Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

menzil gulunu tebrik ederim, hepimiz icin hayirlisi olsun, icim bi garip oldu,hem sevindim, hem korktum, az kaldi, hic gecmeyecek sandigimiz 9 ay bitti bitiyor:)

narencim ellerine sağlık listemiz çok sevimli duruyo.allah bizlere zamanında doldurmayı nasip etsin listeyi

Maşallahhh minik yusufumuzaa tebriklerrr menzilgülüüüüüüü :nazar:

anaam kız bizimdemi böyle sayfalarımız olcaktı bacıımmm bizden sonrakilerde bizimi okicak artık bizim gibiii çok heycanlı biy duyuuummmm sağolasan narencik ellerin dert görmesin kız minikkuşşş hadi bakalım ilk açılışıda menzilgülü yaptı Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler vaersin minikkuşa anasıyla babasıyla inşallah topiğimiz hayırlı olsun vatana millete tombiklerrr

ilk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun da neden bu kadar erken gelmiş bebeğimiz bilen var mı?ben de 34.haftayı bıtırmek uzereyım de tırstım açıkçası:))

menzılgulu tebrık ederım sekerım narencım elıne saglık cok guzel olmus saka maka bende ılk 5 te olmak ıstıyorum valla :)

ay amanın yeni topikimiz açılmış bu doguracagımız anlamına geliyo . hakaten çok heycan verici bize ailt bebeklerimiz olacak artık yaşasıııııın narencin ellerine saglık canım benim

Kizlar hepinize merhaba...

Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...

aaa canımmm seni burda görmek ne gzlll
çokk sevndmmm
herşeyn yolunda olmasınaa
oh şimdi oğluşunlaaa eve geldinizz demekk ne gzlll
allah analı babalı büyütsünnnn
en kısa zamnada güzel resminizi görmekkk dileğiyleee
bu aradaa anneler günn kutluu olsunnnnn arkadaşımmm

Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...

ayy canım çok sevindim ii olmana bebişde iyi sende allaha şükür hepimiz bi şok yaşadık doğurduğunu duyunca ama erken gelmek istemiş ve geldi sağ sağlim dünyada ve çok iyisiniz bu bize yeter haziran derken mayıs oldu iyi olunda gerisi önemli değil canım

ayy canım çok sevindim ii olmana bebişde iyi sende allaha şükür hepimiz bi şok yaşadık doğurduğunu duyunca ama erken gelmek istemiş ve geldi sağ sağlim dünyada ve çok iyisiniz bu bize yeter haziran derken mayıs oldu iyi olunda gerisi önemli değil canım

Evet canim nasip boyleymis, tesekkurler iyi dileklerin icin...

Menzil gülü gelmiş bile, maşallah oğluna canım, iyi olmanıza çok sevindim,
Allah analı babalı büyütsün yavrunu, Ömrü uzun, sağlıklı , mutlu geçsin..
en kısa zamanda resimlerinizi koyarsan çok seviniriz

Menzil gülü gelmiş bile, maşallah oğluna canım, iyi olmanıza çok sevindim,
Allah analı babalı büyütsün yavrunu, Ömrü uzun, sağlıklı , mutlu geçsin..
en kısa zamanda resimlerinizi koyarsan çok seviniriz

Sagol canim... Guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hikayemi insallah yazicam detayiyla ama resme babamiz izin vermiyor..

canım allah şükür iisiniz haberini aldığımızda bi telaşlandık bi mutlu olduk ki sorma maşallah yusuf tahaya allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnnn darısı başımıza açılışı senyaptın bakalım biz ne vakte doğurcazzzz:1hug::nazar:
Sagol canim... Guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hikayemi insallah yazicam detayiyla ama resme babamiz izin vermiyor..

sen hikayeni yaz biz yusufu hayal ederiz eminim çok yakışıklı bi erkektir ne de olsa adı yusuffffff allahım bol sütlü ve gazsız günler nasip etsinnnn

hastane çantanda ne lazım oldu ne olmadı bi de onları sölersen çok mutlu oluruzzzz:CüvCüv:a.s.:enbuyukkk:

selam hanımlar menzilgülü hayırlı haberlerle gelmişsin canım darısı başımıza iyi olmanıza çok sevindim, merakla geldim başka doğuran varmı diye yerimseniben

menzilgulu tebrikler...
sorunsuz eve gelmenize cok sevindik..
bebisinle bi omur mutluluklar...

menzil gülü herşeyin yolunda olmasına öyle sevindimkii
maşallah yusufada
inşallah herşey daha güzel olur canım
tekrar tebrik ederim allah analı babalı büyütsün

X