Inanirim tabiki canim ama biliyomusun bu artik günümüzün rahatsizligi hastaligi olmus kadin hastaliklari gebe kalamama bos gebelik kimyasal filan. Ben kimyasal bile gecirmedim hic ben size bir örnek vereyim benim cocukluk arkadasim 2 senelik evli 1 kez 4 haftalik düşük oldu sonra beklemedi doktorlari dinlemedi bidaha hamile kaldi baştan beri hep kanamaliydi bebek karninda 5 aylik oldu ve gecen hafta ölü dogum yaptirdilar hic bir sorun bulamiyorlar sürekli gebe kalip düsük yapiyor. Yani demek istedigim rabbim veriyorsa hayirlisini versin saglikli olsun eli ayagi. Vermiyorsa hic vermesin daha iyi. Ümmü sübhan nedir bilmiyorum pek anlamam öyle seyleri ama bu hocayla yada böyle seylerle cözülcek seyler degil tabiki dua da israrci olmak güzeldir senin nasibin seninledir istersen dünyanin öbür ucuna git Allah sana yazilani vercek. Cok iyi bir doktor şart ben eşimle seneye tüp bebege gitcez kişiye özel tedaviler var bana özel tedavi olsun diye.
Olucak merak etmeyin instagramdan Prof.Dr cem çelige bakin bahceci tüp bebek merkezi / istanbul altunizade de kendisi yanilmiyorsam 42 veya 46 yaslarinda biri hamile kalmisti tüp bebekle hayat mucizelerle dolu
bunu sürekli depresiyon gecirip agliyarak her gece yastigini yikayan biri olarak söylüyorum üstüne düsmemek lazim ozaman olcak bir gün bakalim sabir süremiz nekadar