- 17 Aralık 2018
- 278
- 185
- 38
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Çok geçmiş olsun canım aynen pes etmek Yok olana kadar devam Allah ne zaman kısmet ederse ozamana kadar deneycez artık inş bizde o çift çizgiyi görmek nasip olur0.6 çıktı. Açık kapı bile bırakılmamış ümitlenmeye yönelik. Çok üzgünüm ama asla pes etmek yok. Önümüzdeki adetimle ikinciye başlamak istiyorum inşallah.
Aynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorumPes etmek yok asla. Ben ilki tutmazsa ikincide şans daha yüksekmiş diye biliyorum. Ve eğer aşılamam tutmazsa adetimle birlikte yine başlıycam.
Hem vücut daha yatkınmış geliyo bana iğnelerden kaynaklı.Aynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorum
Rabbim sana dünyalar tatlısı bi bebek nasip etsin amin bisey sorucaktim herhangi bi belirtin varmiydi AŞILAMA sonrası pozitif yada negatif düşündüren yoksa hiç belirtin yokmuyduSize güzel haberi vermeyi çok isterdim ama maalesef sonuç negatif. Boğazım düğüm düğüm. Gerçekten çok içten dua ediyorum Allah hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah.
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınKızlar bugün doktora gittim ve yeniden gonal f 75 başladım ikinci aşılamaya doğru adım attım
Benimde 7. günüm karnım çok şiş kasıklarımdada ara ara batmalar oluyor ama ilaçtandır diye düşünüyorumBugün 4. günüm karnımda felaket şişlik ve gaz var. Kasıklarımdada çok sık olmasada özellikle sol tarafımda batma oluyo. Patlıycam nerdeyse iki lokma yesem dünyaları yemişim gibi şişliğim oluyo.
Bende iğnelerin yan etkisi olabilir diye düşünüyorum ama mahvoldum. Bacaklarımında üst kısmında ağrım var. Günlerde zor geçiyoBenimde 7. günüm karnım çok şiş kasıklarımdada ara ara batmalar oluyor ama ilaçtandır diye düşünüyorum
Aynen canım benimde pek iş yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum hep bi halsizlik var bi ara sanki idrarımda koku oldu yada bana öyle geldi şuan yok ama çok sık WC’ye gidiyorumBende iğnelerin yan etkisi olabilir diye düşünüyorum ama mahvoldum. Bacaklarımında üst kısmında ağrım var. Günlerde zor geçiyo
Valla bende öyleyim geçen gece 3 kez tuvalete kalktım. Nefes nefese kalma filan bendede var. Baş ağrım var. İnşallah sonucu güzel olur.Aynen canım benimde pek iş yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum hep bi halsizlik var bi ara sanki idrarımda koku oldu yada bana öyle geldi şuan yok ama çok sık WC’ye gidiyorum
Hiç bilmiyorum yumurtan oluşmaya başladıysa değerlendirebilir misin onu bile kestiremedim. Bi sonraki ay başlarsın inşallah.Kızlar merhaba. Ben de bu ay aşılama yaptıracaktım adetimin ikinci günü gittim ancak doktor yumurtan şimdiden oluşmaya başlamış bu istediğimiz bir durum değil dedi Doğum kontrol hapı verdi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bilgisi olan var mı acaba
İnşallah sonucumuz güzel olurValla bende öyleyim geçen gece 3 kez tuvalete kalktım. Nefes nefese kalma filan bendede var. Baş ağrım var. İnşallah sonucu güzel olur.
Hayır değerlendiremiyoruz sanırım sağlıklı yumurta değilHiç bilmiyorum yumurtan oluşmaya başladıysa değerlendirebilir misin onu bile kestiremedim. Bi sonraki ay başlarsın inşallah.
Teşekkür ederimHayır değerlendiremiyoruz sanırım sağlıklı yumurta değil
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin umarım bebeğiniz sizinledir