Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hepinize merhaba...
Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...
canım allah şükür iisiniz haberini aldığımızda bi telaşlandık bi mutlu olduk ki sorma maşallah yusuf tahaya allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnnn darısı başımıza açılışı senyaptın bakalım biz ne vakte doğurcazzzz:1hug:
Cok tesekkur ederim canim... Darisi tum bekleyen anne adaylarimizin basina olsun hayirlisiyla...
sen hikayeni yaz biz yusufu hayal ederiz eminim çok yakışıklı bi erkektir ne de olsa adı yusuffffff allahım bol sütlü ve gazsız günler nasip etsinnnn
hastane çantanda ne lazım oldu ne olmadı bi de onları sölersen çok mutlu oluruzzzz:CüvCüv:a.s.:enbuyukkk:
Menzilgülü canım gerçekten neler oldu, çantadan neler lazım oldu , yazarsan hepimize bilgi olur
selam hanımlar menzilgülü hayırlı haberlerle gelmişsin canım darısı başımıza iyi olmanıza çok sevindim, merakla geldim başka doğuran varmı diye yerimseniben
menzilgulu tebrikler...
sorunsuz eve gelmenize cok sevindik..
bebisinle bi omur mutluluklar...
menzilgülü tebrikler canım ne güzel kavuştun bebeğine.darısı başımıza
menzil gülü herşeyin yolunda olmasına öyle sevindimkii
maşallah yusufada
inşallah herşey daha güzel olur canım
tekrar tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
allah analı babalı buyutsunn..şanslı hayırlı bı ewlat olmayı nasıp etsınnnn..darısı hepimizin basınaaa ..a.s.
menzilgülü çook tebrik ederiimm.
oğluşunla bir ömürboyu mutluluklaarr..
menzılgulu tebrıkler cnm ve kızlar ılk bebısımız hepımıze ugur getırsın ınsallah
Menzilgülü maşallah oğluşunaaa canım çabucakkk toparladı inşallahhhh kiloda alır hızla....bak biz anneler gününü karnımızda kutladık sense kollarındaaa en yeni anne geçte olsaa anneler gününü kutluyorummm...
menzilgülü canım masallah yufumuza çok sevindim hastaneden cıkmanıza, bizim içinde kokla doya doya oğlusunu
tebrik ederim canım.. iyi olmanıza çok sevindim.. herşeyde varıdır bir hayır.. böçylesi demek isizn içn hayılrısı.. maşhh oğluşunada.. bundan sonrasını düşünme öyle çabuk büyürki sen bil eanlamassın maşhh cnaım..darısı başımzıa..
canım hayırlı olsun bebeğin analı babalı büyüsün oğlun.Allah nazardan saklasın canım.Sağlıklı bir şekilde büyüsün oğluşun.Darısı başımıza.Bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
menzilgülü tekrar tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün....senin yusuf baya aceleci çıktı))))ilk haziran annemiz sensin,bakalım ikincilik bana kısmet olacak mı? cumartesi doktora gittim ve doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi...çocuk baya aşağı inmiş,doğum kanalına doğru....ve 3400 gram dedi.....bende bekliyorum,kaç gündür sancılar gelip gidiyor yokluyor ama hayırlısı....zaten normal tarihimde 1 haziran çok az kaldı yani.....
Allah analı babalı büyütsün uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşalah menzil gülü yavruna! iyi olmanıza çok sevindim
bende bugün dr daydım ve tansiyon problemim yüzünden en ufak bir problemde sezeryana alabiliriz dedi dr.şu an 2580gr mış ve biraz daha toparlasın diye bekliyoruz dedi.haftaya kadar kontrol altında olacam bakalım hayırlısı artık.
menzlgülü senin adına çok sevindim cnm.allah yusufu analı babalı büyütsün.herşeyin hayırlısı ne güzel bebişin kucağında bizde çok özledik bebişlerimizi allah hayırlısını versin.verdiğin bilgilerde işimize çok yarıcak.allaha emenat olun
menzilgülü gözün aydın canım oğluşun daha fazla bekleyemedi senide fazla bekletmek istemedi geldi allahım sağlık versin hepinize allah analı babalı büyütsün seninki bizimkilerin abisi olucak he maşallah allah nazarlardan saklasın canım
ayyyyyyyyy ben bu topici sevdim menzil gülü hayırlı olsun cnm darısı 2 ci bebişimize bende erken dogum olabilir tansiyonum yükseliyo çünkü bakalım hayırlısı olsun :))) uzun zamandır girmiyorum kadınlar kulubune hiç merak eden olmadı beni galiba (((( neyse