Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

selam dün bebişimi dogurdum 3.500 kg adı poyraz sezeryanla dogum yaptım boyu 50 cm simdilik bu kadar yazabilıyorum dogumu ıkı gun sonra anlatcam

Kızlar beni de listeye ekleyin Allah ıma çok şükür.Duru ece 23.06.2009 da genel anestezili sezaryen ile dünyaya geldi.Maşallah 3500 gr ve 50 cm.Allah herkesin yavrularını bağışlasın benim kuzumuda inşallah.Sağlıkla hayırla büyütmey nasip etsin.AMin
maşh kızlarr.. güle güle büyütn bebeleirnzi.. sağlıkla inşşş..

oy maşallah hepinize güzel meleklerimm...allahım bahtlarınızı güzel eylesin... nazarlardan korusun rabbim sizi :nazar:

saolun kizlar...ya su imzanizdaki resimli seyler varya bu resimle banada biri yaparmi acaba bende imzama ekliyim :kedi:

maşallah bütün bebeişlerimize allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhh

kızlar hepinizin bebişlerine maşallah sağlıkla büyüsünler bende 34 haftalığım kızım olucak genelde hangi haftalarda doğuyo merak ediyorum kızlar erken doğar diyolar

maşallah bütün bebeişlerimize allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhh

canım ticker daki defnenin fotosun zeynoşla elif e benzettik
maşallah defne kızımıza
nasıl oldu iyimisiniz bizi gelişmelerden haberdar et olur mu
göbüşünüz düştü mü emme problemlemi ne alemde?

evettttt bugün 10 günlük olduk 2 gündür tam gaz emiyor defnem ve bugün sabah göbeğimiz düştü allaha şükür ama emmye başlamasıyla benm meme uçları virane oldu ağlaya ağlaya emziriyorum ya :KK43:((

sen napıosun siboşummm

pınardan habr alamıom hiç kızlar ben pek giremiyorum benmki gazman cıktı yediklerimden mi acaba :KK43:

k.fasulye süt yoğurt acı tüketme narencimmm
birde soğuk yiyip içmeee
gaz yaparmış bunlarr
ayağınıdaa sıcak tut canımm

evettttt bugün 10 günlük olduk 2 gündür tam gaz emiyor defnem ve bugün sabah göbeğimiz düştü allaha şükür ama emmye başlamasıyla benm meme uçları virane oldu ağlaya ağlaya emziriyorum ya :KK43:((

sen napıosun siboşummm

pınardan habr alamıom hiç kızlar ben pek giremiyorum benmki gazman cıktı yediklerimden mi acaba :KK43:

bizde de kabızlık hat safhada 2 gündür tık yok
dr zeytinyağı papatya çayı içir 3 saatte bir dereceyi yağlayıp poposundan içeri sok dedi
yapıyoruz ama bakalım yarın öğlene kadar yapmazsa dr u tekrar arayacakmışım

pınar bildiğim kadarı ile iyi sayılır batuş reflü olmuş ama şimdi daha iyiymiş

selam kızlar gabbana arkadaşımız dün minik kızıyla evlerine çıkmışlar çok şükür 3800 gr ve 53 cm dogmuş tosuncuk gibi maşallah allah herkese nasip etsin

hayırlı olsun havvacım, bebişlerimizin doğum günleri aynı olmuş :))
ben de 19 haz sabah 8:40 da doğum yaptım.
seneye beraber kutlarız artık:))) :icecream:

bende 19 haziranda doğum yaptım kızlar saat 16:12..
bizde varız seneye kutlamadazemuszemus

X