aramızdaki aşk bitti. .

alışmak diye birşey yok bence... eger sımdı hıssetmıyorsan ona karsı bıseyler ılerde hıc hıssetmezsın cunku o elektrık ya vardır ya yoktur... bunun arası yok kı.. uzuldum sizin için..

Arkadasim diger konularıni okudum, e yani hak verdim. Cok yanlis zamanda yanlis sartlarda yanlis yerde bir evlilik, odunvari bir koca... nasil asktan bahsedebilirsin ki?

Bence fazla romantizm sendromundan müzdaripsiniz. Evlilikler filmlerdeki gibi oluyor, aşk hiç bitmiyor sürekli çiçek böcek modunda zaman geçiyor sanmışsınız. Hayatın gerçekleriyle yüzleşince de eşe yüklemişsiniz hayalinizdeki evliliği bulamamanın sorumluluğunu.

Eski sevgilinizle de evlenseydiniz yine aynı şeyleri yaşayacaktınız muhtemelen. Bu sefer eş rolünde o olacak, nefret oklarını bünyesinde toplayacaktı. Sorun eşinizde değil, sorun eski sevgiliyi unutamamakta da değil, sorun sizde... Hayalkerde yaşamaktan vazgeçip gerçek dünyaya dönün. Kendinizi saçma sapan düşüncelerle doldurmayı, kafanızda kurmayı da bırakın.

eski sevgiliyi hala unutamadığınızı fln burdan okumasın kocan aman dikkat et..adam çok üzülür,ben ona üzüldüm çok

kızlar ben daha yedi aylik evliyim. sunu diyebilirim ki esime karsi artik zerre bisey hissetmiyorum. bi yil sevgili bi ay nisanli iki yillik gecmisimiz var. Aslında nisanliyken basladim ondan sogumaya. ama cok abartmadim cok gorusemiyorduk ona bagladim. simdi evlendik ama ben cok mutsuzum. icimde bi öküz oturuyor sanki oyle sıkıntı var kalbimde. dusunebiliyormusunuz esimin yaninda oturmak istemiyorum. ise giderken gelirken oper o zamanlar kendmi geri atıyorm cesitli yalanlarla . simdi ise gitti yarin sabah gelecek uyanik oldgum halde kalkip yolcu etmedim canim istemedi cunki. simdi bosan ona da aci cektirme kendine de diyeceksiniz. cok düşündüm bunuda. kendisinede soyledim . ama kabul etmedi hic bi sekilde benden ayrilmayacagni sabredelim biraz duzelir hersey daha alisamadin evlilige diyor. napacagmi bilmiyorum. bosan kimseye aci cektirme diyeceksiniz. onuda denedim ben hic bi sekilde bosanmam seviyorum sen daha evliliğe alisamadin ondan boylesin dedi. duzelecek hersey sabret diyor baska bise demiyor. gizlemedim acik acikda soyledim herseyi.

acil sizi ayırmak isteyen bir kv ye ihtiyacınız var

aşk ya vardır ya yoktur, ortası olmaz.
kimi aşk olmadan sadece alışkanlığa dayanarak evliliğini yürütür.
kimi de hayatında aşk olmadan hiçbir şey yapamaz. ben de bu gruptanım. eğer sevemiyorsam mısıra sultan olsa gözüm görmez.
bazen noktayı koymayı bilmek gerekir. olmuyorsa olmuyordur, zorlamayla sadece biraz daha uzatabilirsin ama netice değişmez.
ben ne yapardım diye düşündüm; olmuyorsa daha yolun başındayken dönerdim, ne kendime ne de karşımdakine zaman kaybettirirdim.

kızlar ben daha yedi aylik evliyim. sunu diyebilirim ki esime karsi artik zerre bisey hissetmiyorum. bi yil sevgili bi ay nisanli iki yillik gecmisimiz var. Aslında nisanliyken basladim ondan sogumaya. ama cok abartmadim cok gorusemiyorduk ona bagladim. simdi evlendik ama ben cok mutsuzum. icimde bi öküz oturuyor sanki oyle sıkıntı var kalbimde. dusunebiliyormusunuz esimin yaninda oturmak istemiyorum. ise giderken gelirken oper o zamanlar kendmi geri atıyorm cesitli yalanlarla . simdi ise gitti yarin sabah gelecek uyanik oldgum halde kalkip yolcu etmedim canim istemedi cunki. simdi bosan ona da aci cektirme kendine de diyeceksiniz. cok düşündüm bunuda. kendisinede soyledim . ama kabul etmedi hic bi sekilde benden ayrilmayacagni sabredelim biraz duzelir hersey daha alisamadin evlilige diyor. napacagmi bilmiyorum. bosan kimseye aci cektirme diyeceksiniz. onuda denedim ben hic bi sekilde bosanmam seviyorum sen daha evliliğe alisamadin ondan boylesin dedi. duzelecek hersey sabret diyor baska bise demiyor. gizlemedim acik acikda soyledim herseyi.

Vallahi kusura bakmayın ama size rahat batmış, sadece şımarıklık yapıyorsunuz.

Yazdıklarınızda 'İçimden gelmiyor, soğudum, aşk bitti' falan filan diyorsunuz ama bunların hepsi sizin hisleriniz.
Eşinizle ilgili hiçbir kötü tespitiniz yok, şikayet edecek birşey de bulamıyorsunuz. Hatta iyi bir insan olduğunu da yazmışsınız. Boşanmak istediğinizde bile sizi kazanmaya çalışan mantıklı bir beyefendi var karşınızda. Dövmemiş, sövmemiş daha ne yapsın.

Adam başkasına gönül verip sizden vazgeçince aklınız başınıza gelir ama çok geç olur. Siz o yatakta uyuyor numarası yapmaya devam edin.

Bunun bi de ahiret boyutu var, onu hiç açmıyorum.
Umarım vicdanınız rahattır..

Bence gecer canim
Evliligin ilk zamanlari cogu insanda bu bunalin durumlar olur yani bende yok falancada yok demek kimsede olmadigi anlamina gelmez ki
Kolay birsey degil sonucta soyle dusun farkli iki ailede farkli kulturde bunca yil yasamis buyumus iki farkli insan ayni evde bir araya geliyor mantiken baktiginda ne kadar zor ne kadar imkansiz degil mi:KK66: ister istemez sorumluluk yukleniyorsun evin isi idaresi vs hersey uzerine yikiliyor temizligi yemegi utusu camasiri bitmiyor aman nolacak bugun yapmayayim da denmiyor
Butun bunlara alismak kolay degil ne kadar es de olsa hayatini birlestirdigin adam bir bakiyorsun aslinda bir yabanci:KK66: seversin kiyamazsin vs ama bunlar yukarida anlattigim gercekleri degistirmiyor sana bir sure daha sabret derim sonra olacaklara bakar kararini verirsin acele etme canim
cok sagol canm ya destegin icin. bekleyecegim bi sure daha.

evliliğin ilk zamanları kavga felan olur genelde. sizinki böle bişey değil sanırım.aşk bitti diyorsunuz.ee sevmediğiniz biri ile aynı evi aynı yatağı nasıl paylasabilir ki.sizin için çok zor bir durum.ee boşansanız aileler ne der bu duruma. çogu kadın ekonomik özgürlüğü için katlanıyor.sizin durumunuz nedir
su an calismiyorm ev hanmi oldum. ama meslegim hemsirelik yani maddi acidan yaninda olma gibi bi durumum yok. bi korkumda o . ortada bisey yokken neden bosanmak istyosn diyecekler. her kafadan bi ses cikacak .

Sizin eşinize karşı hissettikleriniz geçmez, çünkü sizinkisi evliliğe alışma evresi değil anladığım kadarınca eski sevgiliyi unutamama olayı. Boşanmayı gerçekten istiyorsanız eşinize bu durumdan da bahsedin belki sizi bu evliliğe o zaman zorlamaz.
yaklasik iki aydir ona bu durumdan bahsediyorum. surekli gececek deyip duruyor.

Kocaniz adina uzuldum.
Aklin hala eski sevgilindeyken neden onu umitlendirip evlendinki?
Basta olur boyle seyler sonradan gecer diyen olmus.
Kavga tartisma anlarimda bu bam baska bisy.
Diyosunki gormek istemedgim kisiyi her an karsimda goruyorum. Bu cok ciddi bisy.
Insan hic kocasini gormek istemezmi?
Tartistiginizda gormek istememekte olabilir, sonra geri arar gozlerin.Ama sizde oyle bisyde yok.

Sen bu aksama bi adim at bakalim.
Zaten acik acik konusuyomussun bosanmayi bile. Birbirimize sans verelim tekrardan de.
Bi restoranda yer ayirt bence konustuktan snra.
aklim eski sevglmde falan degl benm. ben sadece esimden sogudum onu anlattm burda. askimin bittigini. aksam gelmeyecek nobetci yarin sabah gelir yatar anca yarin aksam konusabilirim.

Simdi aklinizda eski sevgili oldugu icin boyle yapiyorsunuz. Siz dul o bekar olsada bosansaniz o kisiyle iletisime gecersiniz. Bu sozunuz bahane gibi geldi biraz. Sonra bu eski sevgili sizle vakit gecirir ailem istemiyor der ceker gider.
Siz bu sefer ahh eski kocam ne iyi bi adamdi kiymetini bilmedim diye pisman olursunuz. Artik eski este yuzunuze bakmaz.
Ben size olasi bi seneryodan bahsettim suan lutfen kendinizi bu durumlara dusurmeden aklinizi basiniza toplayin.
buyuk konusmak istemiyorum. ama bosanrsam bile eski sevglmle iletisme gecmem. zaten oyle bi durum asla olmaz. kocamdan da eski sevglmle olmak icin ayrilmam. yanlis anlamayin beni sakin. aklimi basima toplamaya calscm. tsk.

X