-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Canım çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah bizlere de dua etRabbime binlerce kez şükürler olsun. Hcg 174e yükseldi. Doktorum 1000 olana kadar 2 güne 1 hcg bakalım, sonrada keseye bakalım dedi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin, kimseyi evladıyla sınamasın. Hamilelerede sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Canım çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah bizlere de dua et
Ha tamam canm bakıyorum
84. sayfada sanırımHa tamam canm bakıyorum
gördüm canım super Rabbim.insallah sağlıkla.kavuşturur benimde silik resimde gözükmüyor ben görebiliyorum ya da gormek istiyorum o yüzden testini merak ettim canim84. sayfada sanırım
Tekrarla hergün koyulaşır canım rabbimin izniyle.Ha
gördüm canım super Rabbim.insallah sağlıkla.kavuşturur benimde silik resimde gözükmüyor ben görebiliyorum ya da gormek istiyorum o yüzden testini merak ettim canim
meraba cnm nasıl ypıosn iğneyi. bebeğin tutmuştr inşBugün doktora gittim kızlar. gonalf 75 iğneye başladık. Hayırlısı olsun yüzümüz gülsün bu sefer inşallah
Göbekten yapıyordum. Göbek deliğinin iki parmak yanı yada iki parmak altından. Gonalf ile çok yumurtam oluştuğu için aşılamam iptal oldu.meraba cnm nasıl ypıosn iğneyi. bebeğin tutmuştr inş
Canım hiç gebelik yaşamadım ama okuduğum kadarıyla belirti sayılıyor başka belirtin var mı inşallah gebelik yüzündendirKızlar sarı akıntı gebelik belirtisi mi
Ara ara adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama hemen geçiyor.iki gündürde WC girdiğimde ara ara sarı akıntı geliyor açık renkCanım hiç gebelik yaşamadım ama okuduğum kadarıyla belirti sayılıyor başka belirtin var mı inşallah gebelik yüzündendir
Ay hadi İnşallah canım bol bol dua et Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın adetin ne zaman canım bol bol dua edicem senin içinAra ara adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama hemen geçiyor.iki gündürde WC girdiğimde ara ara sarı akıntı geliyor açık renk
Allah razı olsun canım 31temmuzdaAy hadi İnşallah canım bol bol dua et Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın adetin ne zaman canım bol bol dua edicem senin için ♥
İnşallah güzel haberler verceksin bana ve benim gibilere de umut olur inşallahAllah razı olsun canım 31temmuzda
Senin durumun nasıl?inşallah tez vakitte rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin .Ay hadi İnşallah canım bol bol dua et Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın adetin ne zaman canım bol bol dua edicem senin için ♥
İnşallah canım yaİnşallah güzel haberler verceksin bana ve benim gibilere de umut olur inşallah
Ben iki yıldır evliyim hiç korunmadim ama gebelikte yok yaş 29 aslında bende sıkıntı görünmüyor eşimde az biraz hareket azlığı var ona bağlıyorum agustosta aşılama düşünüyorum bende bakalım hayırlısıyla inşallahSenin durumun nasıl?inşallah tez vakitte rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin .
Amin aminnnnnnn inşallahİnşallah canım yaÇok istiyorum ilk defa bu ay çok üzüldüm .rabbim sevindirir inşallah