- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Beni de ekleyebilir misiniz listeyeBen de bugün 68.55 çıktım çok mutluyum
Listeyi güncelliyorum yazmayanlar da kilolarını yazsın lütfen
Günaydınlar hanımlaryani benim saatimle . Dünki yeme ataklarımdan sonra kaldığım yerden devam.
76.75Tartıldın mıı
1 kilo gitmiş işte ne kadar güzel76.75benim maalesef gram gram. Aşırı dirençli kilolarım
Çookk geçmiş olsun bir an önce hemen toparlanırsın inşallah1haftadır yazamadım. Hastalıklarla boğuşuyorum. Eve bi girdi gitmiyo. Hala boğazım şiş. Oyüzden çok dikkat edemedim. Tartıldım dğn 69.3 çok az vermişim ama almamışım ya oda bişey. Kolay gelsin hepinize. Artık hergün yazarım. Şimdi sirkeli suyumu içtim. Öğle hafif bir kahvaltı yapıcam
Teşekkür ederim. Öyle yapmaya çalışıyorum. İyi kaliteli yiyelim toparlanalım. Ama hastayken yemek yapmak çok zor. Herkes hasta yatıyor ama anne hastayken bile ev halkına bakıyorÇookk geçmiş olsun bir an önce hemen toparlanırsın inşallahSağlığın daha önemli ve bu yüzden sağlıklı şeylerden biraz daha fazla yiyebilirsin
Gecmis olsunTeşekkür ederim. Öyle yapmaya çalışıyorum. İyi kaliteli yiyelim toparlanalım. Ama hastayken yemek yapmak çok zor. Herkes hasta yatıyor ama anne hastayken bile ev halkına bakıyor
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim. Öyle yapmaya çalışıyorum. İyi kaliteli yiyelim toparlanalım. Ama hastayken yemek yapmak çok zor. Herkes hasta yatıyor ama anne hastayken bile ev halkına bakıyor