Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

şeremim bugün 2 bebeğimiz daha katılıyor aramıza senin normal galiba 38+2 ymişsin bugün maşallah en cok da sen azalttın

sibelcim gözün aydın canım maşallah allahım hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat olur canım allah gönlüne göre versin

gözün aydın emelcim sende aldın mis kokulunu kucağına allahım bizede nasip etsin maşallah oğluşuna

[/url][/IMG]

emelimizde kavustu oğlusuna maşallah diyelim kızlar darısı bizim basımıza inşallah

emelcim seninde gözün aydınnnn allah analı babalı büyütsün
darısı başıma
başımızaaa inşallahh

emoşum gözün aydın hadi sağsağlim kavutun yusufuna canım benim bizde sevindik burda tez zamanda haberleri bekliyoruz sizden canlarım Allahım hayırlı uzun ömürler versin yavruna bitanem

inanmıyorumya 2gündür giremedim nete ve 2bebeiş dahamı geldialkisalkisalkis

allah analı babalı büyütsün yavrularınızı kızlar,

darısı hayırlısıyla başımıza inş.

en kısa sürede doğum hikayelerinizide okumak isteriz

sibelcim tebrik ederimmm
gözün aydın maşallah elif kızımızadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaa kaçırmışım ya sibelde doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah....

tebrikler sibelcim...
allah anali babali buyutsun...
elifede masallah diyelim..

Sibelcim gözün aydin ,Elifine de masallah ....

sibelcimmm maşalllah elifimize hayırlı evlay olsun sizi hiç üzmesin darısı başımıza

sibelciiim tebrik ederim..
Allah analı babalı büyütsüünnn..

masallah sibelcim Allah analı babalı büyütsün inş.ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaa

sibelcim hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah

sibelcim gözün aydın canım maşallah allahım hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat olur canım allah gönlüne göre versin

zeyno ve şekerkız allah analı babalı büyütsün

bütün arkadaşlarım hepinize destek ve tebriklerinizden ötürü teşekkür ederim
dualatınızın yanımda olduğunu her an anladım hiç biriniz aklımdan çıkmadınız operasyon boyunca
ben normal ve epidural sezeryanın her ikisini de tatmış bir anne olarak şunu diyebilirim ki hiç korkmayın
çok ama çok kolay ikisi de allahım gönlünüze göre versin
benim epidural işlemi için çekincelerim vardı ama öyle korkulacak bişey de değil
düşünenlere tavsiye ederim

operasyona girerken heyecan vardı başıma ne gelecek bilmiyordum ama sonra allahıma emanet ettim kendimi
yapılan iğne aynı kalçadan yapılan gibi çok az acı verdi
epidural verilmeye başlayınca rahatlama hissettim
hani çok yorulursunda bacaklarına böyle bir yorgunluk ve sıcaklık çöker ya hani
sonra dr um geldi ekip konuşa konuşa operasyonun her anı ile bilgilenek geçti sonuna doğru dikiş esnası uyumuşum
dr başıma geldiği dakikadan 10 dk sonra birazdan kızını göstereceğiz dediler inanamadım
sonra ık ık diye iki küçük ses duydum kızımın ilk ağlamalarıymış meğer
sonra benim yan tarafımda bebeğe müdahale yapılan yerde onu gördüm
aspire ettiler çocuk dr çok sağlıklı güle güle büyüt dedi
hemşire de havluya sararak yanıma getirdi ve ilk koklayış
sarı saçlı bir kızım mı var şimdi dedim ve o rahatlamadan sonra dedğim gibi uyumuşum
sonra bitti ve odamda kızımla ilk kucaklaşma
sabırsız bir şekilde beni bekliordu ve hemen emmeye başlattılar tabi bişey gelmiyo ama kanalların açılması için emzirdiler
işte bizim hikayemiz
sormak istediğiniz bişey olursa ara ara kızım izin verdiği sürece bakıcam cevaplamaya çalışırım öptüm hepinizi sizlerede hayırlı doğumlar nasip olsun:asigim::hooray::hooray::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.

canım benim ya allah elifimizi analı babalı sağlıcakla büyütsün.çok sevindim ikinizinde iyi olmasına darısı bizleri başına inş.çok güzel anlatmışsın duygulandım şafak gelsin diye bekliyorum.

sibelciiim, tekrar tebrik ederiiimm, allahım sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin...

ay canım ne kolay anlatmışsın allahım bize de hayırlısıyla nasip etsin kuzummmmmmm çok mutlu oldum adına da mesaj çektim sana ama tel bozuldu ekran görünmüo cevap attıysanda görmedimmm ama pınar saolsun bizi bilgilendirdiii

ben sadece şunu sorcam doğum çantasında ne çok lazım oldu neyi hiç kullanmadınnn

ayy kız siboşum çok sevindim yaa hakkaten ne kolay olmuş maşallah semoşun dediği gibi inşallah bizimde ööle olur canım bende şu epidural işini düşünmüyo değilim bakalım doktorla son anda karar veririz sanırım eğer sezeryan olursa düşünürüm Allahım size bağışlasın elifciği canım benim hayırlı uzun ömürler versin inşallah minikkuşa sonradan çok ağrın oldumu canım dikiş yerlerin falan nasıl anestezi etkisi geçince nasıl çok ağrın oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…