Aralıkta Ameliyat Olacağım Birkaç sıkıntım var Lütfen Deneyimli Ablalar Yardım!

Eğer meme yapınız ve diğer faktörler uygunsa meme ucu kesisini öneririm. Meme ucunun areola denen koyu halka seklindeki bölgesi izi cok iyi kamufle ediyor. Benim arkadaşım ordan olmustu inanın 5 cm yakından baktım iz yok ! bende aynı yerden oldum . Şu an 1 aylık. Cok cok az bir belirginlik var. Bilmeyen baksa anlamaz. Ancak diğer bölgeler mutlak surette az ya da çok iz bırakır. Hele dikleştirme için daha çok kesi yapılıyor. Yine de zamanla solacaktır. Kafanıza fazla takmayın derim.

Ne için hap kullanıyorsunuz bazı sebeplerden mi yoksa gögüsler büyüsün diye mi eger büyütmek içinse hapı bırakınca havası sönmüş balon gibi iniyo hemen gereksiz bir kullanım oluyor

Benim doktorum meme alti diyo valla .ikna etmeye calizmak yanlis olur heralde.baska kafama takilan bir sey yok ama.

adetlerim düzensiz ondan verdilerdi. demek sönüyorlar ne sönme meraklısı arkadaş bunlar yok elbet kesicem zaten de, hapı yani. acaba ameliyattan önce kesmek lazım mı.

Merhaba istanbulda ozgur pilanci ile gorustum gunu de aldik birazda korkuyorum acikcasi buradki fiyatla o kadar degisik ki arastirdikca daha cok kafam karisiyor i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…