- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
- Konu Sahibi fitbicagla
Ayy herkes hasta sürekli hepinize çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Aynen ben de. Ayak üstü geçiştiriyorum çoğu zamanTabaklariniz çok güzel görünüyor bende atmak isterdim ama tabak hazırlamak falan ayrı bir lüks benim için küçük bebeğim var o yüzden ama çok özeniyorum böyle tabaklara
Uyudugunda hazırlıyorum genelde ogunlerimi saati geldiğinde hemen yemeye çalışıyorum yada bebisi doyururkenAynen ben de. Ayak üstü geçiştiriyorum çoğu zaman
Yavaş yavaş alışacaktır vücudunuz.. Ben sabah kahve içerek açlıktan kurtuluyorum mesela. Afiyet olsun bu aradaMerhabalar dün akşm yemeğimi eklememiişim.. açlık saatlerimi uzatmaya çalışıyorum ama çok zorlamıyorum
Afiyet olsun ne güzel spor da yapıyorsunuzİyi geceler kızlar
Sabah
Muzlu yulaf lapası
Ara
Etimek üzeri labne
Akşam
Yoğurt çorbası
2 3 kaşık türlü
2.5 litre su
2 mil Leslie
Ben de her sabah kahve içiyorum Öğlene kadar vakit geçsin diye deliriyorum :))Yavaş yavaş alışacaktır vücudunuz.. Ben sabah kahve içerek açlıktan kurtuluyorum mesela. Afiyet olsun bu arada
Şartları çok zorluyorum ama değecek inanıyorumAfiyet olsun ne güzel spor da yapıyorsunuz
Bende öyleyim her sabah kahve içiyorum açlığımı bastırsın enerji versin diye. Güne erken başlayınca zor oluyorBen de her sabah kahve içiyorum Öğlene kadar vakit geçsin diye deliriyorum :))
Afiyet olsun muz olan resimdeki nedir?Kahvaltım ve ara öğünlerim