- 5 Ocak 2016
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sevim Selen
-
Üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım oysa 54 yaşında, onunla bu dönem tanıştım benim dersime giriyordu. Onu ilk gördüğümdede çok etkilenmiştim fakat imkansız olduğunu düşündüğüm için sadece kendi çapımda ona zekamı kanıtlama çalışıp arkadaş olmak istiyordum. O çok zeki kültürlü ve inanılmaz bir adam şimdiye kadr tanıdığım en mükemmel insan, boş laf kalabalığından hoşlanmayan sınıfta boş insana boş fikre katlanamayan biri, sınıfta biraz sert davranırdı ama o sert tavrının altındaki espiri komik adamıda saklamazdı. Bir gün geldiğinde ondan o kadar etkilendimki acaba evlimi diye düşünürken sınıfta hikayesini anlattı ve evli olmadığını söyledi ben içimden acaba çocuğu varmı dedim o sanki beni duymuş gibi oğlu olduğunu söyledi. Sonra ben bir cesaret face te onu ekledim oda kabul etti ve bir baktım doğum günümüz aynı gün 2 hafta falan sonra denk geldik beni ve bir arkadaşımı metroya kadar o arabasıyla bıraktı ben onun yanına oturdum yol boyunca benimle ilgilendi hatta ben bana değil yola baksın diye ona bakmıyordum sonra inmeden biraz önce doğum günümüzün aynı olduğunu söyledim oda şaşırdı bana bunu bi kaç gün önce hatırlat dedi tamda o zaman doğum günümüze 10 gün falan vardı o bizim okula sadece tek gün geliyordu neyse hatırlattım faceden oda numaramı istedi ve beni arayıp yemeye çıkmayı teklif etti sana date teklif ediyorum dedi ve biz çıktık. Çok güzel bir gece geçirdim onunla birlikte çok tatlı konuştu yaş farkımız olmasa sevgilisi olacağımı söyledi ona planlarımı anlattım çok hoşuna gitti beni güzel bulduğunu seksi olduğumu falan sürekli söyledi neyse oda yurtdışına gitmeyi planlıyo ve şuanda istanbulda değil dün onu aradığımda ona karşı duygusal bir şey hissettiğimi anladı ama benim yaşımda bir erkekle duygusal bir şey olmasını beklemek olmaz falan dedi ama anı yşamak için başka türlü bir ilişkinin olabileceğini söyledi.Sonuç olarak arkadaş olarak konuşucaz arada ama ben onuseviyorum bu bir heves değil oda kötü amaçlı biri değil oda sevsin istiyorumne yapmalıyım
canım 33 yaş çok fazla. bak mesela benimle erkek arkadaşımın arasında 8 yaş vardı. onda bile anlaşamadık biz. ben gezip eğlenmek istiyorum. o koca adamım ben liseliler gibi olamam vs diyordu. ki sizin aranızda 3 kuşak var. anlaşmak bence çok zor. sen heyecanlı olacaksın o daha pasif olacak. çünkü hayattan alacağını almış yaşayacağını yaşamış. beklentilerine tam anlamıyla karşılık veremeyecek maaalesef. iyi düşün derimÜniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım oysa 54 yaşında, onunla bu dönem tanıştım benim dersime giriyordu. Onu ilk gördüğümdede çok etkilenmiştim fakat imkansız olduğunu düşündüğüm için sadece kendi çapımda ona zekamı kanıtlama çalışıp arkadaş olmak istiyordum. O çok zeki kültürlü ve inanılmaz bir adam şimdiye kadr tanıdığım en mükemmel insan, boş laf kalabalığından hoşlanmayan sınıfta boş insana boş fikre katlanamayan biri, sınıfta biraz sert davranırdı ama o sert tavrının altındaki espiri komik adamıda saklamazdı. Bir gün geldiğinde ondan o kadar etkilendimki acaba evlimi diye düşünürken sınıfta hikayesini anlattı ve evli olmadığını söyledi ben içimden acaba çocuğu varmı dedim o sanki beni duymuş gibi oğlu olduğunu söyledi. Sonra ben bir cesaret face te onu ekledim oda kabul etti ve bir baktım doğum günümüz aynı gün 2 hafta falan sonra denk geldik beni ve bir arkadaşımı metroya kadar o arabasıyla bıraktı ben onun yanına oturdum yol boyunca benimle ilgilendi hatta ben bana değil yola baksın diye ona bakmıyordum sonra inmeden biraz önce doğum günümüzün aynı olduğunu söyledim oda şaşırdı bana bunu bi kaç gün önce hatırlat dedi tamda o zaman doğum günümüze 10 gün falan vardı o bizim okula sadece tek gün geliyordu neyse hatırlattım faceden oda numaramı istedi ve beni arayıp yemeye çıkmayı teklif etti sana date teklif ediyorum dedi ve biz çıktık. Çok güzel bir gece geçirdim onunla birlikte çok tatlı konuştu yaş farkımız olmasa sevgilisi olacağımı söyledi ona planlarımı anlattım çok hoşuna gitti beni güzel bulduğunu seksi olduğumu falan sürekli söyledi neyse oda yurtdışına gitmeyi planlıyo ve şuanda istanbulda değil dün onu aradığımda ona karşı duygusal bir şey hissettiğimi anladı ama benim yaşımda bir erkekle duygusal bir şey olmasını beklemek olmaz falan dedi ama anı yşamak için başka türlü bir ilişkinin olabileceğini söyledi.Sonuç olarak arkadaş olarak konuşucaz arada ama ben onuseviyorum bu bir heves değil oda kötü amaçlı biri değil oda sevsin istiyorumne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?