Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

slm hanımlar bende 10 haziran saat 19 da ikinci meleğime oğluma egeme kavuştum.ilk meleğim ezelimde 2 yaşında

ayy allahım hepsının mınıcıkkk mınıcıkkk bebeklerıyle fotoları varrr
kızlar maşallahhh her bırınıze ve meleklerınıze... oyy yerım sızııı

kızlarr selem bende dogum yaptmmmm..kızım kollarımda cok sukurrrrrrrrrrr....5 gun oldu adepte olmaya calısıom :))))ama allahhhhhhhhh herkese nasp etsınn bu duyguyuuu anlatılmazzzzzzzzzzzz bıseyyyy yaa.../B]ı

teşekkür ederim narencimm senin defnende çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

kızlar bende 27 haziranda doğum yaptım.kızım 3700 kg 50 cm doğdu...

slm kızlar bende ogluşumun resimlerini eklemek istiyom ama image us açılmıyo bana yardımcı olurmusunuz hemen eskisi gibi internete giremiyorum :KK43:(

benim kızımda kontrolde gittiğimizde doktor teyzeleri ve amcaları tarafından dünyaya gelmesine karar verildi 27 haziran 3.700 doğdu ismi Seçil=)

bizde geldik azad arda cim tam doktorumuzun söyledii günde 29 .06.09 da sabah 07. 45 te 3.850 gr 56 cm normal dogumla dünyaya geldi... allah herkesin bebegini bagislasin :nazar:

selam arkadaşlar bizde geldik sonunda
doktor teyzemiz kontrole gittigimizde iki gün sonra gelin bu güzel kızı kucagınıza alın dedi
25.06.2009 perşembe kandil günü sabah 10.30 ÜMMÜ GÜLSÜM hanım hayatımıza katıldı
Allaha şükür

selam arkadaşlar bizde geldik sonunda
doktor teyzemiz kontrole gittigimizde iki gün sonra gelin bu güzel kızı kucagınıza alın dedi
25.06.2009 perşembe kandil günü sabah 10.30 ÜMMÜ GÜLSÜM hanım hayatımıza katıldı
Allaha şükür

hayirli olsun canim ,allah anali babali büyütsün...
Sansi , bahti iyi olsun insallah...:nazar:

X