Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bütün bebişlere maaşallah. Rabbim nazardan korusun, hayırlı uzun ömürler versin ,anne- babalarıyla birlikte inş. inş. bizim bebişlerimiz de sağlıkla gelirlerde paylaşırız sevincimizi.
Narencim tesekkurler sayfa icin sizlere de cok tesekkurler icin Allah size de kolay dogumlar nasip eylesin ve kızlarınızı,oğullarınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
yasemincimm ay bu çok güzel bi bebek ya bu ne tatlılık böyle allahım heycan bastı bak . allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 41 kere maşşallah canım
elif aslıyada yusuf tahayada maşallah çok tatlılar. Allah analı babalı büyütsün sağlık versin inşallah!:Saruboceq: bu arada yusuf taha güzel toparlamış ben erken doğduğu için daha farklı bekliyordum.tombiş kızda zaten öyle. ikisinide öpüyorum.Şeniz darısı bizim başımıza artık.bu arada benim prensesimde cuma öğlene elimde olacak Allahın izniyle!