• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda ovülasyon testiyle gebelik öğrenen var mı?

busrabynnn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2022
23
5
6
29
Adetim 5gün gecikti ve 4 gündür kahverengi lekelenmem var iki ay önce düşük yapmıştım 7haftalık iken bende adet düzenlizliği diye düşündüm ve evde de gebelik testim yoktu arada göğüslerimde ağrı ve sızlama oluyor sizce ovülasyon testimde gebelik var mı benzer durumu yaşayıp gebeliği pozitif çıkan arkadaşlar oldu mu ? Yine aynı şeyleri yaşamamak için test yapamıyorum bir yandan sabredemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
666253BC-0D13-4229-A989-D5CA37E2DFBB.jpeg

Adetim 5gün gecikti ve 4 gündür kahverengi lekelenmem var iki ay önce düşük yapmıştım 7haftalık iken bende adet düzenlizliği diye düşündüm ve evde de gebelik testim yoktu arada göğüslerimde ağrı ve sızlama oluyor sizce ovülasyon testimde gebelik var mı benzer durumu yaşayıp gebeliği pozitif çıkan arkadaşlar oldu mu ? Yine aynı şeyleri yaşamamak için test yapamıyorum bir yandan sabredemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 3049096
Hamilesin
Adetim 5gün gecikti ve 4 gündür kahverengi lekelenmem var iki ay önce düşük yapmıştım 7haftalık iken bende adet düzenlizliği diye düşündüm ve evde de gebelik testim yoktu arada göğüslerimde ağrı ve sızlama oluyor sizce ovülasyon testimde gebelik var mı benzer durumu yaşayıp gebeliği pozitif çıkan arkadaşlar oldu mu ? Yine aynı şeyleri yaşamamak için test yapamıyorum bir yandan sabredemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 3049096
Hamilesin testi yapınca çok beklemeden direkt çizgi çıktıysa pozitif demektir. Ben de böyle yaptım ama iste yine de kesin bı sey denmez. Yalancı hamilelikte olabiliyor doktora git betaya falan baksınlar artışına falan . Hayırlısı olsun senin için canim☺️

Hamilesin

Hamilesin testi yapınca çok beklemeden direkt çizgi çıktıysa pozitif demektir. Ben de böyle yaptım ama iste yine de kesin bı sey denmez. Yalancı hamilelikte olabiliyor doktora git betaya falan baksınlar artışına falan . Hayırlısı olsun senin için canim☺️
Evet testi yaptığımda hemen çizgi çıktı aynı şeyi bi daha yaşamaktan hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah canım .sende erken gebelik belirtisi olarak neler yaşadın

Evet testi yaptığımda hemen çizgi çıktı aynı şeyi bi daha yaşamaktan hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah canım .sende erken gebelik belirtisi olarak neler yaşadın
Ben de adet gününe yakın adet olacak gibi karnım şişti . Belim ağrıyordu . Adet olacam sandım çok fazla tuvalete gidiyordum üşüttum falan sandım bı ağırlık vardı uyku hali vardı hatta adetime 6_7 gün varken bile midemde tuhaf şeyler olmaya başladı . Nasıl desem midem bulanıyor gibiydi ama kusma derecesinde değil . Ama var ya adet gününde adet gelmeyince acayip şişme oluyor karnında Beyaz akıntı oluyor .hatta tuvalete gidiyorsun âdet geldi sanıp 🤣 ben de hamileliği bilmeden test yaptım gelişi güzel . Bı de idrarda tuhaflık oluyor . Bu gibi belirtiler var mı?

Korkma güzel düşün ilki öyle oldu diye ikinci de öyle olmaz ki testin pozitif çıkmış ve güzelce doktoruna git sakince güzel şeyler düşün pozitif ol☺️

Evet arada karın ağrısı adet oluyormuşum gibi ama yok 3-4gündür 1 günlük pedde hafif lekelenmem var onuda düşükten dolayı adet düzensizliği diye düşündüm bugün dayanamayıp ovülasyon testim vardı yaptım. Bi ara evet çok wc çıktım üşüttüm sanmıştım ama mide bulantım filan hiç yok diğer gebeliğimde de olmamıştı hiç bilmiyorum ya

Merhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu

Eklentiler

• 20220426_162216.jpg
    20220426_162216.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu
Bence bi kan testi ver canım bende de öyle oldu evde gebelik testim yoktu ovülasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı sonra kan verdim gebelik çıktı ama kimyasal gebelik yaşıyormuşum düşük oldu bence beklemeden bi kan testi ver canım bu halli gebelik var gibi duruyor inşAllah hakkınızda hayırlısı olur inşAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bana da dua eder misiniz 7 haftalık düşüğüm oldu tutunamadı miniğim siz sağlıkla kavuşun inşallah

Bende ani göğüs sızılarım olmuştu ondan anlamıştım gebeliği sende de öyle olmuş olabilir canım sen yarın kan testi yaptır bize de yaz inşaallah dua edelim birbirimize

Bence bi kan testi ver canım bende de öyle oldu evde gebelik testim yoktu ovülasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı sonra kan verdim gebelik çıktı ama kimyasal gebelik yaşıyormuşum düşük oldu bence beklemeden bi kan testi ver canım bu halli gebelik var gibi duruyor inşAllah hakkınızda hayırlısı olur inşAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bana da dua eder misiniz 7 haftalık düşüğüm oldu tutunamadı miniğim siz sağlıkla kavuşun inşallah
Canım dilerim inşallah en kısa zamanda en ummadığın Ümit etmediğin anda sağlıklı bir gebelik haberi alırsın. Ve kucağına alırsın yavrunu :) insallah isteyen herkese bu duyguyu allahim.yasatsin aaminn.

Bu test ovulasyon testi, beta hcg değil. Koyu cikti ama pik değil. O yüzden gebelik varmis gibi düşünmedim. Ümit ettim:(

Canım dilerim inşallah en kısa zamanda en ummadığın Ümit etmediğin anda sağlıklı bir gebelik haberi alırsın. Ve kucağına alırsın yavrunu :) insallah isteyen herkese bu duyguyu allahim.yasatsin aaminn.

Bu test ovulasyon testi, beta hcg değil. Koyu cikti ama pik değil. O yüzden gebelik varmis gibi düşünmedim. Ümit ettiamin

Amin canım inşAllah bende ovülasyon testiyle öğrendim gebeliğimi ihtimal dahilinde tabi ama kanda çıkar o pik gördüğünüz günün üstüne 10-12 gün geçtiyse kanda kesin çıkar

Amin canım inşAllah bende ovülasyon testiyle öğrendim gebeliğimi ihtimal dahilinde tabi ama kanda çıkar o pik gördüğünüz günün üstüne 10-12 gün geçtiyse kanda kesin çıkar
Ben 11.gun kan verdim. Beta 0.55 cikti. Bugün regl olmam lazımdı. Olmadim. Yarın test yapacagim. Umarım olur :(

Geç döllenmede olmuş olabilir canım gebelik te olmayabilir rabbim hayırlısını bilir tabi hayırla istemek lazım herşeyi
Çok haklisin. Herseyin hayirlisi olsun. Sağlıklı.sihhatli güzel huylu güzel yüzlü evlatlarımız olsun insallah. İşte bir umut deryası. İnsan bekliyor. Allahim hayırlısını versin 🙂

Geç döllenmede olmuş olabilir canım gebelik te olmayabilir rabbim hayırlısını bilir tabi hayırla istemek lazım herşeyi
Çok haklisin. Herseyin hayirlisi olsun. Sağlıklı.sihhatli güzel huylu güzel yüzlü evlatlarımız olsun insallah. İşte bir umut deryası. İnsan bekliyor. Allahim hayırlısını versin
Ben pcosluyum. O yüzden geç döllenme de olabilir dediğin gibi.regl duzensiz. Ayın 12sinde yumurtlama gordum. Ama sonra 17 sinde de yumurtlama gordum gibi geldi. Bu ay lh hormonum bir tuhaf. Geçen aylarda da yumurtlama gorunce devam ederdim teste.bu kadar sürekli lh hormonumun yüksek olmasa.bile orta vadede olduğunu görmedim. Rabbim hayırlısını versin.

Çok haklisin. Herseyin hayirlisi olsun. Sağlıklı.sihhatli güzel huylu güzel yüzlü evlatlarımız olsun insallah. İşte bir umut deryası. İnsan bekliyor. Allahim hayırlısını versin

Ben pcosluyum. O yüzden geç döllenme de olabilir dediğin gibi.regl duzensiz. Ayın 12sinde yumurtlama gordum. Ama sonra 17 sinde de yumurtlama gordum gibi geldi. Bu ay lh hormonum bir tuhaf. Geçen aylarda da yumurtlama gorunce devam ederdim teste.bu kadar sürekli lh hormonumun yüksek olmasa.bile orta vadede olduğunu görmedim. Rabbim hayırlısını versin.
Evet gerçekten bi umut deryasındayız rabbim bizlere de hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip eder inşAllah kendini çok fazla testlere kaptırma canım bende öyleydim stres prolaktin hormonunu çok tetikliyodu ilaç kullanmadan düzelememiştim bir ay ilaç kullanıp hemen bir ay sonra gebelik oldu ama 7haftalıkken kaybettim rabbim daha iyisini bilir diyerekten tevekkül ettik ..herkesin dediği şu ne kadar stres yaparsan o kadar geç olurmuş ne kadar akışına bırakırsan da o ummadığın anda bi sürpiz şekilde gelirmiş her nasip vaktini beklermiş..

Evet gerçekten bi umut deryasındayız rabbim bizlere de hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip eder inşAllah kendini çok fazla testlere kaptırma canım bende öyleydim stres prolaktin hormonunu çok tetikliyodu ilaç kullanmadan düzelememiştim bir ay ilaç kullanıp hemen bir ay sonra gebelik oldu ama 7haftalıkken kaybettim rabbim daha iyisini bilir diyerekten tevekkül ettik ..herkesin dediği şu ne kadar stres yaparsan o kadar geç olurmuş ne kadar akışına bırakırsan da o ummadığın anda bi sürpiz şekilde gelirmiş her nasip vaktini beklermiş..
Evet. Kimle konuşsam, ummadığı anca gebe kalmis. Bu stres gercekten vücudu çok etkiliyor. İnşallah hersey, vakti geldiğinde zaman sağlıklı bir şekilde olsun. Bende cok kaptırdım kendimi maalesef. Elimde olmayarak. İnsan korkuyor da olmayacak mı diye. Allah kerim. Insallah olur :(

Bu arada kendi derdimi söyleyip, senin adına ortak olmamışım. Aptal ben :( şimdi yeniden okuyunca daha iyi anladım. Kaybın icin uzuldum. İnsan cok çok çok üzülür. Diledim en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın. Ben yarım saat önce kan testi verdim. Bu sabah test yaptım. Cunku testte çizgi var mi yokmu anlamadım. Gözüm şaşı oldu teste bakmaktan. Sonra telefonun feneri ile teste arkadan ışık vurdum. Bir çizgi gordum. Ama pembe çizgi değil. Beyaz mi gri mi bir değişik. Silik çizgi değil de gölge izi gibi. İdrar kuruması da değildi. Çünkü ilk 10 dk içinde testten yana tüm şansımı kullandım. Dua et. Bende sana şimdi dua edecegim. En azından hamile olmasam bile regl olayım. Düzene girdim diyeyim :(

Back