Aramızda 33 yaş var

Sevim Selen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
1
0
1
29
Üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım oysa 54 yaşında, onunla bu dönem tanıştım benim dersime giriyordu. Onu ilk gördüğümdede çok etkilenmiştim fakat imkansız olduğunu düşündüğüm için sadece kendi çapımda ona zekamı kanıtlama çalışıp arkadaş olmak istiyordum. O çok zeki kültürlü ve inanılmaz bir adam şimdiye kadr tanıdığım en mükemmel insan, boş laf kalabalığından hoşlanmayan sınıfta boş insana boş fikre katlanamayan biri, sınıfta biraz sert davranırdı ama o sert tavrının altındaki espiri komik adamıda saklamazdı. Bir gün geldiğinde ondan o kadar etkilendimki acaba evlimi diye düşünürken sınıfta hikayesini anlattı ve evli olmadığını söyledi ben içimden acaba çocuğu varmı dedim o sanki beni duymuş gibi oğlu olduğunu söyledi. Sonra ben bir cesaret face te onu ekledim oda kabul etti ve bir baktım doğum günümüz aynı gün 2 hafta falan sonra denk geldik beni ve bir arkadaşımı metroya kadar o arabasıyla bıraktı ben onun yanına oturdum yol boyunca benimle ilgilendi hatta ben bana değil yola baksın diye ona bakmıyordum sonra inmeden biraz önce doğum günümüzün aynı olduğunu söyledim oda şaşırdı bana bunu bi kaç gün önce hatırlat dedi tamda o zaman doğum günümüze 10 gün falan vardı o bizim okula sadece tek gün geliyordu neyse hatırlattım faceden oda numaramı istedi ve beni arayıp yemeye çıkmayı teklif etti sana date teklif ediyorum dedi ve biz çıktık. Çok güzel bir gece geçirdim onunla birlikte çok tatlı konuştu yaş farkımız olmasa sevgilisi olacağımı söyledi ona planlarımı anlattım çok hoşuna gitti beni güzel bulduğunu seksi olduğumu falan sürekli söyledi neyse oda yurtdışına gitmeyi planlıyo ve şuanda istanbulda değil dün onu aradığımda ona karşı duygusal bir şey hissettiğimi anladı ama benim yaşımda bir erkekle duygusal bir şey olmasını beklemek olmaz falan dedi ama anı yşamak için başka türlü bir ilişkinin olabileceğini söyledi.Sonuç olarak arkadaş olarak konuşucaz arada ama ben onuseviyorum bu bir heves değil oda kötü amaçlı biri değil oda sevsin istiyorumne yapmalıyım

hiç bulasma bunlara bence bızım okulda da vardı böyle 2 hoca,
bırı sonradan kızın bırıne dını nıkah yapmış beraber yasamaya baslamışlar falan bır suru olay oldu gazetelere çıktı
adam nasıl ınkar edıyo,
54 yasındakı koca adam 21 yasında kızından öte bakamaz. bu adam bı de hoca. etiği nerde bunun?
kendıne gelırsın ınşallah bı an önce

ne arkadası ustelık senın dengın mı o ?
eşşek kadar adam baska arkadas bulsun kendıne.

Hayranlığı aşk sanıyorsun. Baba-kız gibisiniz,böyle bir yanlışa düşme lütfen

yaşlı erkekler kaybolan cinsel güçlerinin kendilerinden mi kaynaklandığını test etmek için genç güzel kızları yem ederler kendilerine, böyle de olmaya dabilir ama zaten niyetini söylemiş sana... kaslı kaslı yaşıtların varken neden kendinden şüphe eden 54 yaşındaki bir adam??? kendine verdiğin değer bu olmamalı.

33 yaş.. benim babamla aramda 22 yaş var.
O kadar yaş farkına rağmen aşk bana göre çok itici. Yanlış anlama sakın ama şimdiden sonunu görür gibiyim..
Bu tarz olaylarda çok sık gördüğümüz üzere; sonradan üvey oğluna aşık olma ihtimalin yüksek gibi

size arkadaş olarak verebileceği en önemli şey tavsiyeleri olacaktır ama inanın sevgi anlamında size katabileceği çok şey yoktur, ortayaş bunalımının belirgin özelliği genç bir kız tarafından beğenildiğini öyle hızlı anlarlar ki şaşırırsınız. Ne arkadaş ne de sevgili olmaz kendisinden ki ikili ilişkilerde aradaki yaş farkı genç olan için ilk anlarda cazip gelebilir belki ilk zamanların tesiri ile ama inanın sadece arkadaş olarak bile paylaşacak o kadar az şey bulacaksınız ki, C CeYz 'in de dediği gibi siz hayranlığı aşk sanıyorsunuz, uzak durmaya fazla diyaloğa girmemeye çalışın derim ben, saygılar.

O seni kullanmış zannımca,5 yıldır kendimden bayağı büyük birini seviyorum,hislerimi de biliyor ama saçımın teline bile dokunmadı,öyle şeyler de demedi (sevgili olmaktan korkup bir dünya tribe girmesi ayrı mevzu)

Kadınlar kulübünde bu zamana kadar duyduğum rekor yaş farkı bu olsa gerek.
Dedeniz yaşındaki adama nasıl ilgi duyabiliyorsunuz?
Yok artık...

HOCAnın beklentilerini anlatıyor bence kalın yazılar.

canım 33 yaş çok fazla. bak mesela benimle erkek arkadaşımın arasında 8 yaş vardı. onda bile anlaşamadık biz. ben gezip eğlenmek istiyorum. o koca adamım ben liseliler gibi olamam vs diyordu. ki sizin aranızda 3 kuşak var. anlaşmak bence çok zor. sen heyecanlı olacaksın o daha pasif olacak. çünkü hayattan alacağını almış yaşayacağını yaşamış. beklentilerine tam anlamıyla karşılık veremeyecek maaalesef. iyi düşün derim

Yazıyı okuyunca aklıma sadece babamla aramda 33 yaş olduğu geldi.

evli olmaması iyi evli olsaydı işin daha zordu :) güzel heyecanlar da kapılma derim canım yaaa

ANI YAŞAMAK IÇIN BAŞKA TÜRLÜ BIR İLİŞKİNİN OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ...

Bu cümlenizden, ara sıra takılalım, seks yapalım ama daha fazlasını bekleme anlamını çıkardım ben.

Yaşım 23. 54 yaşında bir insanı görünce aklıma sadece elini öpüp, Allah uzun ömür versin amca diyesim gelir. Senin nasıl bu yaşta bir insanı görünce aklına bunlar gelebiliyor ya ? Kusura bakma ama ikinizin yaklaşımını da sapıkça buldum, midem falan bulandı. Hadi senin nasıl vereceğimi bilmiyorum ama cahilliğine vereyim desem, adamın sana seksi falan demesini neye vericem ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Lütfen bu tuhaf düşüncelerden sıyrılıp başına büyük işler açmadan yaşına ve yanına yakışır normal insanlarla iletişim kur..

adam resmen sadece cinsel ilişki yaşayabiliriz, ötesi olmaz demiş
sen hala deden yaşındaki adamı seviyorum diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…