- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Canim 8.gun çıkarmı ki neden bu kadar erken verdin kanKızlar merhaba bugün aşılamanın 8. Günü dayanamadım test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı kan verdim ama değerim 2.2 sanırım tutmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 8.gun çıkarmı ki neden bu kadar erken verdin kanKızlar merhaba bugün aşılamanın 8. Günü dayanamadım test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı kan verdim ama değerim 2.2 sanırım tutmadı
Yükselme ihtimali olabilir mi daha önce hep sıfırlı değerler çıkardıCanim 8.gun çıkarmı ki neden bu kadar erken verdin kan
Kızlar pazar gününden beri günde 2 defa Femara kullanıyorum. Dizlerim baldır ve kalçalarım çok ağrıyor. Femara kullanıp böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
Canım bence 14.gün bida test yap.benimde 8.günüm bekliyorum halen ptesi test yapcam allahın izniyleYükselme ihtimali olabilir mi daha önce hep sıfırlı değerler çıkardı
BEnce acele etmişin canım o değer yukselir Allahın izniyle en azından 12.gune kadar bekle çünkü burda 9.gun pozitif olup 12.gun negatifler vardı yada 11.gun negatif 12.gun pozitife dönenlerYükselme ihtimali olabilir mi daha önce hep sıfırlı değerler çıkardı
Canim senin durumda bi değişiklik varmı ağrın kramp falanCanım bence 14.gün bida test yap.benimde 8.günüm bekliyorum halen ptesi test yapcam allahın izniyle
Hiçbir şey hissetmiyorum. 2. Aşılamam bu, 1.sin de hamile gibiydim psikolojik olarak galiba, bunda ne bileyim hiçbir belirti Yok. Rabbim hayırlısıyla versinNe hissediyorsunuz ağrı durumu falan nasil
Ney bir şey söylenmedi bana canım, zaten yumuşaya sayım az, iğneden sonra aşılama oldu ilteİnşallah güzel haberler alırız, bebeklerimize kavuşuruz. Ben dün ultrasona girdim gonal f kullanıyorum geçen pazartesiden beri. Doktor foliküller var dedi ultrasonla bakılırken, çarşamba yine gel devam et iğnenede dedi. 75lik dozda kullanıyorum iğneyi. Sonra hemşireden bilgi aldım. Küçük küçük çok yumurtanvar dedi. Ama henüz olgunlaşmamış şu kadar mm olmuş diyecek kadar değil dedi. İçime bi korku düştü ya büyümüyosa diye. Sizin 1 hafta olduğunda ne kadar olmuştu yumurtanız ? Net sayı yada boyut söylenmişmiydi?
Bende hiç hissetmiyorum bugün biraz idrarını tuttum.musait yer olmadı sıktım baya sol.kasigim sancıdı kötümü yaptım die vijdan azabı çekiyorum suan:)ya varsa ya yoksa arası git yellerdeyim bide artık ilişki yasaklı olcak 8.gunden sonra doktor hiç bisi demediHiçbir şey hissetmiyorum. 2. Aşılamam bu, 1.sin de hamile gibiydim psikolojik olarak galiba, bunda ne bileyim hiçbir belirti Yok. Rabbim hayırlısıyla versin
Bugün yine kontrole gittim. Ben ayın 2sinde başladım iğneye. 9 gün kullandım bugün 10. iğnemi yaptım. Doktor zaten hiç açıklama yapmıyo hemşire bilgi veriyo en son. Yumurtan var ama hepsi küçük büyüme yok dozunu artırcaz bide öyle bakcaz gelişcek mi dedi. 75lik doz kullanıyodum 100e çıkardılar. Cuma yine kontrole çağırdılar. O kadar gerildim ki. Ben 1 hafta olduğunda gittim yumurta var gelişmemiş demişlerdi. Doz artıralım filan demediler. Artırsalar belki şimdi etki etmeye başlayacaktı. Çok uzarsa süreç iptal ederiz diyolar. Çocuk oyuncağı sanki.Ney bir şey söylenmedi bana canım, zaten yumuşaya sayım az, iğneden sonra aşılama oldu ilte
İnşallah teşekkür ederimB
BEnce acele etmişin canım o değer yukselir Allahın izniyle en azından 12.gune kadar bekle çünkü burda 9.gun pozitif olup 12.gun negatifler vardı yada 11.gun negatif 12.gun pozitife dönenler
Tamam canım bir hafta sonra tekrarlayacağım testimiCanım bence 14.gün bida test yap.benimde 8.günüm bekliyorum halen ptesi test yapcam allahın izniyle
Canım benim ara kasıklarım ağrıyor bide bugün akıntı başladı hatta regli oldum sandım zaten 3.haftada anca belirtiler başlıyormuş canım hakkımızda hayırlısı canımCanim senin durumda bi değişiklik varmı ağrın kramp falan
Rabbim kucakladınız bis bırakmasın bu mübarek günlerde inşallah mutlu haberler alırız mutlaka haber edin banadaCanım benim ara kasıklarım ağrıyor bide bugün akıntı başladı hatta regli oldum sandım zaten 3.haftada anca belirtiler başlıyormuş canım hakkımızda hayırlısı canım
Güzel haberlerinizi alırız inşallah bende 5 Aralık’ta aşılama olmuştum bekliyorum halaTamam canım bir hafta sonra tekrarlayacağım testimi
Acele etme canım sabırla bekle inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk aşılaman mıGüzel haberlerinizi alırız inşallah bende 5 Aralık’ta aşılama olmuştum bekliyorum hala
Evet ilk aşılamam . ama olmadı sanki umutsuZum bişey hissetmiyorumAcele etme canım sabırla bekle inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk aşılaman mı
İnşallah tutmuştur. Benimde yumurtalarım büyümüyo 10 gündür. Bi büyürse aşılama olursa tutar diyorum kendi kendime. umutsuz olma. Hakkımızda hayırlısı olsun.Evet ilk aşılamam . ama olmadı sanki umutsuZum bişey hissetmiyorum
Aynı bende senin gbiyimEvet ilk aşılamam . ama olmadı sanki umutsuZum bişey hissetmiyorum