Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

alkisalkisalkis canım cok güzel bir dogum bende zeynebime senn gibi sorunsuz kavuşurum inşallah ALLAH saglıklı hayırlı ömür versin bebişine.
sezeryanla ameliyatlarda daha önceleri kum torbası koyuyolardı karna şimdide koyuyolar mı canım.
ayrıca bebişin resminide bekliyoruzzzzzzz heycanlaaaaaaaa:ecrin_bebek:

Canım kızım 14.05.09 36+5 3100m gram 49 cm spinal sezareyan oldum ismimizde biraz uzun ilayda nisa

aaaaaaaaaaaaaaaa
sendemi doğurdun sd34 allahım ya sessiz sedasız doğurup doğurup geliyosunuzzzzzzzz

maşallahcanım kızına allahım hayırlı evlat eylesin sağlıkla mutlulukla büyüt inşalahhhhh

kızımızın resmini de bekliyorum en kısa zamanda geçmiş olsun canım benim kızımıza öpücüklerr

4267.jpg
[/url][/IMG]

bu da elifimizzzzzzzzzzzz:nazar: :nazar: :nazar:MAŞALLAH DıYıN KUZULARIMIZAAA

Son düzenleme:
hastane çantasına bol bol gecelik
pijama kullanılamıyo özellikle aşağıdan kanama kontrolleri olduğu için
ped de gerekiyor

abisis cim kum torbası koymuyorlar
anestezi etkisi geçince gaz sancısı ve adet sancısı karışığı ağrı oluyor ama ağrı kesici veriyorlar çok etkili oluyor canım
dayanılmaz bişey değil yani ama ağrı eşiğin düşükse onu bilemem canım

minik elifi Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.gözün aydın canım.darısı bizim başımıza

sıbel cnm benım tebrıkler
nolur yakup bey ve amelıyat hakkında daha detaylı bılgı ver cok merak edıyorum
gule gule buyusun mınnos ınsallah

minecim bugün aradı beni sibellll istersen sana özelden telini yolliyim konuşş olurmuuu???

herşeyden çok memnundu gayet ii lerdi o da elif de dr undan da memnunduuu

hastane çantasına bol bol gecelik
pijama kullanılamıyo özellikle aşağıdan kanama kontrolleri olduğu için
ped de gerekiyor

abisis cim kum torbası koymuyorlar
anestezi etkisi geçince gaz sancısı ve adet sancısı karışığı ağrı oluyor ama ağrı kesici veriyorlar çok etkili oluyor canım
dayanılmaz bişey değil yani ama ağrı eşiğin düşükse onu bilemem canım

hangi hastanede doğum yaptın?

5420.bmp
[/url][/IMG]

s.d cim maşallah kızına sağlıcakla bütüy kızlar maşallahımızı unutmayalım bebişlerimize :nazar::nazar:

tek tek hepinizi yapmak nasip olur inşallah

allahım yerim ben bu melekleriiiiiii

yıldan dan haberi olan varsa desin ben ekleyim

canım yıldan bugün mesaj yazdııııı ben bulimde yolliyim sana olurmu canımmm

5481.bmp
[/url][/IMG]

ekledim eksik bilgileri bilen varsa sölesin kızlarr tesekkürler yıldancım seninde gözün aydın büyür kızın cabuk toparlanır sen merak etme annesi

X