Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oy ben bu pambuk kızı yirim allahım nazarlardan saklasın ii yazılar yazsın ii insanlarla karşılaştırsınnn
tekrar toparlayıp yazimm
yasemincim çok çok mutlu oldum kendim doğurmuş gibi gerçektennn ellerim titriyo hala gözlerim dolu dolu allahım bundansonra herşeyin en güzelini yaşatsın sizeeee nazarlardan korusun seni ve eşini çok çok tebrik ederimmmm bu güzellik için ve doğumunu kolay atlattığın ve sabrın ve inancın için seni ayrıca tebrik ederimmmmm 41 kere maşallahhh
gaydin sana da az kalmış canımm sen de temmuz da ilk doğuranlardan olucannnn bende haziranın sonlarındaaaa allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana da bize de a.s.
yasminel cim hayırlı uğurlu olsun bebiş maşallah çok sevindim elif aslı ya hayırlı ve uzun ömürler allah analı bablı büyütsün ayyyyyyyy elim ayağı karıştı haberi alınca beni detelaş sardı kızımın adaşı olmuş
ya aama maşallah bunlara yaaa Allahım esirgesin yarabbim bahtlarıda şanslarıda güzel olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah Allahım bizede burada bebişlerimizin resimlerini koymayı nasipetsin biranevvel ve hayırlısıyla inşallah