- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- Konu Sahibi kaymerikaa
Ask eskiden var miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski konunu hatirluyorum .bir de baska konularda yazdign cevaplarini. Ben sahsen eski sevgilini unutamadigini, aklinin onda oldugunu dusunuyorum. Evlendigine de bu yuzden pismansin bence ..
Peki eşin sana ne yaptı da böyle hissediyosun canımkızlar ben daha yedi aylik evliyim. sunu diyebilirim ki esime karsi artik zerre bisey hissetmiyorum. bi yil sevgili bi ay nisanli iki yillik gecmisimiz var. Aslında nisanliyken basladim ondan sogumaya. ama cok abartmadim cok gorusemiyorduk ona bagladim. simdi evlendik ama ben cok mutsuzum. icimde bi öküz oturuyor sanki oyle sıkıntı var kalbimde. dusunebiliyormusunuz esimin yaninda oturmak istemiyorum. ise giderken gelirken oper o zamanlar kendmi geri atıyorm cesitli yalanlarla . simdi ise gitti yarin sabah gelecek uyanik oldgum halde kalkip yolcu etmedim canim istemedi cunki. simdi bosan ona da aci cektirme kendine de diyeceksiniz. cok düşündüm bunuda. kendisinede soyledim . ama kabul etmedi hic bi sekilde benden ayrilmayacagni sabredelim biraz duzelir hersey daha alisamadin evlilige diyor. napacagmi bilmiyorum. bosan kimseye aci cektirme diyeceksiniz. onuda denedim ben hic bi sekilde bosanmam seviyorum sen daha evliliğe alisamadin ondan boylesin dedi. duzelecek hersey sabret diyor baska bise demiyor. gizlemedim acik acikda soyledim herseyi.
vardii. yani ben oyle düşünüyorum. cok sevmistim onu ben.Ask eskiden var miydi?
[/QUOTd
dilim varmiyor ama onda buldgmu kocamda bulmyrm galiba. ama yok olmaz oyle sey. seviyordm ben esimi . gercekten seviyordum.
esim bi donem asiri kıskançlık yapiyordu boyle hastalik derecesinde . o zamanlar cok yipratmisti beni. simdi duzeldi ama olan oldu artik.Peki eşin sana ne yaptı da böyle hissediyosun canım
iste o konuda esime dusuyor ama hic bisey yapmiyor askimzi tazelemek icin. birlikte bsey yapmiyr agzmla dedgm halde yapmiyor.
diyorum bende gezelim dolasalim diye. onceden arabayi bahane ederdi arabamiz yok gitsek nasil gelecez otobus belli bi saatten sonra gelmiyor bizim oturdgmz yere. e simdi araba da aldi yine ayni yine aynı. uğraşıyorum ben ama yok karsilik vermiyo .sen yap zor deilki sanırım sen çalışmıyorsun eşin çalışırken zaman bulamıyordur..
yanilmiyosun. ama bunu fazla aklima getirmemeye çalışıyorm ben.muhakkak bunun altında aklında kalan başka birisi vardır. kıyaslıyosundur içinde. yanılıyor muyum?
eski defterler kapanmisti . ama demekki kalbmde biyerde kalms . evet galiba oyle bosansam da degismez. bosansam eski sevglmlede olmaz. cnki o bekar . ben dul olcam. düşünmüyorum bile . bilmiyorum.Seviyo olabilirsin. Ama eski defterleri kapamadan evlilik yapmissin ve aklini karistiran, seni evliliginden de kocandan da sogutan bu bence..ama bosansan da hicbirsey eskisi gibi olmaz. Me eski.sevgilinle eskisi gibi olur me de bu yasanilanlar unutulur. Bosansan esin kalvinde kiymete biner , esini biraktigina pisman olursun.
diyorum bende gezelim dolasalim diye. onceden arabayi bahane ederdi arabamiz yok gitsek nasil gelecez otobus belli bi saatten sonra gelmiyor bizim oturdgmz yere. e simdi araba da aldi yine ayni yine aynı. uğraşıyorum ben ama yok karsilik vermiyo .
Bence gecer canimonun icin hic bisey yapmak istemiyorum. Sadece kendne bsey yapmasndan korktgm icin yannda duruyorm. gönlü olsn diye sarılıyorm. adindan baska hic bi kelimeyle hitap etmiyorum. zamanla gecer mi diyosunuz.