aramızdaki aşk bitti. .

ah be madem nişanlıyken soğumaya başladın ,niye evlendin ..olan olmuş. dürüst davranmışsın. biraz zaman ver. değişmezse durum, o da anlar , razı olur herhalde

Bu şekilde soğuduysanız mutlaka bir sebebi vardır. O sebebin ne olduğunu düşünüp tespit etmeye çalışın. Çünkü sorunu bilirseniz çözümünü de bulabilirsiniz. Buna ek olarak boşanmaktan önce evliliği kurtarmayı düşünün. Bir evlilik terapistine gitmenizi öneriyorum.
anlıyorum.

canım seni anlıyorum ve sana bir uzmandan destek almanı tavsiye ederim umarım sorunlarini cozebilirsin hoscakal

Gecmeyecek.cunku sevmiyorsun..baslangictada ask yoktu,birbirinizi taniyamamizsinizki .simdi ayni eve girdin tanidin ve bu adami sevemiyecegini ,istedigin gibi birinin olmadigini anladin ve bitti.ne onun omrunden cal ne kendi omrunden ver,bitti

çok erken evlenmişsin daha yaşin da genç niye evlendin o zaman... hissetmiyorsun eşine karşı bile. böle devam ederse çok mutsuz olursun ben sana söleyim. içinden gelmiyor demi sevmek onu anladim. ah seni ahh.. ilerde neler çekicen tabi eşinde bu olanları çok üzülüyordurr...

Sizin askiniz bitmemis, zira siz hic asik olmamissiniz ki bu adama.

Sadece gelinlikti, dugundu vs heyecani hosunuza gitmis ama heyecan meselesi bitince adamla bas basa kalinca pek de adama ayilip bayilmadiginizi fark etmissiniz, o kadar.

Sevmediginizi kabullenin once bence. Arada hicbir zaman bir askin olmadigini kabullenin.

kızlar ben daha yedi aylik evliyim. sunu diyebilirim ki esime karsi artik zerre bisey hissetmiyorum. bi yil sevgili bi ay nisanli iki yillik gecmisimiz var. Aslında nisanliyken basladim ondan sogumaya. ama cok abartmadim cok gorusemiyorduk ona bagladim. simdi evlendik ama ben cok mutsuzum. icimde bi öküz oturuyor sanki oyle sıkıntı var kalbimde. dusunebiliyormusunuz esimin yaninda oturmak istemiyorum. ise giderken gelirken oper o zamanlar kendmi geri atıyorm cesitli yalanlarla . simdi ise gitti yarin sabah gelecek uyanik oldgum halde kalkip yolcu etmedim canim istemedi cunki. simdi bosan ona da aci cektirme kendine de diyeceksiniz. cok düşündüm bunuda. kendisinede soyledim . ama kabul etmedi hic bi sekilde benden ayrilmayacagni sabredelim biraz duzelir hersey daha alisamadin evlilige diyor. napacagmi bilmiyorum. bosan kimseye aci cektirme diyeceksiniz. onuda denedim ben hic bi sekilde bosanmam seviyorum sen daha evliliğe alisamadin ondan boylesin dedi. duzelecek hersey sabret diyor baska bise demiyor. gizlemedim acik acikda soyledim herseyi.
internetten araştır aşkın ömrü maksimum üç yıldır.sonra biter yerini sevgi alır.aşık olmaman normal yani fizylojik

Sizin askiniz bitmemis, zira siz hic asik olmamissiniz ki bu adama.

Sadece gelinlikti, dugundu vs heyecani hosunuza gitmis ama heyecan meselesi bitince adamla bas basa kalinca pek de adama ayilip bayilmadiginizi fark etmissiniz, o kadar.

Sevmediginizi kabullenin once bence. Arada hicbir zaman bir askin olmadigini kabullenin.
off inanin bilmiyorum.

bence bi psikolaga falan gitmelisin bende senin gibiydim ilk bir ay çok sükür atlattım ve geçti sabretmek lazım sana karsı kötü bi davranısı yoksa tabi

Ben başkasına aşık olduğunuzu düşünüyorum içinizde hep ona karşı bir umut beslemiş olabilirsiniz . Onun boşluğunu da sizi böylesine seven birinde bulmuşssunuz yara bandı gibi . Ama gerçekten kafanızdaki kişi asla size insan gibi davranmayacak asla sizi onun gibi sevmeyecektir . En iyi arkadaşınız olarak görün onu incitmeyin . Sonra pişman olursunuz o hakettiği birini bulunca .

X