- Konu Sahibi hayatbeklemezz
İnşallah arkadaşlar Allah büyük umudumuzu yitirmemek lazım ben şimdiden ikinci aşılamayı kafamda planladım bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılamadan sonraki günden itibaren başlıyoruz saymaya . Öyle biliyorumKızlar bu günleri sayarken çatlatma iğnesi olduğumuz gündenmi sayıyoruz yoksa aşılamanın yapıldığı gündem mi ona göre test yapıcam
Aşılama olduğu günden sayılıyor evet. Ben ilk alışamam da hemen test yapmıştım, çatlatma iğnesinin içimde beta hcg olduğundan pozitif çıkmıştı. Sonra adet olunca üzüldüm. Doktorum 14 gün geçmeden test yaptırma dedi bu defa. İnşallaj buradan TEK tek hamiş haberlerimizi alırız, rabbim büyükAşılamadan sonraki günden itibaren başlıyoruz saymaya . Öyle biliyorum
Canım en sağlıklısı 18-22 mm arası diye biliyorum doktorunla görüşsen keşke ona göre bi yol izlesenizBenim pazartesi aşılamam olucak 2 yumurtam var biri 17 5 diğer 12 5 insallah tutar
Muayne gibi normal sadece altKızlar yarın aşılamam olucak bisey soracaktım aşılama sırasında çıplak mi oluyosunuz kendi kıyafetleriniz mi oluyo
Sen kendin fobiol al kullanAŞILAMA sonrası doktor ilaç veriyomu bana folik asit bile vermedi
Test yaptinmi canim12.günüm ve kasığımda batma ve ağrı oluyor normal mi sizce . Birkaç gündür hiç ağrım yoktu yeni başladı
Bana hem inofolic combi verdi hem de progestan verdi canımAŞILAMA sonrası doktor ilaç veriyomu bana folik asit bile vermedi
Cesaret edemedim siz ne yaptınızTest yaptinmi canim
Hoşgeldin aramıza . Stres yapma bol bol dua et hepimiz bekleyişteyiz inşallah güzel sonuçlarla ayrılıcazMerhaba yeni üye oldum benimde bu sabah saat 11 de aşılamam oldu ama çokta umutlu değilim 0 moralle hastaneye gittim giderken arabayla kaza yaptım eşimin sperm sayısı normalken bugün düşük çıktı ama doktorum sorun olmadığını söyledi progeston ilaç verdi kullanmam için herşey Allahtan inş hayırlısıyla güzel sonuçlanır düşük sperm sayısı düşük oluşta aşılamada hamiş olan varmı acaba bir umut
Hoşbuldum canım aynen inş güzel sonuçlar alırız bol bol dua ediyorum sizin içindeHoşgeldin aramıza . Stres yapma bol bol dua et hepimiz bekleyişteyiz inşallah güzel sonuçlarla ayrılıcaz