Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listemizin mimarı narenin defnesi hayata gözlerini açmış annemizi tebrik ediyorum
allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin yavruya ve ailesine........opuyorumnanaktan
işte oğluşum teyzeleri:asigim:
kızlar maşallah bebeklerinize allah analı babalı büyütsün inşallah..
bende giremedim ne zamandır teyzelerii benimde ÇINAR'ım dünyaya gözlerini açtı sonunda malum sezaryan valla gelen giden size haber veremedim ve sizleride bebişlerinizi çook merak etttim.
16.06.2009 38+5de 3.400gr 50cm ÇINARIM geldiii...
gözünadyın anım. sağlıkla büyüt.. hoşgeldi sefalar getirid:))listeye cereni de ekleyin o da bu sabah dünyaya geldiopuyorumnanaktan
ay canım yaa narenimizde doğurdu demekk... çok sevindim.. Rabbim hayılrı sağlıklı evlat etsin inşş..listemizin mimarı narenin defnesi hayata gözlerini açmış annemizi tebrik ediyorum
allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin yavruya ve ailesine........opuyorumnanaktan
maşh canım.. güle güel büyüt.. göznüzyadın..Arkadaşlar bizide eklein listeye, 38+0 3330 gr 51 cm genel anestezi sezaryen ipek bebek
ayy mümünecim maşhh kınzıa ya çok tatlı maşhh.. güelg güle sağlıkla büyüt canım..biz de girmek istiyoz listeyeee,
Ayşe Azram 38+6 da 3200gr, 49 cm dünyaya geldi.
çoookkk mutluyuzzz
bu da benim bitanem, maşallah deyin teyzeleriii
[/url][/IMG]
aynen canım yaa uyurken bile özlüyorum mink kuşumu bende..sağol canım şu an çektiğim hiçbirşey önemli değil oğlum yanımda bakmaya kıyamıyorum o yetiyor. Allah hepimize güle güle büyütmeyi nasip kısmet etsin.
bizide listeye ekleyin teyzeleri 12 haziran spinal sezeryan 39+5 nehir gökçen
3.170 gr
51 cm
ayy canımmm bu ne datlu bişi yaa maşhh kırk bin kere...
işte oğluşum teyzeleri:asigim:
gözünüaydın .. sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi:))bizide listeye ekleyebilirsiniz...09.06.2009 kızımın adı ceren...3500 kg 50 cm..sipinal sezeryan
slm kızlar ben ayşe nin annesiyim ayşecik suan cıkmak üzere bebeğimiz doğdu ikisininde durumu iyi dedi dktr lar ceylinimiz dünyaya geldi...sizlerde bebeklerinizi güle güle büyütün doğum yapmamış olanlarda hayırlı doğumlar inşllh ayrıntılarını sonra yazarım...:ecrin_bebek: :)
Çok teşekkür ederiz haber verdiğiniz içinnn çok duygulandımm normalmi oldu doğum?? bu arada sizide tebrik ediyorum sağlıkla büyütün ayşeyi ve ceylini benim için öpermisiniz... Pınar
gozunuz aydin..aysemizde kavusmus allah anali babali buyutsun