Aralıklı oruçla 67kg-dan 55kg yolculuk

Alfa RR

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.027
1.444
26
Yarın diyete başlarım diye diye 1 yılı geçirdim şiştikce şişdim. Ve 67 kg oldum.
Aralıklı orucla tüm fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve bu günden başlıyorum.
Ben 18 saat açlık 6 saat tokluk yapıcam.
2 öğün giyeceğim.
Öğlen saat 13:00 ilk öğünümü yiyorum
Ben öğlen ya bir tane haşlanmış yumurta salata
Yada yoğurtlu yulaf yiyorum
Axşamda 18:00 son öğünümü yiyib bitiricem
Axşamda karabaşak yiyeceğim.
Su yeşil çay ve şekersiz kahve serbest.
Hadi bakalım inşallah iradeli olub zayıflarım.
Gün gün yazıp güncellicem
Beden ölçülerim💃
Göğüs 96cm
Bel 77cm
Karın 93cm
Basen 101cm
Bacak basenlerin her biri 63cm
Kollar 32cm

harika bir haber, başaracaksın eminim. Ayşegül Çoruhlu'dan tedavi görüyorum. IF ile besleniyorum 60 kilodan 56 kiloya düştüm. her gün diyetisyenle kontak halindeyim.
Sabah: rende havuç, kolajen suyu, avakado, 2 ceviz, öğlen protein bar, kahve, akşam en geç muhakkak 17.00de en son bir tabak sebze yemeği. çok acıkırsan salatalık, biber ya da bitki çayı

harika bir haber, başaracaksın eminim. Ayşegül Çoruhlu'dan tedavi görüyorum. IF ile besleniyorum 60 kilodan 56 kiloya düştüm. her gün diyetisyenle kontak halindeyim.
Sabah: rende havuç, kolajen suyu, avakado, 2 ceviz, öğlen protein bar, kahve, akşam en geç muhakkak 17.00de en son bir tabak sebze yemeği. çok acıkırsan salatalık, biber ya da bitki çayı
Başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın😘

Kaç haftada verdin 4 kiloyu?

6 haftada ilk iki kilo hızlı gitti sonraki iki biraz daha zorlu ama pilatesi hiç bırakmadım. özel ders alıyordum bıraktım, evde kendim yapıyorum.

Aralıklı oruçda 3 günüm
Öğlen yumurtalı yulaf
5-10 erik yedim
Akşam karabaşak yoğurtlu
1 muz yedim
İyi gidiyorum. Zayıflayacağım🥰💪

Bende yapmak iatiyorum ama nasil baslayacam bilmiyorum bende 9 ayda 15 kilo aldim vermem lazim artik bebek istiyorum nerden baslayacagimi bilmiyorum onceden 1 bucuk yilda 20 kilo verdim troid hastasi oldugum icin cok zor gidiyo kilolarim

Bende yapmak iatiyorum ama nasil baslayacam bilmiyorum bende 9 ayda 15 kilo aldim vermem lazim artik bebek istiyorum nerden baslayacagimi bilmiyorum onceden 1 bucuk yilda 20 kilo verdim troid hastasi oldugum icin cok zor gidiyo kilolarim
Aralıklı oruç yapın. Hem yiyin hemde zayıflayın

Bende 13 gundur aralik orucla kilo verenlerdenim 6 kilo verdim yiyerek zayiflamak harika. Bu yastan sonra artik sok diyetleri yapamiyorum aralikli oruc iyi oldu
Wow iyi vermişsiniz. Ben önceleride yapmışdım aralıklı oruc hemde şekersiz 21 gün bi ayda 4 kilo vermişdim

Aralıklı oruçta 2ci günüm
Öğlen yoğurtlu yulaf
10-15 tane kara dut
5 tanede erik yedim.
Akşam 1 kase karabaşak
1 adet muz yedim
Günaydın 🤗 ben de bir süredir aralıklı oruç yapıyorum ve gerçekten çok iyi geldi. Başlığınızı görünce yediklerinize baktım da (gerçi daha 2 gün olmuş sanırım) akşam yemeğiniz bana çok eksik geldi. Mutlaka bir protein yani et eklemelisiniz. Salata da yememişsiniz. Yeşillik çok önemli. Anca o zaman kalıcı sonuç alırsınız. 2 aydır ben de yaptığım için tavsiyede bulunmak istedim 🤗 Kahvaltıda yumurta dışında kavurma, kasap sucuk gibi yiyecekler de tüketebilirsiniz. Yoğurt pek önerilmiyor, sadece 2-3 kaşık öneriliyor o da her gün olmaz. Umarım size de iyi gelir ☺️

Günaydın 🤗 ben de bir süredir aralıklı oruç yapıyorum ve gerçekten çok iyi geldi. Başlığınızı görünce yediklerinize baktım da (gerçi daha 2 gün olmuş sanırım) akşam yemeğiniz bana çok eksik geldi. Mutlaka bir protein yani et eklemelisiniz. Salata da yememişsiniz. Yeşillik çok önemli. Anca o zaman kalıcı sonuç alırsınız. 2 aydır ben de yaptığım için tavsiyede bulunmak istedim 🤗 Kahvaltıda yumurta dışında kavurma, kasap sucuk gibi yiyecekler de tüketebilirsiniz. Yoğurt pek önerilmiyor, sadece 2-3 kaşık öneriliyor o da her gün olmaz. Umarım size de iyi gelir ☺️
Et sevmiyorum o yüzden yemiyorum haftada bir anca yerim. Yeşillikde pek sevmem. Yoğurt yağ yakımında iyi geliyor bana o yüzden tercih ediyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum😀

2 ayda ne kadar zayıfladınız?

X