- 15 Ekim 2018
- 37
- 29
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Sperm hareketliliği ile ilgili bişi söylemediler. Sadece iyi olduğunu söylediler. Çatlatma iğnesi olarak ovitrelle yaptım pazartesi gece 11.30'da hastanede yaptırdım ben.Bende sabah olcam. Tok karnına 8.30 gibi hastanede olmamı söylediler. Sperm hareketliliğinin ne kadar olduğunu söylemediler mi net olarak? Umarım tutar aşılamanız.. Birde ne kullandınız çatlatma iğnesi olarak? Ben choriomon kullandım göbekten yaptı eşim. Akşam bişey yoktu sabah kalktım belli belirsiz kızarmıştı iğnenin yeri ve çevresi. Şimdi epey belirgin bi kızarıklık var.
Aşılamasa ileri hareket önemli degilmi morfolojinin o kadar önemli olmadigini duymustumEşimin herşeyi normaldi sperm sayısı aşılama günü 1.4 çıktı morfaloji 0 sizce nasıl böyle aşılama yaptıran varmı yada tutan bir umut bana pek olumlu düşünemiyorum
Güzel haberinizi alırız inşallah.Sperm hareketliliği ile ilgili bişi söylemediler. Sadece iyi olduğunu söylediler. Çatlatma iğnesi olarak ovitrelle yaptım pazartesi gece 11.30'da hastanede yaptırdım ben.
Amin hepimiz inşallahGüzel haberinizi alırız inşallah.
Bilmiyorum ki işteAşılamasa ileri hareket önemli degilmi morfolojinin o kadar önemli olmadigini duymustum
Bilmiyorum ki canım ileri hareketlilik 6 ml yazıyoAşılamasa ileri hareket önemli degilmi morfolojinin o kadar önemli olmadigini duymustum
Bizimde 0 morfoloji 99Bilmiyorum ki işte
Bilmiyorum ki canım ileri hareketlilik 6 ml yazıyo
99 olan ne canım hareketli sayı bizim 98 ama ileri hareketli 6ml bende tam anlayamadımBizimde 0 morfoloji 99
Teşekkür ederim. Yarın sabah kan tahlilinde belli olacak inşallah. Gece arkadaşım beni rüyasında görmüş bebeğimin kalp atışlarını dinletiyormuş doktor.Başınız sağolsun. İnşallah hamilesinizdir...
Ne güzel bir rüya inş gerçek olur canım yarın bu arada başınız sağolsunTeşekkür ederim. Yarın sabah kan tahlilinde belli olacak inşallah. Gece arkadaşım beni rüyasında görmüş bebeğimin kalp atışlarını dinletiyormuş doktor.
Canım çok geçmiş olsun sonuçta kimyasalda olsa tutmuş bi şekilde benim muz kardeşimin kimyasal gebelikten sonra normal yolla hemen hamile kaldı sanki tutma olasılığı yüksek gibi duruyo ben olsam hemen yaptırırdım ama yinede sen bilirsinKızlar bir sorum olacak ilk aşılamam kimyasal ile sonuçlandı bugün reglim başladı Cumartesi doktorum muayeneye çağırıyor sizce ikinci aşılamayı hemen yaptırmalı mıyım ara vermeli miyim
Bence yaptır eğer bedenin çok yorulmadıysa. İkincide tutma yüzdesi 25-30’lara çıkıyor diye okumuştum. Benim bu sabah karnımın altına tarif edemeyeceğim derecede şiddetli bir ağrı saplandı, iki kasığımda da devam ediyor. Gece rüyamda idrar testinde çift çizgiyi gördüm o kadar gerçekçi ve güzel bir duyguydu ki. Kesin bilinçaltımı sürekli meşgul ettiğim için bu rüyaları görüyorum. Bugün büyük gün, kan vereceğim. Dualarınızı bekliyorum.Kızlar bir sorum olacak ilk aşılamam kimyasal ile sonuçlandı bugün reglim başladı Cumartesi doktorum muayeneye çağırıyor sizce ikinci aşılamayı hemen yaptırmalı mıyım ara vermeli miyim
Mübarek Cuma günü rabbim gönlümüzün muradını versin bizede haber ver mutlaka canım hayırlısı olsunBence yaptır eğer bedenin çok yorulmadıysa. İkincide tutma yüzdesi 25-30’lara çıkıyor diye okumuştum. Benim bu sabah karnımın altına tarif edemeyeceğim derecede şiddetli bir ağrı saplandı, iki kasığımda da devam ediyor. Gece rüyamda idrar testinde çift çizgiyi gördüm o kadar gerçekçi ve güzel bir duyguydu ki. Kesin bilinçaltımı sürekli meşgul ettiğim için bu rüyaları görüyorum. Bugün büyük gün, kan vereceğim. Dualarınızı bekliyorum.
Senin ikinci aşılaman mı ?Mübarek Cuma günü rabbim gönlümüzün muradını versin bizede haber ver mutlaka canım hayırlısı olsun
Benim ilk aşılamamSenin ikinci aşılaman mı ?
İnşallah tutar canım haber ver bizede olur muBenim ilk aşılamam