- 9 Haziran 2008
- 1.711
- 3
- 42
işte oğluşum teyzeleri:asigim:
canım arkadaşım buradan da tebrik edeyim senii.allah analı babalı büyütsün bi tanem.maşallah efemizeee çok güzel bişi bu yaaaaaa.darısı başımaa inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte oğluşum teyzeleri:asigim:
kızlar merhaba
biraz geç oldu ama anca yazabildim
Zeynep Duru kızımız 15.06.2009 sabahı saat 8:45 de genel anestezili sezeryanla dünyay geldi 37+3 de 3.640 gr ve 48 cm bebişimiz şuanda evimizdeyiz hastanede 1 gün kaldık ve hiç sıkıntımız olmadı çok şükür bebişlerini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum ve bekleyen annelere sabır diliyorum çünkü hamilelik çok güzel ama anne olmak başka bir güzelmiş hayat onunlar var....
hepinizi öpüyorum.
s.a benimde kucuk askim dünaya geldi
20.06 03:27 3460gr 52cm normal dogum ismide enes
slm kızlar ben ayşe nin annesiyim ayşecik suan cıkmak üzere bebeğimiz doğdu ikisininde durumu iyi dedi dktr lar ceylinimiz dünyaya geldi...sizlerde bebeklerinizi güle güle büyütün doğum yapmamış olanlarda hayırlı doğumlar inşllh ayrıntılarını sonra yazarım...:ecrin_bebek: :)
kızlar merhaba
Zeynep Duru kızımız 15.06.2009 sabahı saat 8:45 de genel anestezili sezeryanla dünyay geldi 37+3 de 3.640 gr ve 48 cm bebişimiz şuanda evimizdeyiz hastanede 1 gün kaldık ve hiç sıkıntımız olmadı çok şükür bebişlerini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum ve bekleyen annelere sabır diliyorum çünkü hamilelik çok güzel ama anne olmak başka bir güzelmiş hayat onunlar var....
hepinizi öpüyorum.
kızlar biz geldik biraz geç oldu zeynep kızımızı 19 06 2009 cuma günü 18:57 de epidural ezaryanla dünyaya geldi 3900 kğ 51cm38+ da dogduk
herşeyimiz normal bende az ağrı var ve göğüslerim çok acıyooooooo emzirir ken
kızlar biz geldik biraz geç oldu zeynep kızımızı 19 06 2009 cuma günü 18:57 de epidural ezaryanla dünyaya geldi 3900 kğ 51cm38+ da dogduk
[/url][/IMG]
bu da zeynebimiz maşallah deyin teyzeleri
maşallah tombikim , çok tatlııı, anası gibi güzel olcak :)
zuzum senle ayni gun dogurcaktik sen dogurmussun bile...
allah anali babali buyutsun canim
masallah kizina..gozunuzaydin ailece..
zuzum maş kızına pek gzl uyuyorrr
havvacım canım ne tatlıymış öyle zeyno kız
demek seninde bir zeynon oldu benim gibi
allah sağlık versin hayırlı olsun
maşallah annesiiii
allah o günleri göstersin canım kutlarız beraber sanada hayırlı olsun canım yaşı uzun olsunhayırlı olsun havvacım, bebişlerimizin doğum günleri aynı olmuş :))
ben de 19 haz sabah 8:40 da doğum yaptım.
seneye beraber kutlarız artık:))) :icecream:
çok sagol canım benim teşekkürlermaşhh canım kızna tontiş.. çok tatlı.. gözünüzyadın olsun sağlıkla büyüt canım.. Rabbim hayırlı evlat etsin inşş..
kızlar merhaba
hepinizi öpüyorum.
s.a benimde kucuk askim dünaya geldi
20.06 03:27 3460gr 52cm normal dogum ismide enes
slm kızlar ben ayşe nin annesiyim ayşecik suan cıkmak üzere bebeğimiz doğdu ikisininde durumu iyi dedi dktr lar ceylinimiz dünyaya geldi...sizlerde bebeklerinizi güle güle büyütün doğum yapmamış olanlarda hayırlı doğumlar inşllh ayrıntılarını sonra yazarım...:ecrin_bebek: :)
bizide listeye ekleyebilirsiniz...09.06.2009 kızımın adı ceren...3500 kg 50 cm..sipinal sezeryan
bizide listeye ekleyin teyzeleri 12 haziran spinal sezeryan 39+5 nehir gökçen
3.170 gr
51 cm
buda benim ogluşumun resmi 14.06.2009da dünyaya merhaba dedi.
selam dün bebişimi dogurdum 3.500 kg adı poyraz sezeryanla dogum yaptım boyu 50 cm simdilik bu kadar yazabilıyorum dogumu ıkı gun sonra anlatcam