• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralıkta balayıda gidenlerden yardım istiyorum

tweetym1986

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
36
0
286
İstanbul
kızlar düğünüm 5 Aralık ve nereye balayına gidicemize hala karar veremedik tek bildiğim çok soğuk biyere gitmek istemediğim:gitme:
otel odasına tıkılıp kalmamak ve gezebilceğimiz bi yere gitmek istiyoruz önerebilceğiniz yer ve otelleri bekliyorum kızlarfisfisfisfisfisfis

kızlar düğünüm 5 Aralık ve nereye balayına gidicemize hala karar veremedik tek bildiğim çok soğuk biyere gitmek istemediğim:gitme:
otel odasına tıkılıp kalmamak ve gezebilceğimiz bi yere gitmek istiyoruz önerebilceğiniz yer ve otelleri bekliyorum kızlarfisfisfisfisfisfis

ben kasımda balayına gittim
kemer martı myra
soğuktu ama balayı odası verdiler hoştu

Şubat'ta evlenmeyi planlayan biri olarak birkaç tavsiyem var.
Öncelikle akdenizde bulunan büyük oteller açıktır ama elbette yaz gibi olmaz,odada takılmak,otelde takılmak durumu olur ki,bilmiyorum size uyar mı?

biraz aksiyon isterseniz.. uludağ olabilir,hem romantik,kayak,gezi,doğa,şömine vs..hoş olabilir..

abant olabilir genelde balayı için tercih edilir..Yine doğa,göl balayı çifti için uygun.

kapadokya olabilir ama orada kış mevsiminde genelde turist ağırladıkları için fiyatlar pahalı,ama değişik bir balayı olur..

bir de karadeniz var ki,yine zevk meselesi,oraya giden çok mutlu dönen balayı çiftleri tanıyorum,harika oteller var ama işte kış,puslu havayı sevmek gerek..

spa veya termal otellerde olabilir..

çok düşündüm kendi balayım yüzümden bunlar var aklımda,karar verince yaz ki,benim de fikrim olsun :))

valla derinsin fikirlere bayıldım ama özellikle kapadokyaya.iyice bir araştır çok tenha olmayacaksa acaip zevkli bir balayı olur bence kış ayında antalyaya gitmektense bu çok harika bir seçenek...karadenizde öyle tam mevsimi....birinde buram buram tarih...diğerinde doğayla iç içe...ayyy benim gidesim geldii valla düşüncesi bile içimi açtı...

Şubat'ta evlenmeyi planlayan biri olarak birkaç tavsiyem var.
Öncelikle akdenizde bulunan büyük oteller açıktır ama elbette yaz gibi olmaz,odada takılmak,otelde takılmak durumu olur ki,bilmiyorum size uyar mı?

biraz aksiyon isterseniz.. uludağ olabilir,hem romantik,kayak,gezi,doğa,şömine vs..hoş olabilir..

abant olabilir genelde balayı için tercih edilir..Yine doğa,göl balayı çifti için uygun.

kapadokya olabilir ama orada kış mevsiminde genelde turist ağırladıkları için fiyatlar pahalı,ama değişik bir balayı olur..

bir de karadeniz var ki,yine zevk meselesi,oraya giden çok mutlu dönen balayı çiftleri tanıyorum,harika oteller var ama işte kış,puslu havayı sevmek gerek..

spa veya termal otellerde olabilir..

çok düşündüm kendi balayım yüzümden bunlar var aklımda,karar verince yaz ki,benim de fikrim olsun :))

yha derinss hiç aklımda olmayan şeyleri söledin ve beni ciddi anlamda düşündürdünCADIARZU
karadeniz ve abant ve uludağı hiç düşünmüyorum ama kapadokya gerçekten çok değişik olabilir hemen araştırmalara başlıyım barikaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
yahu zaten allak bullak durumdayım şimdi bide sen böle diyince iice karıştım ama değişik fikirlerin için çok çok teş.opuyorumnanaktan
bu arada karar verir vermez yazıcam

valla derinsin fikirlere bayıldım ama özellikle kapadokyaya.iyice bir araştır çok tenha olmayacaksa acaip zevkli bir balayı olur bence kış ayında antalyaya gitmektense bu çok harika bir seçenek...karadenizde öyle tam mevsimi....birinde buram buram tarih...diğerinde doğayla iç içe...ayyy benim gidesim geldii valla düşüncesi bile içimi açtı...

walla benimde gidesim geldizemuszemuszemuszemus

yha derinss hiç aklımda olmayan şeyleri söledin ve beni ciddi anlamda düşündürdünCADIARZU
karadeniz ve abant ve uludağı hiç düşünmüyorum ama kapadokya gerçekten çok değişik olabilir hemen araştırmalara başlıyım barikaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
yahu zaten allak bullak durumdayım şimdi bide sen böle diyince iice karıştım ama değişik fikirlerin için çok çok teş.opuyorumnanaktan
bu arada karar verir vermez yazıcam

Kafan mı karıştı kaydirigubbakcemile3

birkaç otel link vereyim bari kapadokya ile ilgili..
daha da karışsın kafan
kendimi orada hayal ediyorum da..
çok gizemli ve romantik..:kedi:

Gamirasu Cave Hotel Kapadokya | Balayı

Aravan Evi Butik Otel Kapadokya Butik otel ürgüp butik oteller Cappadocia restaurant Kappadokya otel cappadocia hotel kapadokya butik otel kapadokya restaurant ürgüp restaurant kapadokya restaurant kapadokya restoran cappadocia restaurant butik otel

Assiana House Urgup Kapadokya Kaya Otel

tebrikler canım kafam iice karıştı istediğin gibi yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı özellikle gamirasu beni acayip büyüledi gerçekten çok otantik ve etkileyici bi yer..
ama fiyatları yüksek geldi bana yani en azından yeme içme dahil olsaydı benim için daha cazip olurdu :sinifsinif::sinifsinif:

Son düzenleme:
tebrikler canım kafam iice karıştı istediğin gibi yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı özellikle gamirasu beni acayip büyüledi gerçekten çok otantik ve etkileyici bi yer..
ama fiyatları yüksek geldi bana yani en azından yeme içme dahil olsaydı benim için daha cazip olurdu :sinifsinif::sinifsinif:

Evet haklısın canım,sadece kahvaltı dahil..
Aslında 3 günlük paket var ya,onu alacaksın..
Zaten 3 günden sonrada sıkılır insan,ama yorgunluk olur mu onu bilemem..
sonra 3-4 günde akdeniz'de bir otelde geçireceksin..

Ben gezmeyi de severim tatilde ama nişanlım daha çok aylaklık yapar..
Biraz farklıyız,ondan sıkıntı oluyor bizde..
Bakalım nereye gideceksin çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile5

bence aralık ayında antalya zaten pek keyifli olmaz bence kışın tadını çıkarabileceğin bir yere git ama uludağ kayak yada snowbord yapmadığın sürece balayın için uygun olmaz ....ama abant hem manzara hemde tesisleri açısından süper bir yer...faytona binersiniz ,lartopu oynarsınız ,gölün çevresinde sabahları yürüyüş yaparsınız,göl kenarında sucuk ekmek partisi yaparsınız,yada otelin göl cafesinde şömine başında kahvenizi yudumlarsınız....
ve kendi aracıınızla gidecekseniz yakın yerlere günübirlik geziler yapabilirsiniz kartalkaya gölcük yedigöller vb:sm_cool:
hatta otelinize giderken sabah kahvaltınızı bolu dağındaki meşhur yöresel kahvaltı veren yerlerde yapıp güzel vakit geçirsiniz müthiş manzara karşısında

nacizhane fikirlerimdi sadece
bir ömür mutluluklar şimdiden

Evet haklısın canım,sadece kahvaltı dahil..
Aslında 3 günlük paket var ya,onu alacaksın..
Zaten 3 günden sonrada sıkılır insan,ama yorgunluk olur mu onu bilemem..
sonra 3-4 günde akdeniz'de bir otelde geçireceksin..

Ben gezmeyi de severim tatilde ama nişanlım daha çok aylaklık yapar..
Biraz farklıyız,ondan sıkıntı oluyor bizde..
Bakalım nereye gideceksin çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile5

ewt cnm yha bnde çok sewerim tatile gittiğim yerin heryerini karış karış gezmeyi ama binmkide pek fazla hareket etmeyi sewmez genelde miskinlik yapmayı tercih eder:umursamaz::umursamaz:
demekki bu erkeklerin geneli böylekaydirigubbakcemile3
ama elinden geldiğince bana uyar zawallımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
o yüzden ben bi bulabilsem nereye gitmek istediğimi sorun olmıycak ama en büyük sıkıntı benim kararsızlığım düğünüme 2,5 ay kaldı ve ben hala nereye gidiceğimize karar veremiyorum
inan tatlım en az senn kadar bnde nereye gidicemizi merak ediyorum:gitme::gitme:
sen karar verirsen nereye gidiceni bana da sölemeyi unutma olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence aralık ayında antalya zaten pek keyifli olmaz bence kışın tadını çıkarabileceğin bir yere git ama uludağ kayak yada snowbord yapmadığın sürece balayın için uygun olmaz ....ama abant hem manzara hemde tesisleri açısından süper bir yer...faytona binersiniz ,lartopu oynarsınız ,gölün çevresinde sabahları yürüyüş yaparsınız,göl kenarında sucuk ekmek partisi yaparsınız,yada otelin göl cafesinde şömine başında kahvenizi yudumlarsınız....
ve kendi aracıınızla gidecekseniz yakın yerlere günübirlik geziler yapabilirsiniz kartalkaya gölcük yedigöller vb:sm_cool:
hatta otelinize giderken sabah kahvaltınızı bolu dağındaki meşhur yöresel kahvaltı veren yerlerde yapıp güzel vakit geçirsiniz müthiş manzara karşısında

nacizhane fikirlerimdi sadece
bir ömür mutluluklar şimdiden

öncelikle güzel dileklerin için çok teş.ederim.
aslında yazını okurken masal gibi geldi birden kendimi anlattıklarının içinde buldum ewet haklısın gerçekten çok hoş olabilir ama bunu her zaman yapabiliriz diye düşünüyorum yani ben biraz daha özel bişeyler olsun istiyorum ama hani biraz daha otantik ve romantik bi balayı geçirmek istiyorum anlattıkların gerçekten çok güzel şeyler ama sanki hafta sonu kaçamağı gibi yani her zamn yapılabilir bence balayı bi kere olucak bişey ve daha özel olmalı diye düşünüyorum
verdiğin güzel fikirleride ilerki tarihlerde inş.gerçekleştiricem çok heveslendim bak şimdizemuszemus

aralıkta antalya nede zevkli oolmasınki

oraya kış pek gelmiyor biliyorsunuz şuan istanbulda yaşadaığın hafif serin havayı antalyada aralıkta yaşarsınız, çünkü oralar şuan hala yanıyor
yani oradakilere yaz devam ediyor.

oranında güzel yerleri var gitmek isterseniz, hareketli ve daha yaz tatili gibi bir balayı geçirirsiniz..

kapadokyada güzel otantik ve romantik bir balayı için ama travertenler ve peri bacaları dışında gezilicek yer varmı ki ..?

kızlar bende aralık geliniyim,lütfen karalarınızı bildirin,fikirlerinizden yararlanmak istiyorum...

eğer pasaportunuz varsa , batuma gitmenizi önerebilirim. gürcistan türk vatandaşlarından vize istemiyor. hem fiyat olarak uygun bir şehir, doğal güzellikleri de var, avrupadaki gibi meydanları da , çok güzel otelleri de var. thy direk uçuyor ya da otobüslede gidebilirsiniz, yeni yapılan karadeniz sahil yolu çok rahat. aralık ayında yılbaşı nedeni ile şehirin her tarafına dev çam ağaçları da yerleştirip ışıl ışıl süslüyorlarmış. pasaportunuz yoksa ama sırf onun için pasaport çıkarmaz gereksiz olur, devletimiz saolsun bi pasaport çıkartmak 500 küsür lira

Back