Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

elif aslıyada yusuf tahayada maşallah çok tatlılar.:nazar:
Allah analı babalı büyütsün sağlık versin inşallah!:Saruboceq:
bu arada yusuf taha güzel toparlamış ben erken doğduğu için daha farklı bekliyordum.tombiş kızda zaten öyle.
ikisinide öpüyorum.Şeniz
darısı bizim başımıza artık.bu arada benim prensesimde cuma öğlene elimde olacak Allahın izniyle!

bu cumaya mı canımmmmmmmmm :1shok:

bu cumaya mı canımmmmmmmmm :1shok:

evet canım! bende şaşkınım hala ama öyle.daha önce sizinle aynı günlerde olabilir demiştim doktorum birtürlü gün vermediğinden ama tansiyonum ara ara çok yükseldiğinden sonlandırmaya karar verdi bugün doktorum.sonuçta neredeyse 37 haftayı tamamlamış olacak cumaya ve 2800 civarıymış şuan.umarım hayırlısıyla doğar.

ayyy heyecanlısındır şimdi demi canım ya hadi dualrımız seninle hayırlısıyla dogar pıtırcık kızın inşallah canım

Yıldancım Allah kurtarsın hayırlısıyla
Yusuf Taha ve Elif Aslı bebişlerimizi de Allah analı babalı büyütsün, ömürleri uzun sağlıklı mutlu geçsin

maşallah kızımıza.allahım bizimde hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

hepinizede teşekürler kızlar! inanın şu an çok heyecanlıyım.24 saatten az kaldı.umarım bir aksilik olmaz lütfen dua edin olurmu? sizleri ve bebişlerinizi öpüyorummm

aa yıldancım valla yeni okudum bende hadi hayırlısı canım benim ayy çok heycanlı yaa yarın doğuruyosun demek llahım yardımcın olsun kolay doğumlar olsun canım dualarımız seninle

hepinizede teşekürler kızlar! inanın şu an çok heyecanlıyım.24 saatten az kaldı.umarım bir aksilik olmaz lütfen dua edin olurmu? sizleri ve bebişlerinizi öpüyorummm

ayyy ne gzllll
yaaa
gözlerim dolu dolu olduu
allah banada nasip etcek mi acabaaa????????

canım demek 3. annemiz sen olucaksın..hadi hayırlısı olsun canım.. belki arkandanda ben gelriim.. bizde bugün günümüzü aldık.. hadi hayırlısıı. Rabbim kolay doğum lar nasip etsin inşşş..

kkızlar sibel de yarın ya da en gec cumartesi doğuracak allahın izniyle dua edin yıldan ve sibele nolurrr hayırlısıyla kavusalım pembiş kızlara :nazar::nazar::nazar:

evet canım! bende şaşkınım hala ama öyle.daha önce sizinle aynı günlerde olabilir demiştim doktorum birtürlü gün vermediğinden ama tansiyonum ara ara çok yükseldiğinden sonlandırmaya karar verdi bugün doktorum.sonuçta neredeyse 37 haftayı tamamlamış olacak cumaya ve 2800 civarıymış şuan.umarım hayırlısıyla doğar.

gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
kilo olarak da genelde daha fazla doguyorlar bana 2900gr dedi 3400 gr dogdu

yasemin canım ne diyeceğimi bilemiyorum anne oldun artık Allah ım ne güzeldir o duygu kim bilir Allah elif aslımıza hayırlı uzun ömürler versin.Dün duyduğumdan beri inanılmaz mutlu oldum.Sanki ben doğurdum anlatamam hislerimi....

ne güzel ya yasemin sende kucagına aldın yavrunu.gözün aydın.allah sağlık sıhhat versin.inşallah böyle kolay dogumlar bizim başımıza

allahım sona ne kadar yaklaştık inanamıyorum ya.sırayla doğuruyoruz artık ne güzel.yasemincim bebişin maşallah çok tatlı allah bizlerede yaşatsın bu duyguyu yıldancım sanada hayırlı doğumlar diliyorum allah yardımcın olsun.tü tü tü maşallahhhh:nazar:

gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
kilo olarak da genelde daha fazla doguyorlar bana 2900gr dedi 3400 gr dogdu

inşallah canım! doktorum 150 gr eksik yada fazla doğabilir dedi ve bunun için biraz endişeliyim ama umarım dediğin gibi olur.ayrıca senin tombişine de tekrar maşallah! :nazar:

hadi yıldancım habersiz bırakma bizii
semanın nosu varmıydı sendee
doğumdan sonra ona mesaj atark vereblrsnn bilgileriniii

X