• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralıkta balayıda gidenlerden yardım istiyorum

kızlar düğünüm 5 Aralık ve nereye balayına gidicemize hala karar veremedik tek bildiğim çok soğuk biyere gitmek istemediğim:gitme:
otel odasına tıkılıp kalmamak ve gezebilceğimiz bi yere gitmek istiyoruz önerebilceğiniz yer ve otelleri bekliyorum kızlarfisfisfisfisfisfis

Sıcak bir yer demişsiniz.. kaydirigubbakcemile2 tur sitelerinden sharm el-sheikh ve dubai turlarına bakmanızı öneririm,vize istemiyor bildiğim kadarıyla ,çok aşırı da pahalı gelmedi bana ,pasaportunuz varsa iyi fikir,bir arkadaşım da aralık sonunda evleniyor,ordan aklıma geldikaydirigubbakcemile4

Bende Aralık geliniyim, kıskandım:utangac: balayına çıkamayacağımız için. Ama ben olsam Kapadokya'yı tercih ederdim.

kızlar düğünüm 5 Aralık ve nereye balayına gidicemize hala karar veremedik tek bildiğim çok soğuk biyere gitmek istemediğim:gitme:
otel odasına tıkılıp kalmamak ve gezebilceğimiz bi yere gitmek istiyoruz önerebilceğiniz yer ve otelleri bekliyorum kızlarfisfisfisfisfisfis

bende 6 aralıkta evleniyorum :asigim: biz de mevsim dolayısıyla gitmemeye karar verdk yaza tatile kısmetse:çok üzgünüm:

ya uludaga filan gidin palandökene
yada yazi bekleyin cunku bence kisin balayindan birsey anlamazsin canim :)

Biz de 2007 aralıkta evlenmiştik ve Abanta gitmiştik aşkımla... çooook güzeldi ama Abant için 3 günden fazlası sıkar. Trekking için spor ayakkabı eşofman, akşam yemekleri için şık elbiseler almayı unutmayın yanınıza, birde mutlaka göl kenarında fayton turu yapın...

öncelikle tebrik ederim.
bende ocak ayında evlendim kış ayında balayı seçeneği bulmak zor oluyo bizde zorlanmıştık. biz Antalya Barut Otel Lara da yaptık balayımızı kış ayı olmasına rağmen otel neredeyse doluydu çok güzel bir otel yemekleri muhteşem balayı odası harika sıcak havuzu herşeyi çok güzel biz çok memnun kaldık havada çok soğuk olmuyor zaten gezebildikte yani tavsiye ediyorum bir bak istersen.

bende aralıkta evleniyorum balayı oteline hala karar veremedik antalya taraflarına mı yoksa abanta mı gitsek kararsızım antalyo çok uzak geliyor açıkçası

abant soğuk olur canım
bence antalyayı tercih et
benim bi arkadaşım gitmişti aralıkta
bide sanırım dağa çıkmışlar
orda karlarla foto çekişnmş
aşağıda sıcaktan yanıyo tabi
hem kışı yaşamış hem yazı

ama antalyaya gidersek nerdeyse 2 günümüz yolda geçicek baya yorucu olacağa benziyor. Senin arkadaşın antalyada hangi otele gitmiş biliyo musun?

antalyaya gittik ve 3 gün çok sıcaktı turistler güneşleniyordu biz kapalı havuza girdik.. otel kış olmasına rağmen kalabalıktı akşamları yemekte yer bulunmuyodu nerdeyse.. bir gün balayı çiftlerine gezi yaptılar şelalelere çok güzeldi..otelin içinde herşey olduğu için sıkılmadık.. kış diye balayına gitmemezlik yapmayın bence gidin ben iyki gitmişim diyorum şimdi

ya benimde bu kışa gelcek galiba ya kasım yada aralık olcak gibi bende kararsız kalsım üff ne yapsak acabamafoldumben
aklıma hiç mantıklı bişi gelmiyo

slm.kızlar biz gitdik.bence gidilmeli ömrü hayatda 1 kez olan bir duygu balayı bence yaşanacaksa hatıralar yaşanmalıdır.

bence de gidin mutlaka bir daha o ilk günleri yaşayamıcaksınız.. gitmek isteyenlere otelin adını verebilrim çok güzeldi gerçekten üstelik aralık olmasına rağmen otel baya kalabalıktı o yüzden de "hiç kimse yoktur hizmet iyi olmaz" mantığıyla gitmemize rağmen hizmet çok iyiydi.

Biz uludağ a gitcez çünkü düğünümüz bursa da ve ben otele gelinlikle gircem diye tutturdum.. mart ayında gelinlikle gidebileceğim en yakın tatil yeri orası ve ben uludağı kışın hiç görmedim...

Back