Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

Allahım bu meleklerde kimmişşşş ayyy Allahım nazarlardan korusun yavruları inşallah çok tatlılar yaa maşallah yeni doğum yapan herkese gözünüz aydın diyorum canlarım Allahım sizlere bağışlasın inşallah

opuyorumnanaktan
listemizin mimarı narenin defnesi hayata gözlerini açmış annemizi tebrik ediyorum
allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin yavruya ve ailesine........opuyorumnanaktan:nazar::nazar:

Merhaba güzel anneler a.s.

Sevgili kardeşimiz naren doğum yapmış yeni haberini aldık bizde opuyorumnanaktan

Bütün annelerimize benden selamlar bebeklerinizi :ecrin_bebek: :emir_bebek: sağlıkla ve mutlulukla büyütün kaydirigubbakcemile3

Narenle asker eşleri topiğinde birlikteyiz biz sadece meraba demek ve haberini aldığımızı söylemek için geldim.

Hepinize sevgiler arkadaşlar öpün benim yerimede bebekleri mis gibi kokar şimdi onlar

dscn0963vrv.jpg

işte oğluşum teyzeleri:asigim::nazar:

aman yarabbimmm nilayımm bu tatlılık böyleee.anoooooooooooommmmmmmmmmmm yerım ben bunu yaaa,şu burna bak hele hiç olmıycakmıstı nerdeyse kaydirigubbakcemile3 maşşalah maşşalah yüzü gibi bahtıda güzel olsun inşallah

Nilay maşallah oğluna, çok tatlı, tulumun aynısından benim oğlumun da var :)
Allah analı babalı büyütsün
Bütün doğum yapan arkadaşalrında maşallah bebişlerine,
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün

kızlar maşallah bebeklerinize allah analı babalı büyütsün inşallah..
bende giremedim ne zamandır teyzelerii benimde ÇINAR'ım dünyaya gözlerini açtı sonunda malum sezaryan valla gelen giden size haber veremedim ve sizleride bebişlerinizi çook merak etttim.
16.06.2009 38+5de 3.400gr 50cm ÇINARIM geldiii...

maşh canım oğluşuna sağlıkla büyüt bebeğini..
listeye cereni de ekleyin o da bu sabah dünyaya geldiopuyorumnanaktan
gözünadyın anım. sağlıkla büyüt.. hoşgeldi sefalar getirid:))
listemizin mimarı narenin defnesi hayata gözlerini açmış annemizi tebrik ediyorum
allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin yavruya ve ailesine........opuyorumnanaktan:nazar::nazar:
ay canım yaa narenimizde doğurdu demekk... çok sevindim.. Rabbim hayılrı sağlıklı evlat etsin inşş..

Arkadaşlar bizide eklein listeye, 38+0 3330 gr 51 cm genel anestezi sezaryen ipek bebek
maşh canım.. güle güel büyüt.. göznüzyadın..
biz de girmek istiyoz listeyeee,
Ayşe Azram 38+6 da 3200gr, 49 cm dünyaya geldi.
çoookkk mutluyuzzz
bu da benim bitanem, maşallah deyin teyzeleriii
3000.jpg
[/url][/IMG]
ayy mümünecim maşhh kınzıa ya çok tatlı maşhh.. güelg güle sağlıkla büyüt canım..
sağol canım şu an çektiğim hiçbirşey önemli değil oğlum yanımda bakmaya kıyamıyorum o yetiyor. Allah hepimize güle güle büyütmeyi nasip kısmet etsin.
aynen canım yaa uyurken bile özlüyorum mink kuşumu bende..

bizide listeye ekleyin teyzeleri 12 haziran spinal sezeryan 39+5 nehir gökçen
3.170 gr
51 cm

sağlıkla güle güle büyütün.. gözünüzaydın..

dscn0963vrv.jpg

işte oğluşum teyzeleri:asigim::nazar:
ayy canımmm bu ne datlu bişi yaa maşhh kırk bin kere...
bizide listeye ekleyebilirsiniz...09.06.2009 kızımın adı ceren...3500 kg 50 cm..sipinal sezeryan
gözünüaydın .. sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi:))

bütün bebelre maşhhh:)):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

buda benim ogluşumun resmi 14.06.2009da dünyaya merhaba dedi.

Eklentiler

• $ekrem5.jpg
    $ekrem5.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
kızlar merhaba
biraz geç oldu ama anca yazabildim
Zeynep Duru kızımız 15.06.2009 sabahı saat 8:45 de genel anestezili sezeryanla dünyay geldi 37+3 de 3.640 gr ve 48 cm bebişimiz şuanda evimizdeyiz hastanede 1 gün kaldık ve hiç sıkıntımız olmadı çok şükür bebişlerini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum ve bekleyen annelere sabır diliyorum çünkü hamilelik çok güzel ama anne olmak başka bir güzelmiş hayat onunlar var....
hepinizi öpüyorum.

Yeşimcimmm hep seni düşünüyodum maşallah kızına allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh

slm kızlar ben ayşe nin annesiyim ayşecik suan cıkmak üzere bebeğimiz doğdu ikisininde durumu iyi dedi dktr lar ceylinimiz dünyaya geldi...sizlerde bebeklerinizi güle güle büyütün doğum yapmamış olanlarda hayırlı doğumlar inşllh ayrıntılarını sonra yazarım...:ecrin_bebek: :)

slm kızlar ben ayşe nin annesiyim ayşecik suan cıkmak üzere bebeğimiz doğdu ikisininde durumu iyi dedi dktr lar ceylinimiz dünyaya geldi...sizlerde bebeklerinizi güle güle büyütün doğum yapmamış olanlarda hayırlı doğumlar inşllh ayrıntılarını sonra yazarım...:ecrin_bebek: :)

Çok teşekkür ederiz haber verdiğiniz içinnn çok duygulandımm normalmi oldu doğum?? bu arada sizide tebrik ediyorum sağlıkla büyütün ayşeyi ve ceylini benim için öpermisiniz... Pınar

Çok teşekkür ederiz haber verdiğiniz içinnn çok duygulandımm normalmi oldu doğum?? bu arada sizide tebrik ediyorum sağlıkla büyütün ayşeyi ve ceylini benim için öpermisiniz... Pınar

teşekkür ederım pınarcım spılal sezaryan olduopuyorumnanaktan

X