet bir sakin olabilseler

bence ben kızlığımı kaybettim böyle biri alır diye kendini kahrediyor kimse kabul etmez diye rahatlayacağım demesi bundan
sırf bu yüzden böyle insanlarla hata yapar okuyup yükselip önüne bakmalı şu an ark. için önemli

şimdi din le alakalı bişi yazsam gene uyarı gelecek bana.. ama hocalar ne dior bilioınmu imam nikahı olsada o iş yapılmaması gerekıor.. hadi bide o 1 ay içerisinde kocana birsey olsaydı yada allah korusun aranız acolsaydı ozaman nolacaktı..
Ne olacaktı?

bence ben kızlığımı kaybettim böyle biri alır diye kendini kahrediyor kimse kabul etmez diye rahatlayacağım demesi bundan
sırf bu yüzden böyle insanlarla hata yapar okuyup yükselip önüne bakmalı şu an ark. için önemli

bu kadar hayatlarını altust edeceklerine ben fetva veriyorum gitsin diktirsin

şimdi din le alakalı bişi yazsam gene uyarı gelecek bana.. ama hocalar ne dior bilioınmu imam nikahı olsada o iş yapılmaması gerekıor.. hadi bide o 1 ay içerisinde kocana birsey olsaydı yada allah korusun aranız acolsaydı ozaman nolacaktı..
ben ondan baskasıyla evlenmeyi düşünmedğim için aman bişey olsaydı bakire olmayacam baskasıyla nasıl evlencem diye düşünmedim . bunu kocişimle yani o zamanlar nişanlımla yasamak istedim. bence bu düşünce saçma zaten nişanlıyken beraber uyuyoduk gönlümüzce sevişiyoduk sadece bekaret gitmedi diye baskasıyla hiçç birşey olmamıs gibi mi evlenilecek ... yasadım cok ta mutluyum düğün gecesi onun stresini çekmedim balayında yara bereyle ugrasmadım . kocamla ayrılsaydık ta allah korusun baskasıyla zaten evlenmezdm .

çoookk göreceli bir kavram..kendi adıma cevap verirsem benim için çok önemli çok şükür öyle bir hata yapmadım..
bizim ülkemizdede çok önemli..
doğal karşılayan var ama ben doğru bulmuyorum..

bu kadar hayatlarını altust edeceklerine ben fetva veriyorum gitsin diktirsin

aslında vicdanını rahatlatmak istiyor birde beni almazlar diye düşünüyor bence diktirmekle kendini kandırır başkasını değil
diktirdiğinde ark. anlatmıştı ilişkiye girmeden banyoya girerse dikiş kendiliğinden çözülüyormuş

Back
X