Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

2804.jpg
[/url][/IMG]

bu da yaseminimizin pamuk kızı

oy ben bu pambuk kızı yirim allahım nazarlardan saklasın ii yazılar yazsın ii insanlarla karşılaştırsınnn

tekrar toparlayıp yazimm

yasemincim çok çok mutlu oldum kendim doğurmuş gibi gerçektennn ellerim titriyo hala gözlerim dolu dolu allahım bundansonra herşeyin en güzelini yaşatsın sizeeee nazarlardan korusun :nazar: seni ve eşini çok çok tebrik ederimmmm bu güzellik için ve doğumunu kolay atlattığın ve sabrın ve inancın için seni ayrıca tebrik ederimmmmm 41 kere maşallahhh

2904.jpg
[/url][/IMG]

dünürcüm ellerine sağlıkkkk

maşallah b u güzel prenseseeeee
tekrar yazım allah bağışlasın yasemincimmm
allah analı babalı büyütsün bu prensesii

Maşallah çok tatlı bir bebek Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inş. çok tatlı 41 kere :nazar:

naren kızımın adını da yaz okumuşlar kulağına çok da güzel bi isim ELıF ASLIIII

gaydin sana da az kalmış canımm sen de temmuz da ilk doğuranlardan olucannnn bende haziranın sonlarındaaaa allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana da bize de a.s.

Yasemincimmm Elif Aslının kendi gibi bahtıda güzellll olsunnn canım :nazar:

......................................:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::...............................

Son düzenleme:
oyyyy ben ona hergün bakıp maşallah diyom ki zaten maşallah 41 kere maşallah yakışıklııyaaaa aceleci yusuf taha :))))))))))))))))))

:nazar: :nazar: :nazar:

yasminel cim hayırlı uğurlu olsun bebiş maşallah
çok sevindim
elif aslı ya hayırlı ve uzun ömürler
allah analı bablı büyütsün
ayyyyyyyy elim ayağı karıştı haberi alınca beni detelaş sardı
kızımın adaşı olmuş

tekrar kutlarım canım

ya aama maşallah bunlara yaaa Allahım esirgesin yarabbim bahtlarıda şanslarıda güzel olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah Allahım bizede burada bebişlerimizin resimlerini koymayı nasipetsin biranevvel ve hayırlısıyla inşallah

Yasemincim ismiyle yaşasın elif aslımız allah ona uzun ömürler versin darısı başımıza artık canım.

seninde eline sağlık narenimmmmm meleklerimizi bize gösterdiğin içinde sağoollllll minikkuşummmm

X