Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

canlarım ben doğum yaptım 28,05 te saat 11 de.nehirim doğdu çok şükür.3 saat içinde doğumum gerçekleşti normal oldu herkese tavsiye ederm.biraz erken geldi yaramazım ama annesini hiç üzmedi doktorlar beni yılın en kolay doğuran annesi seçti:nazar:

Canim hayirli olsun..Allah hepimizin yavrularinin anali babali buyumesini nasip etsin...

Alllah'ım ne güzel listemiz artıp gidiyor.Yeni doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın geçmiş olsun.Allah güle güle büyütmeyi nasip kısmet etsin

kızlar çok teşekkür ediyorum biz bugün geldik henüz doğrmayanlara da alllah kolaylık versin çok öpüyorum

servet,yasemin ve zehra hepinizi tebrik ederim kızlar Allah hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler nasipetsin inşallah yavrularınıza hayırlı evlat olsunlar darısı başımıza inşallah canlarım

canlarım ara ara gırmeye cALISIYORUM AmA gecmısı okuyamıyorum malum :) tebrık eden herkese tesekkurler ayrıca tum dogum yapan arkadaslarıma hayırlı olsun
dogum hıkayesını en kısa zamanda yazıcam ama sadece sunu soylemek ıstıyorum hayatımda yasadıgım en mukemel duygu bu bunun uzerıne hıcbısey olamaz allahım hepınıze nasıp etsın optum kocaman mucxxxxx

servetcim nasılsın kuzu kızımız nasıl ağrın sızın varmı bakalımmm.????
annelik nasıl gidiyo gazınız varmı kusuyomusunuz uyku pozisyonları neler ne kadar uyuyo ne kadar uyumuyo kızımız??

sende söle bakam hastane çantanda ne lazım olddu ne olmadı neyi fazla neyi az koyalım bacımm

yeni doğan bebişler hoşgeldiniz maşallah size allah nazardan korusun ...hayırlısıyla darısı başımıza...

servetcim nasılsın kuzu kızımız nasıl ağrın sızın varmı bakalımmm.????
annelik nasıl gidiyo gazınız varmı kusuyomusunuz uyku pozisyonları neler ne kadar uyuyo ne kadar uyumuyo kızımız??

sende söle bakam hastane çantanda ne lazım olddu ne olmadı neyi fazla neyi az koyalım bacımm

semos sekerım ılk bırkac gun alısana kadar cok zordu sureklı bebegım bogulucak nefes alamıycak hıckırıyor hapsırıyor kesın bısey oldu dıye paranoyak oldum,ben bu cocuga nasıl bakıcam dıye agladım sızlandım ama sımdı hersey cok farklı nolur panık olmayın sız ne kadar rahat olursanız bebısde oyle huzurlu oluyor
hastane cantamda en cok kullandıgım sey dedıgım gıbı tek kullanımlık lohusa camasırlarıydı ızmır cok sıcak oldugu ıcın ınce gecelıklerımı kullandım bebıse 2 tane hastane cıkısı yettı mumkunse bol bol meyve suyu ozellıkle kayısı suyu goturun sezeryan sonrası ılk gun -bıraz zor ama dayanılmayacak hıcbısey yok
yan yatırma yastıgı benım cok ısıme yaradı mınnosu yan yatırıyorum genelde 2-2 bucuk saatte bır uyanıyoruz yarında ılk dr umuz var umarım aydınlatıcı olmusumdur kk ya gırebıldıkce her sorunuza acıgım sekerler hepınızı optum cok mucxxxx

semos sekerım ılk bırkac gun alısana kadar cok zordu sureklı bebegım bogulucak nefes alamıycak hıckırıyor hapsırıyor kesın bısey oldu dıye paranoyak oldum,ben bu cocuga nasıl bakıcam dıye agladım sızlandım ama sımdı hersey cok farklı nolur panık olmayın sız ne kadar rahat olursanız bebısde oyle huzurlu oluyor
hastane cantamda en cok kullandıgım sey dedıgım gıbı tek kullanımlık lohusa camasırlarıydı ızmır cok sıcak oldugu ıcın ınce gecelıklerımı kullandım bebıse 2 tane hastane cıkısı yettı mumkunse bol bol meyve suyu ozellıkle kayısı suyu goturun sezeryan sonrası ılk gun -bıraz zor ama dayanılmayacak hıcbısey yok
yan yatırma yastıgı benım cok ısıme yaradı mınnosu yan yatırıyorum genelde 2-2 bucuk saatte bır uyanıyoruz yarında ılk dr umuz var umarım aydınlatıcı olmusumdur kk ya gırebıldıkce her sorunuza acıgım sekerler hepınızı optum cok mucxxxx

canım sende aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın..bende çok ağlayıp sızlandım.. hemde ikincibebeişim olmasına rağmen.:))resmen unutmuşum çocuk bakımını..bizimkide sol göğsümü
zor emdi.. ucu azdı çünki:KK43:hatta şimdi şimdi emiyor.. sorunumuz şimdilik o.. korkum sütümbitcek diye.. zaten çoksa sütüm yok.. bende gecelikle rahat ettim hastanede.. dediğin gibi birde kayısı suyu bolbol..

canım sende aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın..bende çok ağlayıp sızlandım.. hemde ikincibebeişim olmasına rağmen.:))resmen unutmuşum çocuk bakımını..bizimkide sol göğsümü
zor emdi.. ucu azdı çünki:KK43:hatta şimdi şimdi emiyor.. sorunumuz şimdilik o.. korkum sütümbitcek diye.. zaten çoksa sütüm yok.. bende gecelikle rahat ettim hastanede.. dediğin gibi birde kayısı suyu bolbol..

canım öncelikle hayırlı evlat olsun,sağlıkla büyüsün inşallah.sütüm yok deme büyükler iyi saymazlar o lafı gezmeye gitmiştir gelir o mrk etmeyerimseniben
sana naçizane önerim ben eti burçak yedim çok halende yiyiyorum sütü artırıyo bide çok boza içmiştim bulabilme şansın varsa iç derim.a.s.

kızlar 4 haziran perşembe saat 11 de doğuma gidiyorum kısmetse inş. hayırlısıyla gelir kızımız.

sezaryan mı olacaksın canım dualarımız seninle muhtara haber vermeyi unutma mesaj cek bak semaya oldumu doguranları cok düşünüyoruz bizzzz

evet cnm sezeryan zaten kızım geçen ayın 8 inde erkenden gelmeye kalktı 3 gün yattım hastanede doğumu durdurdular o zamandan beri evde yatıyorum dün kontrolüm vardı dr. artık daha fazla beklemeyelim dedi hayırlıyla bakalım heyecan sardı benide 2 günüm var :) dualarınızı eksik etmeyin olurmu .hayırlı haberlerle gelirim inş.

doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah..
sakura canım dualarımız seninle sağ salim güzel prensesini kucağına alırsın insallah bizi haberdar etmeyi unutma

2231.bmp
[/url][/IMG]

zehramızı da ekledim kızlar maşallah nehir ve zehraya nasıl çatır catır normal dogurdu darısı normal isteyen herkesin basına herkese selamı var nehir hanımla cok ii anlaşıolarmış :nazar::nazar:

X