Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

maşallah subhanallah :nazar:a.s.

sırada bekleyenlerede sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bizlerede inşallahhhhhh:Saruboceq:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh yesminelcim çok tatlı çok güzel masum meleğimiz. allah nazardan saklasın
nrencim senin de eline sağlık canım

bütün bebişlere maaşallah. Rabbim nazardan korusun, hayırlı uzun ömürler versin ,anne- babalarıyla birlikte inş.
inş. bizim bebişlerimiz de sağlıkla gelirlerde paylaşırız sevincimizi.

çoook mutlu oldum .alkisalkisalkis

Narencim tesekkurler sayfa icin
sizlere de cok tesekkurler icin
Allah size de kolay dogumlar nasip eylesin ve kızlarınızı,oğullarınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

iki gündür giremedim.. maşhh kzuuzlar iki olmuş.. maşhh elif aslıyada yusuf tahayada.. Rabbim ikisnide nazarlardan saklasın.. iki haziran bebişi gözlerini açmış maşhh... darısı bizlere inşş.. yaseminelcim senide tebrike derim.. gözünüzyadın olsun.. Rabbim hepisini analı babalı büyütmek nasip etsin..inşş..

yeseminel cim allah hayırlı olsun anasına babsına hayırlı evlat olsun iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim maaşallah bebeğine çok güzel

yasemincimm ay bu çok güzel bi bebek ya bu ne tatlılık böyle allahım heycan bastı bak . allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 41 kere maşşallah canım

:nazar:MAŞALLAH KUZUCUKLARA:nazar:

Sizler meleklerinizi birer birer kucağınıza aldıkça bizleri de heyecan basıyor. Allah hepimizin yavrularını korusun:Saruboceq:

yasemin tebrik ederim canım canım allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütsün.maşallah.darısı bizim başımıza inşallah.

ay maşallah bu kuzulara,darısı bize...allah analı babalı büyütsün ikisinide....

Binlerce maşallah elif yusuf Allah uzun ömürler nasip etsin.Hayırlı evlat olmayı nasip etsin Yarabbim

elif aslıyada yusuf tahayada maşallah çok tatlılar.:nazar:
Allah analı babalı büyütsün sağlık versin inşallah!:Saruboceq:
bu arada yusuf taha güzel toparlamış ben erken doğduğu için daha farklı bekliyordum.tombiş kızda zaten öyle.
ikisinide öpüyorum.Şeniz
darısı bizim başımıza artık.bu arada benim prensesimde cuma öğlene elimde olacak Allahın izniyle!

X