• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda ovülasyon testiyle gebelik öğrenen var mı?

Sagol tsk ederim canim.. aynenn o doktor iste bahceci tüp bebek merkezi istanbulda kendisi hic tedavi yapmadim canim sade muayene 750 den basliyo zaten nerde tüp bebek yaptirirsan yaptir orda verilen catlama igneleri felan haric 5 bin tl tutuyor oda tüp bebekden aşilamadan yada herhangi baska tedavinin disindaki fiyat bindiriyolarda bindiriyolar iste herkes paranin köpegi olmuş durumda. Ama iste istedigin yerde yaptirsan bile ayni fiyatlara cikar rahat bi 10-15 bin tl ama herkesin tedavisi ayri kisiye özel belkide senin korkulcak biseyin yoktur yani sadece ignelerle belki olucaksin bilemeyizki daha önce yaptinmi bilmiyorumda igneyle filan.. bide hsg filmi cekildin mi rahim filmi?
Hiçbir tedavi görmedim cnm rahim filmi cektirmedim sadce genetik testi yaptırdım oda iyi çıktı FSH yüksek çıkıyor benim bitane hormonum bugün sağlık ocağına gittim doktorlar grevdeymiş yaptıramadim test aldım eczaneden eve geldim yaptım ama yok çıkmadı bişey bekleme çizgisi gibi bişey var sadce inanmıyorum artık testlere tedaviye baslicaz yoruldum baslamadan

Hiçbir tedavi görmedim cnm rahim filmi cektirmedim sadce genetik testi yaptırdım oda iyi çıktı FSH yüksek çıkıyor benim bitane hormonum bugün sağlık ocağına gittim doktorlar grevdeymiş yaptıramadim test aldım eczaneden eve geldim yaptım ama yok çıkmadı bişey bekleme çizgisi gibi bişey var sadce inanmıyorum artık testlere tedaviye baslicaz yoruldum baslamadan
Tedaviye baslayinca zaten hsg filmi cektiriyolar tedaviye baslayabilmek icin tüplerde tikaniklik olmamasi gerekir cogu bu filmden sorna hamile kaliyor cünkü tüpler tikaliysa bir basinc ve sivi ile aciliyor o anda

Durumun nedir canim? Bende pcosluyum adetim düzensiz olmasina ragmen ovulasyon beni hic yaniltmadi testlerden markadan markaya degisiyor koyuluklari ama bir ihtimal tabi yeniden yumurtlaman umarim degerlendirmissindir pcoslularda ovulasyon kullanabilir docent doktorun önerisyle bende kullandim gün gectikce koyulaşip sonra silikleşiyordu devamli pozitif hic görmedim silik cizgilerle karistrmayin sakin...
Canım benim tsh yüksekti. Allaha şükür onu ilaçla olması gereken seviyeye düşürdük. Ben rwgl oldum cnm. Hamile degilim:)

Hamilesin

Hamilesin testi yapınca çok beklemeden direkt çizgi çıktıysa pozitif demektir. Ben de böyle yaptım ama iste yine de kesin bı sey denmez. Yalancı hamilelikte olabiliyor doktora git betaya falan baksınlar artışına falan . Hayırlısı olsun senin için canim☺️
Merhabalar ben de daha gecikme yaşamadım ama reglime 3 gün var ovulasyon yapayım dedim hemen çift çizgi oldu kafam karıştı bilemiyorum neden oldu göğüs hassasiyetim var çok fazla.

Merhaba benim de adetime on gün varken bebetime gebelik testi yapmıştım 5 dk içimde ikinci çizgi gölge şeklinde çıktı . Farklı bir marka erken gebelik testi yaptım 20 dkk sonra kıl gibi hayalet çizgi çıktı . Suan adetime 1 hafta kaldı ovulasyon testi ile takip etmeye calısyorum ,3 gündür bu sekılde çıkıyor . Gebeliğini ovulasyon testi ile öğrenen var mı

Eklentiler

• 49ED8C72-775B-4811-A7DE-9F592A1EB2BB.jpeg
    49ED8C72-775B-4811-A7DE-9F592A1EB2BB.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 41
Adetim 5gün gecikti ve 4 gündür kahverengi lekelenmem var iki ay önce düşük yapmıştım 7haftalık iken bende adet düzenlizliği diye düşündüm ve evde de gebelik testim yoktu arada göğüslerimde ağrı ve sızlama oluyor sizce ovülasyon testimde gebelik var mı benzer durumu yaşayıp gebeliği pozitif çıkan arkadaşlar oldu mu ? Yine aynı şeyleri yaşamamak için test yapamıyorum bir yandan sabredemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 3049096

Adetim 5gün gecikti ve 4 gündür kahverengi lekelenmem var iki ay önce düşük yapmıştım 7haftalık iken bende adet düzenlizliği diye düşündüm ve evde de gebelik testim yoktu arada göğüslerimde ağrı ve sızlama oluyor sizce ovülasyon testimde gebelik var mı benzer durumu yaşayıp gebeliği pozitif çıkan arkadaşlar oldu mu ? Yine aynı şeyleri yaşamamak için test yapamıyorum bir yandan sabredemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 3049096
Benim kandavdegerım 174 çiktı lh testı yaptım ayni senin yaptığı gıbı çiktı

Eklentiler

• IMG_20220914_110738.jpg
    IMG_20220914_110738.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20220914_110738.jpg
    IMG_20220914_110738.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 28
Back