Merhabalar arkadaşlar. Bir çok topikte sorular yazdım ama malesef pozitif sonuç alanlar sorulara cevap vermiyor gördükleri halde. Bende o yüzden gerçekten belirtiler üzerine detaylı transfer sonrası belirtilerimizi anlatabileceğimiz danışabileceğimiz sorularımızın cevapsız kalmayacağı bir topik açmak istedim 10 aralıkta benim transferim oldu sizlerde belirtiler neler ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralıkta transfer olanlar
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
Merhaba ben de 16 Aralık’ta transfer oldum. Tüp bebek grupları genelde sohbete dönüşmüş Hele Aralık Ocak tüp bebek diye minnoş analar diye bir gurup var tamamen sohbete dönmüş bir bilgi bulamadım. Senin az kalmış sonuca ulaşmaya inşallah pozitif sonuçlanırMerhabalar arkadaşlar. Bir çok topikte sorular yazdım ama malesef pozitif sonuç alanlar sorulara cevap vermiyor gördükleri halde. Bende o yüzden gerçekten belirtiler üzerine detaylı transfer sonrası belirtilerimizi anlatabileceğimiz danışabileceğimiz sorularımızın cevapsız kalmayacağı bir topik açmak istedim 10 aralıkta benim transferim oldu sizlerde belirtiler neler ?
İnşallah canım bekliyorum bakalmmMerhaba ben de 16 Aralık’ta transfer oldum. Tüp bebek grupları genelde sohbete dönüşmüş Hele Aralık Ocak tüp bebek diye minnoş analar diye bir gurup var tamamen sohbete dönmüş bir bilgi bulamadım. Senin az kalmış sonuca ulaşmaya inşallah pozitif sonuçlanır
- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 18
- 31
Merhaba canım kesinlikle bende bi bilgi için giriyorum sayfalarca sohbet olunca araya girip soru soramıyorum benim 17 aralıkta 3. Gün embriyosu çift koyuldu bende belirti yok sende ne var senin belli olur bugün yarınMerhabalar arkadaşlar. Bir çok topikte sorular yazdım ama malesef pozitif sonuç alanlar sorulara cevap vermiyor gördükleri halde. Bende o yüzden gerçekten belirtiler üzerine detaylı transfer sonrası belirtilerimizi anlatabileceğimiz danışabileceğimiz sorularımızın cevapsız kalmayacağı bir topik açmak istedim 10 aralıkta benim transferim oldu sizlerde belirtiler neler ?
- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
Benimde 16 Aralık 3. Gün çift embriyo transferiMerhaba canım kesinlikle bende bi bilgi için giriyorum sayfalarca sohbet olunca araya girip soru soramıyorum benim 17 aralıkta 3. Gün embriyosu çift koyuldu bende belirti yok sende ne var senin belli olur bugün yarın
- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 18
- 31
Birgün var aramız da bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız nerde yaptırdınBenimde 16 Aralık 3. Gün çift embriyo transferi
- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
İnşallah Antalydayım ben senBirgün var aramız da bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız nerde yaptırdın
- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 18
- 31
Ben Kütahyalıyım ama ankara başkentte yaptırdımİnşallah Antalydayım ben sen
- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
Merhaba sonucun belli miİnşallah canım bekliyorum bakalmm
- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
Hayırlı olsun pozitif sonuçlanır inşallahBen Kütahyalıyım ama ankara başkentte yaptırdım
10. Günüm bekliyorum 8. Günün gecesi ve 9. Gün sütlü kahve akıntım oldu lekelenme tarzında o kadar şuanlık karnım şiş ve göğüslerim çok büyük acıyorMerhaba sonucun belli mi
- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 18
- 31
Akıntı varsa o şekilde pozitiftir inşallah öyle duydum ben çünkü10. Günüm bekliyorum 8. Günün gecesi ve 9. Gün sütlü kahve akıntım oldu lekelenme tarzında o kadar şuanlık karnım şiş ve göğüslerim çok büyük acıyor
Var canım hala artık açık turuncu mu desem çook açık kahveye dönük krem rengimi desem tuhaf bi renk son 2-3 gündür varAkıntı varsa o şekilde pozitiftir inşallah öyle duydum ben çünkü
- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
Ayy inşallah . Bende lekenme varsa rahme tutunma diye duymuştum inşallah pozitiftir10. Günüm bekliyorum 8. Günün gecesi ve 9. Gün sütlü kahve akıntım oldu lekelenme tarzında o kadar şuanlık karnım şiş ve göğüslerim çok büyük acıyor
- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 18
- 31
Hadi inşallah güzel haberi ver bizeVar canım hala artık açık turuncu mu desem çook açık kahveye dönük krem rengimi desem tuhaf bi renk son 2-3 gündür var
İnşallah canımAyy inşallah . Bende lekenme varsa rahme tutunma diye duymuştum inşallah pozitiftir
İnşallah dualarını esirgemeHadi inşallah güzel haberi ver bize
Benim de 10 Aralık da transferim oldu. Siz test yaptınız nı?Merhabalar arkadaşlar. Bir çok topikte sorular yazdım ama malesef pozitif sonuç alanlar sorulara cevap vermiyor gördükleri halde. Bende o yüzden gerçekten belirtiler üzerine detaylı transfer sonrası belirtilerimizi anlatabileceğimiz danışabileceğimiz sorularımızın cevapsız kalmayacağı bir topik açmak istedim 10 aralıkta benim transferim oldu sizlerde belirtiler neler ?
Evet 3x2 100mg protestan fitil kullanıyorumDoktor fitil verdi mi size