- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Merhaba hanimlar. Oncelikle bu zor surecte hepinize kolayliklar diliyorum. Yarin asilamam yapilacak. Benim size sormak istedigim ise şu; "baska birinin sperminin sizin rahminize yerlestirilmesi" korkusunu nasil atlattiniz. Ya da siz de benim gibi bundan korkuyor musunuz?
İnanın gunlerdir cok huzursuzum. Sonucta sperm ornegini gormiycez ve baska insanlar girecek araya. Ufak bi yanlislik ihtimali olsa naparim diye düşünüyorum.
Merhaba bugün aşılamam yapıldı Allah'im inşallah bize de bebek sahibi olmayi nasip eder. Sizden ricam yorumlarmisiniz iyi mi sonuc A da ki 1 kafami karıştırdı
Evet yikama sonrasiAsilaman hayirli olsun canim. Yikama sonrasimi bu degerler
Evet yikama sonrasi
Doktor sorun olmadığını söylemişti ama yine de kafama takılmıştı 1.5 sene önce sperm numunesi vermistik onda da problem yok demişlerdi inşallah Allah hepimizin yüzüne gülerCanim A olan hizli ileri spermler %1 az gibi
Ama yavas olanlarda var. Sonucta 1 sperm 1 yumurta lazim nasip olunca oluyor. Ama eğer bu ay nasip olmazsa eşine takviye yapmalisin. Biz promen k kullaniyoruz biraz pahali ama ileri hizi arttiriyormus .birde keciboynuzu özü yediriyorum esime hergün.bence keciboynuzu özüne simdiden baslayabilirsin tutsa bile sonucta faydali birsey. Benim bu ay ilk asilamam tuttu ama kimyasal gebelik oldu. Insallah senin yüzün güler
Doktor sorun olmadığını söylemişti ama yine de kafama takılmıştı 1.5 sene önce sperm numunesi vermistik onda da problem yok demişlerdi inşallah Allah hepimizin yüzüne güler
Cevabiniz icin tesekkur ederim.merhaba canim, amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins.
bende ilk asilamamda bu korkuyu yasamistim, hatta bende esimde defalarca doktorumuza sormustuk bunu. olurmu öyle sey, cipleri var örneklerin kutularina takildigi demisti, ve bi kutunun baskasinin isminin yazildigi kapakla kapandiginda eslesmiyor ve labaratuvarda alarm veriyor demisti. bizde böylelikle rahatlamistik. hatta hastalarin saatleri ona göre veriliyor, 2 hasta ayni anda alinmiyor demisti doktorum. bence sen bunlari suan kafana cok takma cok düsünme. simdiden asilaman hayirli olsun.
Icinizi ferah tutun ins güzel bir asilama gecirip hamile olursunuz. Rica ederim Seve seve cvp verdim.allah yardimciniz olsunCevabiniz icin tesekkur ederim.
Ben universite hastanesinde olucam aşılamayı. Orda da ayni hassasiyet var mi bilmiyorum. Benimle beraber 2 kisiye de ayni gün ayni saate randevu verildi.
Allah razi olsun keciboynuzunu deneyecegim.Insallah tutar canim.dedigim gibi nasip kismet bizim A olan yani hizli olanlar %52 ydi.tuttuda ama kismet olmadi.sperm kalitesi düsuk olupta tutan arkadaslarimizda var. Yeterki Allah nasip etsin. Bol bol dinlen.Ama sen yinede elinden geleni yap gerisi rabbine emanet.keciboynuzunu muhakkak yedir esine 1 aylik kullanimda %5 arttiriyor diyorlar.
Allah razi olsun keciboynuzunu deneyecegim.
Hangi hastane? Hangi ildesin?Cevabiniz icin tesekkur ederim.
Ben universite hastanesinde olucam aşılamayı. Orda da ayni hassasiyet var mi bilmiyorum. Benimle beraber 2 kisiye de ayni gün ayni saate randevu verildi.
Sperm hareketliliğini artırmak için yaptıkları bi işlem.Yıkama ne oluyor
Hayırlı olsun canım. İnşallah tutar aşılaman. Bende ilkini yaptırdığımda A%0 çıkmıştı. Maalesef tutmadı. Eşim zaten keçiboynuzu kullanıyo ama ben ona promen k diye bi takviye aldım. 2. aşılamam için başladım iğnelere. Bu kez daha yüksek çıkarsa değerleri hamile kalma şansımda yükselir.Merhaba bugün aşılamam yapıldı Allah'im inşallah bize de bebek sahibi olmayi nasip eder. Sizden ricam yorumlarmisiniz iyi mi sonuc A da ki 1 kafami karıştırdı
Bende devlet hastanesinde oldum aşılamamı. Elinden geleni yapıyo herkes için rahat olsun. Zaten her kutuyu hemen barkodluyolar. Benim şansıma o gün sadece bana aşılama yapılmıştı. Ama yinede endişelenme dikkat ediyolar.Cevabiniz icin tesekkur ederim.
Hayırlı olsun canım. İnşallah tutar aşılaman. Bende ilkini yaptırdığımda A%0 çıkmıştı. Maalesef tutmadı. Eşim zaten keçiboynuzu kullanıyo ama ben ona promen k diye bi takviye aldım. 2. aşılamam için başladım iğnelere. Bu kez daha yüksek çıkarsa değerleri hamile kalma şansımda yükselir.
Bugün gittim yine bişey yok ortada canım. 75lik bana geçen tedavidede yetmemişti. 7 gün oldu 8. iğnemi yaptım akşam. 100lük olarak yaptım bugün tabi. Doktorum dozu 100e çıkardı. Cuma günü kontrolüm var. Cumaya kadar kaç mm büyürse o belli etcek ne zaman olacağını. Kafam karman çorman oldu valla. Başka ailevi sıkıntılarda oldu stresten hiç aşılamayı bile düşünemedim.Canim asilaman ne zaman yumurtalarin belli oldumu. Benimde cuma kontrolüm var.
Sen ne durumdasın ?Canim asilaman ne zaman yumurtalarin belli oldumu. Benimde cuma kontrolüm var.
Bugün gittim yine bişey yok ortada canım. 75lik bana geçen tedavidede yetmemişti. 7 gün oldu 8. iğnemi yaptım akşam. 100lük olarak yaptım bugün tabi. Doktorum dozu 100e çıkardı. Cuma günü kontrolüm var. Cumaya kadar kaç mm büyürse o belli etcek ne zaman olacağını. Kafam karman çorman oldu valla. Başka ailevi sıkıntılarda oldu stresten hiç aşılamayı bile düşünemedim.