Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

slm kizlar bende 17.06.dogum yaptim.kizim 41+0 haftalik 4.600gr ve 56 cm boyla dünyaya geldi.normal dogum oldu cok sükür,kizim ismide AZRA listeye eklerseniz cok sevinirim.....

çook teşekkür ederiz kızlar hastanedeyiz bugün kavuştum oğluma darısı bütün bebişlerini bekleyenlere..
mükemmel bir duygu

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı
tebriklerrrr

bir bebişimiz daha aramıza katıldı...nilay'ın bugün kontrolu vardı, doktor daha fazla beklemeye gerek yok deyip nilayı hemen sezeryana almışş vee efeciik aramızda:)))37+6da, 3480 gr, 50 cm bebişimiiz.nilay'da efe'de gayet iyiler, doğumu genel anestezi ile oldu...
Nilayyy canımmm tebrik ederimm maşallah Efemize sağlıkla büyüsün inşallahhhh

kızlar maşallah bebeklerinize allah analı babalı büyütsün inşallah..
bende giremedim ne zamandır teyzelerii benimde ÇINAR'ım dünyaya gözlerini açtı sonunda malum sezaryan valla gelen giden size haber veremedim ve sizleride bebişlerinizi çook merak etttim.
16.06.2009 38+5de 3.400gr 50cm ÇINARIM geldiii...

doğum yapan tüm anneleri ayrı ayrı kutlarım..allah bebişlerinize uzun ömürler versin.

merhaba arkadaşlar naren girmedi kaç gündür merak attik doğum yaptımı acaba bileniniz varmı
bu arada doğum yapan arkadaşlar ALLAH analı babalı büyütsün yavrunuzu doğum yapacaklarada ALLAH yardımcınız olsun sağlıklı sıhatli alırsınız inşallah

listemizin mimarı narenin defnesi hayata gözlerini açmış annemizi tebrik ediyorum
allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin yavruya ve ailesine........opuyorumnanaktan:nazar::nazar:

biz de girmek istiyoz listeyeee,
Ayşe Azram 38+6 da 3200gr, 49 cm dünyaya geldi.
çoookkk mutluyuzzz
bu da benim bitanem, maşallah deyin teyzeleriii
3000.jpg
[/url][/IMG]

doguran annelerimizi tebrik ederimmm
bebislerimizede hos geldinnn diyorumm masallah hepsine
adrenal masallah cokk tatli bi bebek.allah size bagislasin

biz de girmek istiyoz listeyeee,
Ayşe Azram 38+6 da 3200gr, 49 cm dünyaya geldi.
çoookkk mutluyuzzz
bu da benim bitanem, maşallah deyin teyzeleriii
3000.jpg
[/url][/IMG]

Binlerce kez maşallah.Allah nazarlardan gözlerden esirgesin hayırlısıyla bizde alsaydık yavrularımızı kucağımıza inşallah.

Adrenal yavrun çok güzel.Rabbim esirgesin.

narencm hikayen çok güzel.. bayada sancı çekmişsin... doğum işte nolucağı belli olmuyor.. güle güle büyüt canım bebeğiini.

sağol canım şu an çektiğim hiçbirşey önemli değil oğlum yanımda bakmaya kıyamıyorum o yetiyor. Allah hepimize güle güle büyütmeyi nasip kısmet etsin.

slm kizlar bende 17.06.dogum yaptim.kizim 41+0 haftalik 4.600gr ve 56 cm boyla dünyaya geldi.normal dogum oldu cok sükür,kizim ismide AZRA listeye eklerseniz cok sevinirim.....

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün.4600 gr hemde normal Allah nazardan saklasın sizi.

X