Hanımlar dünden beri canım çok yanıyor. Duygularınla oynanılmış gibi hissediyorum. Evet çok olmadı belki 3 gün once tanıdım onu ama sanki daha once tanıyor gibi hissettirdi. rüya gibi 3 gün yaşattı bana. 28 yaşındayım 4 senedir kimseden etkilenemiyodum. Kalbimin hala atabildiğini onu görünce hissettim resmen. Çünkü çok ortak noktamız çıkmıştı. İnanın gittiğimiz kreş hatta ilkokul bile aynıymış meğer. Kreşi ve ilkokulu beraber okumuşuz haberimiz yokmuş. Bunlar tatlı tesadüflerdi benim için. Liseliler gibi 3 gece boyunca mesajlaştık sabahlara kadar.akşam işten çıksın görüşelim diye dakika saydık.Erkendi evet ama ona güvenmek istedim.içimde kelebekler uçuşuyodu yıllar sonra. Yemek yemeyi seven ben mutluluktan ağzıma lokma koymadım. 2 gün önce beni eve bırakırken yakınlaştık ve öpüştük biz. Nolduysa ondan sonra oldu anlamadım sanki büyü bozuldu. Dakikalarca sadece öpüştük ve arabadan inince ben bişey olduğunu anladım. Sanki yarın hiç bişey aynı olmayacaktı. Öyle de oldu. Heyecanı kaçtı bana sıcacık olan o adam gitti buz gibi biri geldi. Akşam görüşcektik son dakka ben gelmicem dedi defalarca aradım sorun ne diye. Canım istemiyo dedi o a neye uğradığımı şaşırdım. Sadece öpüştük biz başka bişey yaşamadık ki noldu da böyle olduk. Hanımlar amacı sadece takılmakmıydı acaba? Düşüncesi neydi ben hiç iyi değilim. Duygularımla oynadı resmen... kendimi çok berbat hissediyorum kısa sürede bağlandığım için...
3 günde öpüşülür de sevişilir de durumu buna bağlamak anlamsız
Öpüştünüz diye sizi kolay görecek biriyse zaten uzak olsun
Bana kötü gelen üç günlük insana iştahtan kesilecek kadar bağlanmanız, duygusal olarak bu kadar zayıf olmak iyi bir şey değil