• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramayan, sormayan,kıskanmayan sevgilim var ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:'(

ivanka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
226
0
116
Bursa
Merhaba Kızlar; beni 3 aydır türlü türlü sıkıntıya sokan bi sevgilim var:31:...özetle anlatayım...

biz bununla babamın bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştık çıkmaya başladık...çıkmaya başladıktan bir süre sonra en yakın kız arkadaşımdan bununla ilgili bir sürü şey duydum:18:...tesadüfün böylesi ki bunu çevremden bir sürü kişi tanıyormuş..şimdiye kadar çıkmadığı kız kalmamış, hayatında hiç kimse onun hayatında tek olmamış, hep bir ka kişiyi birlikte idare etmiş durmuş,yatıp kalkmadığıda kişi kalmamış, hatta tanıyanlar o bir sapık bile diyor:41:...çıkmaya başladığımız ilk zamanlarda ben de çalışıyordum(1 ay sonra ayrıldım işten) beni deli gibi arıyor, mesajlar yazıyor, her akşam msn de görüşmek istiyor, illakide akşamları işyerinden almak istiyordu...benim işten ayrılmamla onunda ilgisinde azalma oldu ne alakaysa:31:...bi akşam msn de konuşurken bana kullandığı bir sosyal ağın şifresini verdi...bende böyle şifre didikleme işlerinden nefret ettiğimden dikkate almadım....konuşma bitince şeytan dürttü bi not edeyim belki..ileride igrer bakarım dedim.:26: neyse ben bunun şifresini bi süre kullanmadım...bu arada bu ailesiyle tanıştırmak için ısrar etmeye başladı..bende acayip kastım kendimi...erkendi daha..neyse yakın arkadaşımı aradım..onada söyledim, malum kendisi tanıyordu onu..oda dediki kendini özel sanma onun eve attığı kızların haddi hesabı yok dedi...tabi ben şoklara karışmış vaziyette:47::47:...bunlara gittim annesiyle tanıştık babasıyla yengesiyle..neyse bunlar bizi bulunduğumuz dairede tek başımıza bıraktılar:53:..önümüzede üç beş kuru pasta kola flan koydular...bende büyük hayal kırıklığı tabi...tabi bunun bana sulanması, hatta saldırır gibi öpmeye kalkması ağlıcaktım orda o kadar tuhaf oldum...sonra bana durduk yere benimle bi kaç gece geçirsene demesiyle artık iyice sinirlerim zıplamaya başladı...dedim ona ben baklrieyim öyle onunla bununla üç gece 8 gece geçiremem dedim.ve ondan sonra hep onların evinde görüştük...hiç dışarıda görüşmedik..be bu durumdan acayip huylandım...kesin başka bi kız arkadaşı var pişti olmaktan korkuyor diye düşündüm..bi akşam onlara gittiğimde onun hareketlerinden acayip işkilllendim ve bunun adresine girdim...taaa zamanın birinde çıktığı ve şuan eşinden ayrılmış olankızla konuşmaları var, gezelimm edelim diye, sonraki zamandada diğer kızlarla gezelim edelim muhabbetleri, bu sadece internette olan kısım telefon olayına ise hiç giremiyorum, kimbilir orda ne haltlar karıştırıyor:47:..işi dolayısıyla sürekli yurt dışı şehir dışı yurt dışı kdınlar kızlar:((( sonra benden bahsederken annemin bulduğu kız ama bu seferki güzel çıktı diyor internette arkadaşlarına:47::47::47::47::47:tabi ben bunların hiç birini ona söylemedim, büyük ihtimalle bu akıllı geçinen zat ı muhterem şifreyi bana verdiğini unuttu...
:10:ben dışarı çıktığımda ona haber veriyorum, saygıdan ölecem ya ben:(:14: ne arıyor ne soruyor ne kıskanıyor, ne sorguluyor,yanyana gelince konuşacak bişey bulamadığımızdan saf saf oturuyoruz....ya bir erkek hiç mi merak etmez, hiç mi yemeğe çıkalım demez, hiç mi kıskanmaz...annemlede konuşuyoruz bunları, annemde ne katlanıyorsun deyip duruyor, haklı sonuna kadar ama ben sadece şaşkınlıkla izliyorum, bu adamın amacı ne ki arada aileler var bu napmaya çalışıyor, babam biliyor ki babam arada yakın tanıdıklar olmasa ve bu adamın anasını babasını tanımasa asla bu kadar uzun süre görüştürmezdi, şaşkınlığıma ses çıkarmıyorum, film izler gibi izliyorum karşıdan..delirmek üzereyim... ben ararsam arıyor, ben mesaj yazarsam cevap dahi vermiyor..sizce napmalıyım?? herşeyden önemlisi bu adamın amacı nedir?? madem ilgi göstermiyor, o halde çeksin gitsin silah zoruyla tutanda yok, acaba benim ayrılmamımı bekliyor?? bunun niyetini o kadar merak ediyorum ki..o derece olur...kızlar yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim:54:

açıkça babana söyle canım anlat,senin anlattıklarına ben bile sinir oldum vala.:47::47: yol yakınken kaç kurtar kendini:58:

Sizi arayıp sormayanı siz de aramayın :) Ararsa ya da mesaj atarsa da yanlış numara deyin sinir olsun :90:

hala benimmi ayrılmam gerekiyo diyosun afedersin ama sen ne bekliyosun iyice aldatılmayımı :57:

Aramayan sormayan sevgilim var yazmışsınızda ben ortada ne sevgili görüyorum ne sevgii. O kişiden bir cacık olmaz bu yazdıklarınız sanki siz yazmamışsınız gibi okuyunn lütfen aklınızıda başınınaza alınn...

açıkça babana söyle canım anlat,senin anlattıklarına ben bile sinir oldum vala.:47::47: yol yakınken kaç kurtar kendini:58:

yanıtın için teşekkürler canım, inan ben böylesini görmedim, duymadım çevremdende...napmak istediğini bi tek Allah biliyor...geçenlerde face de ilişki durumunu gizlemişsin korkacak bişeyin mi var demiştim...aman Allah ım kudurdu bu, birde ben yapmadım diyor gözümün içine baka baka:30:gözümün içine baka baka yalan söylüyor, ve ben tepkisiz kalıyorum inan şaşırdığımdan..... daha sonrada bana sarıp 100 küsür arkadaşın var diye dırdır ediyor, ben çok konuşmayı sevmem bi haber vermeden bişey yap görürsün napacağımı diyor, geçenlerdede arkadaşımla bir yerlerde oturup bişeyler içelim dedik, arkadaşımın ısrarıyla bir birada ben aldım, bunu aramıştım yerimi öğrenip uğradı arkadaşlarıyla, olayı büyüttü, sanki ben almışım biraları bir kasa parkta bahçede dağ yollarında içip içip alem yapıyormuşum gibi, neymiş bira içen kızlar onun gözünde k.ş.r kızlarmış falan da filan:47::47:, kendi içtikleriyle heralde küçük bi gölet yapar sandalla gezerdim ben:6:..artık içmiyormuş da bla bla....offf offf o kadar kadınla kızla gezen aklı fikri onları yatağa atmakda olan biri bi de bana dediğine bak...üstümede bi sakinlik peydah oldu erecekmiyim neyim...kal geliyor ve bakınıyorum onun bu hareketlerine... akıllı bi insanı çıldırtacak derecede duyarsız umursamaz nasıl bi insan hayret ediyorum, onu nasıl yetiştirmiş ailesi...durup durup onlarada suç buluyorum, her gelen kızı evlerine kabul ederlerse olacağı budur işte haddinden fazla şımartılmış,:95: pohpohlanmış:47:

canım bir erkeğin kadının ruhuna dokunması önemli olan nokta, ruhuna dokunacak aşkını hissetiricek sevgisini gösterecekki kadın ona sarmaşık gibi dolansın, sevdiğin erkek ne kadar ilgi gösterirse ona o kadar çok bağlanırsın, ilk zamanlarda ilgi gösteriyordu yazmışsın çünkü o zaman yeni tanışmışsınız yeni heyecan ilgisini çekmiş, arkadaşlarındanda bu kişi hakkında hiç hoş şeyler duymamışsın, ailesine gitmişsiniz sizi yalnız bırakıp çıkmışlar sadece delikanlının değil ailesininde amacını anlayamadım ben :26: insan sevdiği ilgi duyduğu kişiyle ortak bişeyler yapmak ister arar, ilgilenir, sen kendi gözlerinlede görmüşsün bunun yazışmalarını:53:, sakın kendini boşlukta hissetme duygularına kapılma canım, zaman ilerledikçe ayrılmak kopmak senin için daha zor olur,o kişi senin onu merak etmeni ve senin sevgini haketmiyor, bencede yol yakınken def et onu başından :47:

kızlar teşekkürler yanıtlarınız:71::42: için evet ortada ne sevgi var nede başka bişey..yazdığğım uzun yazıyı okuyup duruyorum, aklımıda başıma almam lazım o da doğru...sinir hastası olucam gidicem

Merhaba Kızlar; beni 3 aydır türlü türlü sıkıntıya sokan bi sevgilim var:31:...özetle anlatayım...

biz bununla babamın bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştık çıkmaya başladık...çıkmaya başladıktan bir süre sonra en yakın kız arkadaşımdan bununla ilgili bir sürü şey duydum:18:...tesadüfün böylesi ki bunu çevremden bir sürü kişi tanıyormuş..şimdiye kadar çıkmadığı kız kalmamış, hayatında hiç kimse onun hayatında tek olmamış, hep bir ka kişiyi birlikte idare etmiş durmuş,yatıp kalkmadığıda kişi kalmamış, hatta tanıyanlar o bir sapık bile diyor:41:...çıkmaya başladığımız ilk zamanlarda ben de çalışıyordum(1 ay sonra ayrıldım işten) beni deli gibi arıyor, mesajlar yazıyor, her akşam msn de görüşmek istiyor, illakide akşamları işyerinden almak istiyordu...benim işten ayrılmamla onunda ilgisinde azalma oldu ne alakaysa:31:...bi akşam msn de konuşurken bana kullandığı bir sosyal ağın şifresini verdi...bende böyle şifre didikleme işlerinden nefret ettiğimden dikkate almadım....konuşma bitince şeytan dürttü bi not edeyim belki..ileride igrer bakarım dedim.:26: neyse ben bunun şifresini bi süre kullanmadım...bu arada bu ailesiyle tanıştırmak için ısrar etmeye başladı..bende acayip kastım kendimi...erkendi daha..neyse yakın arkadaşımı aradım..onada söyledim, malum kendisi tanıyordu onu..oda dediki kendini özel sanma onun eve attığı kızların haddi hesabı yok dedi...tabi ben şoklara karışmış vaziyette:47::47:...bunlara gittim annesiyle tanıştık babasıyla yengesiyle..neyse bunlar bizi bulunduğumuz dairede tek başımıza bıraktılar:53:..önümüzede üç beş kuru pasta kola flan koydular...bende büyük hayal kırıklığı tabi...tabi bunun bana sulanması, hatta saldırır gibi öpmeye kalkması ağlıcaktım orda o kadar tuhaf oldum...sonra bana durduk yere benimle bi kaç gece geçirsene demesiyle artık iyice sinirlerim zıplamaya başladı...dedim ona ben baklrieyim öyle onunla bununla üç gece 8 gece geçiremem dedim.ve ondan sonra hep onların evinde görüştük...hiç dışarıda görüşmedik..be bu durumdan acayip huylandım...kesin başka bi kız arkadaşı var pişti olmaktan korkuyor diye düşündüm..bi akşam onlara gittiğimde onun hareketlerinden acayip işkilllendim ve bunun adresine girdim...taaa zamanın birinde çıktığı ve şuan eşinden ayrılmış olankızla konuşmaları var, gezelimm edelim diye, sonraki zamandada diğer kızlarla gezelim edelim muhabbetleri, bu sadece internette olan kısım telefon olayına ise hiç giremiyorum, kimbilir orda ne haltlar karıştırıyor:47:..işi dolayısıyla sürekli yurt dışı şehir dışı yurt dışı kdınlar kızlar:((( sonra benden bahsederken annemin bulduğu kız ama bu seferki güzel çıktı diyor internette arkadaşlarına:47::47::47::47::47:tabi ben bunların hiç birini ona söylemedim, büyük ihtimalle bu akıllı geçinen zat ı muhterem şifreyi bana verdiğini unuttu...
:10:ben dışarı çıktığımda ona haber veriyorum, saygıdan ölecem ya ben:(:14: ne arıyor ne soruyor ne kıskanıyor, ne sorguluyor,yanyana gelince konuşacak bişey bulamadığımızdan saf saf oturuyoruz....ya bir erkek hiç mi merak etmez, hiç mi yemeğe çıkalım demez, hiç mi kıskanmaz...annemlede konuşuyoruz bunları, annemde ne katlanıyorsun deyip duruyor, haklı sonuna kadar ama ben sadece şaşkınlıkla izliyorum, bu adamın amacı ne ki arada aileler var bu napmaya çalışıyor, babam biliyor ki babam arada yakın tanıdıklar olmasa ve bu adamın anasını babasını tanımasa asla bu kadar uzun süre görüştürmezdi, şaşkınlığıma ses çıkarmıyorum, film izler gibi izliyorum karşıdan..delirmek üzereyim... ben ararsam arıyor, ben mesaj yazarsam cevap dahi vermiyor..sizce napmalıyım?? herşeyden önemlisi bu adamın amacı nedir?? madem ilgi göstermiyor, o halde çeksin gitsin silah zoruyla tutanda yok, acaba benim ayrılmamımı bekliyor?? bunun niyetini o kadar merak ediyorum ki..o derece olur...kızlar yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim:54:

şokk oldum aynı durumdayız. ama bn ne ailesiyle tanıştımm nede evlerine gittim. ayrılmamızda facete bi kızla konuşma tarzından olmuştu ağzıma gelenleri mesaja döktürüp gönderdim. beyfendi 1 gün sora msj çekti niye bana bunu gönderdin diye. salak gibi aradım bu seferde demesin mi bi arkla iddiaya girdik numarasını alırsın alamazsın diye. o gün sesini duymak istemiyorum dedim kapattım ve bi dahada dönmedi. iyikide dönmemiş çünkü uyum denen bişi yokmuş aramızda sonradan farkettim

Aramayan, sormayan,kıskanmayan sevgilim var ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:'(başlık çok ilginç geldi. sevgilim var diyorsunuz ama sevgili olmak için sevgi olması gerekiyor ve karşıdaki insanda gram sevgi yok. ve tavsiye istiyorsunuz. tavsiye ap açık belli böyle tipler adam olmaz yol yakınken vurun tekmeyi gitsin.

çatlak_kemik bende hayatımda o kadar insan tanıdım önceden çalıştığım iş gereği kurslar okullar ordan burdan ama bu hayatıma ilkleride dahil etti...ben ilk defa evine kız atınca ailesi tarafından gelin adayı gibi görülen, kız kardeşi tarafından benim olduğum bilindiği halde abisine kız ayarlanan, bi aileye işte...sadece kendisi olsa sorun karakter dicem geçicem ama kız kardeşide onun bayan versiyonu, ahala abisiyle karı kız muhabbeti yapıyor....çok sağlam mış karakterleri maşallah...suçu ailesinde buluyorum...annesi ona kız bulmaya benden ayrıldıktan sonrada devam edecek..kimbilir kimin başını yakacakla:20:r.... benim tek şansım...bu adamın; benim çok samimi dostumun bi arkadaşının sevgilisi olmasıydı....zaten yakın yerlerdede oturuyoruz...ben araştırmalara giriştikçe çember dahada genişledi..mide kaldırmaz duruma geldi.:19:.tüm arkadaşlarım senin dış görünüşün güzel olmasa bu seni çoktan bırakırdı konusunda hem fikir...önceden banu alkan serpil çakmaklı filmlerinde izlediğimiz 70 li 80 li yılların hovarda çapkın yetiştiren aileleri nasılsa,bunların aile içi yapılanmalarıda öyle:47:..zaten o ailedende ya nuri alço, ya coşkun çıkardı doğal olarak.... hatta diğer bi ilginç konuda eski erkek arkadaşım kaç yıl sonra beni aradı..artık nerden duymuşsa, bu çocuk benim okul arkadaşımdı..Allah rızası için ayrıl onun aklı fikri kızlarla yatmakdda diye yalvarmıştı halada yalvarıyor, sana bi zarar verecek diye ödüm kopuyor diyor...sonra bu çocuğun ilk kız arkadaşı aradı...numaramı bulmuş, bu çocuk iyi olsa onla ben evlenirdim ama sana zarar vermesin sen iyi biriymişsin o ise karaktersizin teki sapığın teki dedi kapattı telefonu....birde bu çocuğun böyle olduğunu bile bile benimle tanıştıran bayanı Allah a havale ediyorum:95: tanışmadan önce geldi bize,,bu çocuk gezdi etti ama artık akıllandı demişti...zamanında çok gezdi demişti..ben işkillensem ya...ben onu normal insan sanmıştım...

Demissinizki babam biliyo taniyo eger kötü olsaydı bu kadar süre konusturmazdi.babanız babasını tanıyor cocuğu sadece babasından tanıyor cocuk sapıklıkta Pro olduğu icin kimse onun iç yüzünü bilemez.face de ki yazı ne mal oldugunu gösteriyor ne demek bu seferki güzel çıktı insan özelini onunla bununla konusurmu konuşmaz demekki ozeli olamamissiniz.sizden ne istediğine gelince açıkça size sahip olmak istiyor sahip olduktan sonra yüzünüze dahi bakmaz bunu bilesin.Acizane tavsiyem tatsizlik çıkarmadan bir an önce ayrılın ki ailelerde de problem yaşanmasın.Allah yardımcınız olsun

okurken sinirden patladım walllaa bu ne ya..canım sen bu adamı seviyor musun..bundan sana ne koca olur nede sevgili bırak gitsin..bunları yapan adam sevmiyordur bence ailesi tanıştırdığı için görüşüryor..salla gitsin walla çok sinirlendimm :47::47:

kızlar haklısınız...onun amacı benide diğer kızlar gibi elde edip sonrada bırakıp başka kızlarla takılmak, bak şimdi yukarıda okuyunca aklıma geldi...ilk zamanlar buna amacın ne diye sorduğumda seni elde edip sonrada yarı yolda tak sepeti koluna yapmak demişti hahaha diye gülüp bide üstüne,,korktun sanırım korkma ben seninle ciddi düşünüyorum demiş, sonrada evlenince oturacağı evi göstermişti emlakçı gibi böbürlene böbürlene...şuan kimbilir arkamdan neler dediği yada nasıl aptal yerine koydum diye egosunu tavan yaptırması geliyo aklıma ve onun o 10 odalı villasında(kendisi çok övünür villasıyla)işkencelere maruz bırakmak istiyorum onu... o kadar kızgınım ve kin doluyum..artık onu kapı dışarı edeceğimden fazlada eşelemek istemiyorum ama gün geçmiyor ki yeni bişey öğrenmeyeyim..mesela bugün yzdıklarınızı okuyup elimde kahve düşünürken yine telekom hattı gibi olan telefonum çalmaya başladı yeni bişey öğrendim...bunun 6 sene bi kızla çıktığı onu çok sevdiği falan filan...sonra kızın babası istemeye bile gelmesin ...silahla vurdururum onu demiş, kız kaçayım demiş, bunun anası babası kabul etmemiş, bizde kaçmak olmaz diye....durdum bi daha düşündüm...6 sene çıkmış seviyormuş ağlaya ağlaya ayrılmışlar kızla..herkes görmüş bunların yol ortasında zırlamalarını..hayret dedim bu adamda o duygu varmıymış kimbilir neler yaptıda kızın babası istemedi....birde ben o kadar birini sevicem..asla pes etmezdim....eski erkek arkadaşımda demişti zaten o bi kavga olsa pencereden izler o kadar yüreksiz diye örnek göstermişti de inanmamıştım....

Öncelikle şu meseleyi bir açıklığa kavuşturalım, bence karşındaki kişi "sevgili" falan değil. Sevgili, sevdiğine gözü gibi bakan, en küçük derdi olduğunda onunla ağlayan aynı şekilde küçücük mutluluğunda onunla havalara uçan, onu kendinden bile sakınan kişidir vs. gibi bir çok tanımı yapılabilir bu sıfatın ama bu kişinin bu tanımların hiçbirine uymadığı ortada... :19:

O kişiyle alakalı yakın uzak çevrenden gelen bilgiler de malum, adam bildiğin çok affedersin ama ya kaçan ya uçan hesabı. Hadi diyelim ki vazgeçti o tarz bir hayattan, pişman oldu; bu noktada son anlattığın evde buluşma muhabbeti geliyor aklıma. Benim tanıdığım bir kız arkadaşım var ve Çocuk Şube'de polis memuru olarak çalışıyor. Bana bir gün dedi ki çok uç bir örnek olarak bu konuyla alakalı: "Hatta bazı ebeveynler oğulları sırf gidip dışarda ihtiyaçlarını gidermesinler diye kız arkadaşları eve geldiğinde önlerine bir şey koyup evi 2 saatliğine boş bırakıyorlar. Çocuğun "işi bitince" "fedakar anne" eve geri geliyor....":53::53: Ailesinin sizi yalnız bırakma sebebini de anlamışsındır sanırım bu noktada...:53:

Çocuk zaten hala lay lay lom derdinde belli ki, sen kendin de demişsin haddi hesabı yok diye... Böyle bir "sevgili" müsvettesiyle zamanını da özverini de harcama, olan sana olur sonra Allah korusun, nitekim adamın derdi belli, hatta kabak gibi ortada... :47:

Başına macera, bela arama ve en kısa zamanda bu meseleyi bitirmeye bak derim...:10:

iuwe aynen canım dediğin gibi...arkadaşının verdiği örnekteki fedakar anne tipi var bu durumdada...bende ilk kez tanışcam ya ailesiyle pasta çiçek elimde saçlar fönlü kıyafet dersen resmi, etek gömlek, heyecandan ölürken..beni arabayla almaya geldi...arabada uyuya kaldım demişti...gözleri ovuşturarak...tabi ben şok üstüne şok yaşarken...üstünde başında kapri eşofman üstte yatarken giyilen tişörtlerden...ve o öyle oturdu yanımda...ben yüzüm sinirden ve heyecandan kıpkırmızı vaziyette...anası oturdu yanımızda ve yengesi..babası ayaktan hoşbeş edip gitti, babasını kovar gibi..sonra anasını kovar gibi gönderdi...saygısız...Allah ım ne aileller var birde evlat yetiştirdim diye böbürleniyorlar..yere göğe koyamıyorlar..bide arkadaşlarına artık mantık evliliği yapıcam....herkesde kusur buluyorum..herkesin her kızın kusuru var diyormuş....Tencere dibin kara senin ki benden kara hesabı...saygısızlık ve yüzsüzlük hat safhada:95:

gerçek misin sen? bu kadar tahammül mümkün değil yani...
ayrıl gitsin.

evet canım gerçeğim ben:17:karşımdakide padişah torunu da değil ama nedense işte böyle sabır gösterdim bende bilmiyorm....ilk başlarda nereye kada ryalan söyleyecek diye merak ediyordum..ama onun bunu bi yaşam tarzı haline getirdiğini biraz geç idrak ettim...ilk başlarda kafamda bir sürü soru vardi...beni ne kadar aptal gördüğünüde merak etmiştim açıkçası...göz gçre göre kendini nasıl bu kadar akıllı sandığını falan....çeşitli insanlarda bu berbat özelliklerin bi çoğuna rastladım da ilk defa bi bünyede toparlanmışını gördüm canım o yüzdendi bu kal gelmiş halim:17:

[ı][/ı]birere sendede bir garıplık var arkadaşım !!! Nedemek nıyetım senı yataga atmak dıyecek sen bu kadar önemlı konuyu unutuyorsun ? Artı adamın evıne süreklı gidiyormussun !! Sonra benı yatagamı atacak dıyorsun. Senın ne işin var elin adamının evınde .cafemı yok pastanemı ! Artı adamı sen böyle böyle dıeyıp yeterınce tanımışşsın yanı ne dememızı beklıyorsun ??? Sen anlayamadınmı nıyetının ne oldugunu !!!!!!!!! Sende çok memnun gıbısın bu durumdan...:82:

Back